כ לירז פרטית שובבה מופרעת וסקסית בת19+תמונה - דף 6 - סקס אדיר

לירז פרטית שובבה מופרעת וסקסית בת19+תמונה

52

אוקיי. לאחר שניסיתי להגיע ללירז, אך היא לא הייתה פנויה, הלכתי למסגר 72, נכנסתי לסיבוב עם אנה ולא יצאתי מרוצה כ"כ בלשון המעטה. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות ענת מהמסגר 72

החלטתי "לתקן" את הערב ולקנח בסיבוב אצל לירז. אחרי שיצאתי מהמסגר 72 הלכתי לשתות, לאכול ולנוח קצת באיזו פיצוצייה בקרבת מקום, ועל הדרך גם לעשות גם סידור קטן. לאחר מכן התקשרתי ללירז. לשמחתיהיא הייתה פנויה וביקשה שאגיע.

קודם כל אציין שקשה להגיע אליה. היא מבקשת להגיע למקום ורק אז להתקשר. עובדת בשיטת הסרט הנע שבו "כל הקודם זוכה", זאת אומרת - אי אפשר לקבוע איתה שעה מסויימת, ואם היא פנויה "על הרגע" ולקוח מגיע - היא מעלה אותו. אין אצלה סדר וקביעת זמנים.

כיוונה אותי למקום די מוזר - כניסה מתחת לבניין משרדים דרך החניון. עליתי במעלית והגעתי אליה. חברים - בגדול - המיקום המוזר והבעיתיות בהגעה אליה הם המינוסים היחידים. חוץ מזה - שווה ביותר!

קיבלה אותי בחורה שחרחורת קומפקטית, קופצנית וחייכנית. טוענת שהיא כבת 20, ניראית פחות. האמת שבגוף היא ניראית בקושי בת 14-15 גג, ואני עוד "לארג'" איתה...

גובהה עומד על 160 ס"מ בקושי, שיער שחור משוך בקשת לאחור, פנים חמודות, מחייכת הרבה ומאוד קופצנית ושמחה, שדיים שפיציים וקטנים(נראים כמו שדיים של ילדה בת 12-13 שעוד לא התפתחה), מבנה גוף רזה וקומפקטי, ישבן חצוף וחמוד.

פרטים: 400 ל-40 ד'. תראו זה כבר היה המספר החמישי שלי לאותו ערב. לא הייתי צריך כל כך הרבה זמן, וגם ככה באתי רק למספר אחד ולא יותר. חצי שעה בהחלט הייתה מספיקה לי. אמרה שיש רק 40 ד'(400 ש"ח) ולא פחות. נו, סבבה. "אז נמשוך את המספר יותר זמן", חשבתי לעצמי.

נכנסתי להתקלח והיא צפתה בטלוויזיה בינתיים. יצאתי, התנגבתי, ועליתי מעליה על המיטה תוך שאני מדביק לה צרפתיות רטובות ועמוקות במיוחד. התמזמנו בלהט, ליקקתי את צווארה ושלחתי ידיים לכוס שלה(עדיין הייתה עם שמלה קצרה וחוטיני מתחת) ולאט לאט הסירה את שמלתה והמשכנו להתמזמז.

יש לציין שלאורך כל הביקור הייתה חברותית מאוד, הכל אצלה נעשה בכיף ובחיוך, היא פתוחה כמעט לכל בקשה(למעט אנאלי), לא מלחיצה בכלל בזמן ובגדול - שווה בהחלט את הסכום ששולם!,טוב. נעמדתי בפישוק מעל שדיה הקטנים ונתתי לה למצוץ תוך שהיא משחקת בביציי. מוצצת מעולה! ובהתחשב בגילה הצעיר זה בכלל מדהים שיש לה ניסיון ויכולות כאלה! גרון עמוק וליקוקים על הזין לכל אורכו ורוחבו בתוספת ליקוקי ביצים ואף לקיחתן בפיה. בהחלט יודעת את העבודה.

