שנה מקסימה ומלאה אנרגיות.
אין ספק כי השנה שחלפה היתה עבורי טובה יותר, בעקבות היכרותנו, והביקורים החושניים אצלך.
עלי והצליחי, נסיכה של כולנו!
כ
שנה מקסימה ומלאה אנרגיות.
אין ספק