מיצינו, נשכבתי לצידה, והקופצנית המתוקה הזאת הסירה במהירות את תחתוניה. נשכבתי מעליה והדבקתי לה עוד צרפתית רטובה, ולאט לאט ירדתי לכיון הכוס שלה. התחלתי ללקק ולמצוץ את שפתי הכוס והדגדגן, והיא מצידה הגיבה בגניחות והתפתלויות עם רגליה. ניסיתי להחדיר אצבע(הכוס שלה ממש צר!), בהתחלה ביקשה להימנע מכך, אך אחרי שהרטבתי את הכוס שלה האצבע החליקה די בקלות פנימה ללא מחאות מצידה, ואני המשכתי לשחק לה עם האצבע בפנים ובמקביל ללקק לה את הכוס.

מיצינו ועברתי לשכיבה על הגב כדי לאפשר לה למצוץ. נשכבה לצידי ושוב החלה במציצה המעולה שלה(באמת הפתיעה אותי בהתחשב בגילה הצעיר, ממש מנוסה בזה!), בתוספת משחקי/ליקוקי ביצים. בשלב מסויים העברתי אותה ל-69 תוך שאני שוב יורד על הכוס הצר שלה, משחק בו באצבעותיי, סוטר על הטוסיק החצוף שלה, ואף מנסה להחדיר לה אצבע לטוסיק, אך הפסקתי זאת לאחר לאחר שביקשה ממני לא להחדיר אצבעות לשם.

לפתע - בעוד אנחנו בתנוחת 69 - היא הכניסה את ראשה עמוק בין רגליי, לקחה את אשכיי בפיה והייתה לי הרגשה שהיא מנסה להגיע עם לשונה לחור התחת שלי. יאללה, העברתי אותה לתנוחה יותר נוחה שבה תוכל לעשות זאת וביקשתי שתעבור להיות מקדימה - מולי.

עברה להיות מולי, והחל שוב למצוץ, ללקק את ביציי ולשחק בהן. הרגשתי איך היא יורדת לאט לאט עם לשונה למפשעתי, הרמתי מעט את רגליי ו - הופה! הבחורה מתחילה ללקק וממש "לחפור" לי בחור התחת.

עברתי לדוגי כדי לאפשר לה לעבוד טוב יותר על החור האחורי שלי, והיא ממש קדחה עם לשונה בישבני, ליקקה היטב ועמוק, ושוב הפתיעה אותי במקצועיות שלה. המשיכה ללקק ולחפור, ביקשתי שתוסיף אצבע וכך עשתה, ולבסוף הסתובבתי שוב וביקשתי ממנה שתמצוץ עוד קצת לפני שאני חודר אליה.

מצצה, הזין הוקשח, קונדום הולבש וביקשתי ממנה שתירכב עליי. קצת חששה שאני אכאיב לה אך הרגעתי אותה וביקשתי שתעשה זאת לאט לאט כדי שיהיה לה נוח. התיישבה לאט לאט על איברי(אחחחח!!!! הכוס שלה ממש צר!) והחלה לרכב וממש "לקפץ" על הזין שלי. בשלב מסויים אחזתי בישבנה, זיינתי אותה מלמטה, אח"כ נצמדתי אליה גוף אל גוף בעוד היא רוכבת(ולא שכחתי להדביק לה עוד כמה צרפתיות חושניות), וביקשתי שנעבור לתנוחה כשרגליי נמצאות על הרצפה והיא רוכבת עליי. כמו שאמרתי - פתוחה לכל בקשה, ואת הכל היא עושה ברצון ועם חיוך מתוק על שפתיה. מתוקה אמיתית!

עברנו לתנוחה זו, נשכבתי כשרגליי מונחות על הרצפה והיא רוכבת עליי במרץ. בשלב מסויים נצמדתי אליה, נעמדתי כשהיא צמודה אליי והזין שלי עדיין בתוכה, היא כמובן שיתפה פעולה בחיוך עם הניסיון שלי לזיון בעמידה, אבל - בכל זאת - מספר חמישי שלי להערב, והזין קצת התרפה ולא עמד בלחץ.

הורדתי את הקונדום ונשכבתי על הג,. ולירז המתוקה החלה שוב למצוץ בסבלנות ובמקצועיות כדי להעמיד את איברי בשנית+ליקוקי/משחקי ביצים. הזין שוב הוקשח, קונדום הולבש, וביקשתי לחדור אליה במיסיונרית. קצת פחדתי עם הפיזיות שלי לחדור באגרסיביות לקטנה הזאת. לא רציתי להכאיב למתוקה - אך היא 'התמודדה' עם זה בכבוד ורק גנחה בהנאה כאשר חדרתי אליה - בהתחלה לאט לאט, ואח"כ יותר בעוצמה. זיינתי אותה במיסיונרית תוך שהיא מצמידה את רגליה לצידי גופי, מלטפת את ישבני וגונחת בקולי קולות, עד שלבסוף הפכתי אותה לדוגי.

שוב חדרתי אליה במהירות בתנוחה זו כשאני אוחז וסוטר מעט על הטוסיק הקטן והחצוף שלה, שוב התמודדה מצויין עם האינטנסיביות והקצב החזק והמהיר ואף הוסיפה משחקי ביצים מלמטה, ולאחר פמפום קצר ומהיר בדוגי, החלטתי להשכיב אותה על הבטן ולגמור בתנוחה זו. אבל שוב... כבר מספר חמישי שלי להערב, והזין מגלה קצת סימנים של התרפות...

אני מוריד את הקונדום לרגע, נעמד בפיסוק על הברכיים מול לירז ונותן לה למצוץ במהירות, היא כמובן נענית בחיוך ובאדיבות לכל בקשותיי(מתוקה אמיתית!!!!) ותוך כדקה הזין שוב מוקשח, אני מחזיר במהירות את הקונדום, משכיב אות המתוקה על הבטן וחודר אליה.

כך אני מפמפם אותה בקצב, תוך שכל המיטה חורקת, רועדת וזזה מהעוצמה והאגרסיביות. לירז שוב מתמודדת בכבוד עם הפיזיות שלי למרות מימדי גופה הצנועים, ובמקביל נותנת קונטרות מעולות+כיווצי ישבן(באמת יודעת את העבודה) עד לגמירה שלי תוך שאני נצמד אל גבה ומשפריץ אץ שאריות החומר שנותר אצלי, הופתעתי לראות שנותר לא מעט(גמירה חמישית שלי לאותו ערב).

קמנו, התלבשנו, והוספתי ללירז החמודה עוד 50 ש"ח טיפ. בהחלט מגיע לה. בסה"כ הייתי שם כ-35 ד'. תראו, אני באתי מראש למספר אחד, אבל מההתרשמות שלי הבחורה כלל לא מלחיצה בזמן, ואפשר להישאר איתה שם אפילו 50 ד' ואף יותר. יתכן שבפעם הבאה, שאבוא "טעון" יותר אעשה איתה יותר ממספר אחד.

הערה: - לפי דעתי - בקצב בו היא עובדת זה עניין של שבועות ספורים עד שהיא תישחק ואולי אף תפרוש. הלחץ עליה הוא עצום, והיא ממש עובדת בשיטת הסרט הנע(נכנס-יוצא, נכנס-יוצא). אני מקווה שאולי הלחץ עליה יירד באיזה שלב, או שהיא תרד בתדירות שבה היא מקבלת אנשים. חבל שתישחק ותעלם כל כך מהר. אחרי הכל מדובר במציאה אמיתית!

לסיכום: נמוכה, קומפקית ורזה(לא ממש הטעם שלי) ועם זאת - מקצוענית(בייחוד אם מתחשבים בגילה הצעיר), חייכנית, סבלנית, אדיבה, קופצנית, מלאה שמחת חיים, נענית ברצון ובחיוך כמעט לכל בקשה(למעט אנאלי), ולא מלחיצה כלל בזמן. שווה מאוד את הסכום ששולם!!! מומלצת ביותר! הבעיה היא בהגעה אליה, ובמיקום הבעייתי, אך השירות האדיב והמקצועי והכיפיות הטבעית שבה מחפים על זה בגדול. פנינה קטנה וחמודה! רק מקווה שהיא קצת תירד בתדירות עבודתה ותיתן לעצמה קצת לנשום.

כך הסתיים יום מוצלח ופורה במיוחד שכלל 5 מספרים ב-3 מקומות שונים עם 4 בחורות שונות. בהחלט היה כיף.

שבוע טוב לכולם.

zooz

53

לקסר ידידי

מה אומר ומה אגיד....דוגמא ומופת לכולם...

גם בסיגנון, בהשקעה וביצירתיות וגם (איך לא??????????) ביכולות הפיזיות......

5 פעמים ????????????

אחרי פעמיים צריכים לאשפז אותי ולבצע החיאה.....

כל הכבוד.

ממליץ עליך בחום להדליק משואה ביום העצמאות הקרוב, לתפארת מדינת ישראל ולתפארת העטרת..........

השארת אותי המום, מבולבל ופגוע (מיכולותי אני....)

57

אומנם נרשמתי רק אתמול לפורום אבל כבר אתמול גיליתי את היתרונות.

לירז (ככה מופיעה בפרסום אז אני לא יודע למה כתבו שירן בכמה מקומות) זכתה אתמול בלילה לקבל ממני שלושה שטרות של זלמן שז"ר (3X200=600) למפגש של שעה שטיפה גלש בזמן. כל מילה חקוקה בסלע וזכיתי ל3 מקלחות משותפות יען כי ביקשתי זאת. ביצועים ותשבוחות יהיה מיותר להרחיב טובים ממנו כתבו כאן.

והתודה למדווחים השוקדים על מלאכתם.

58

עם לירז יש לדעתי בעיה קשה. הבחורה מצחצחת שיניים אחרי כל לקוח.

לכאורה, מדובר בצעד הגייני (גם אנחנו מצחצחים שיניים פעמיים ביום, לא?), אלא שברור שצחצוח שיניים - במיוחד כשהוא אגרסיבי - עלול לגרום לפצעים קטנים בפה. אפילו מיקרוסקופיים. במיוחד כשמצחצחים שיניים 20 פעם ביום. תחברו את זה עם שאר השירותים שהגברת מעניקה והרי לכם סיבה לדאגה - אילו מחלות כבר הספיקו לתקוף אותה וחמור מכך - אילו מחלות היא עלולה להעביר אלינו?

בנוסף, ואני מתפלא שאף אחד לא ציין את זה, היא קצת (הרבה) 'טראלהלהלה'...

וסוגיה נוספת ומעניינת אחרת שצצה לי בעקבות לירז:
האם ליתר הנערות העובדות שאנו פוקדים חדשות לבקרים אין מחזור? כלומר, אני בטוח שיש להן. אבל מוזר לי שלירז היא היחידה שאחת לחודש במשך שבוע מודיעה שהיא במחזור ומשנה את התפריט בהתאם.

יכול להיות שנתקלתם באחרות שמפסיקות לעבוד/משנות תפריט אחת לחודש. אני עדיין לא.

עכשיו השאלה המעניינת המתבקשת - מה קורה אצל כל האחרות אחת לחודש? תחשבו על זה...

60
[QUOTE=פשוט]
יכול להיות שנתקלתם באחרות שמפסיקות לעבוד/משנות תפריט אחת לחודש. אני עדיין לא.

עכשיו השאלה המעניינת המתבקשת - מה קורה אצל כל האחרות אחת לחודש? תחשבו על זה...

[/QUOTE]

כל עד הבחורה לוקחת גלולות היא לא תקבל מחזור.
כל חבילה של גלולות מגיעה עם 20 כדורים כדי שיהיה כל לתזמן הפסקה למחזור.
עם היא תצרף אותם בלי הפסקה אז אין בעיה לעבור 356 יום, בכל שנה, בלי מחזור.

חזור אל “מצויינות בדיווחי סקס בתשלום - הדיווחים לדוגמא הטובים ביותר”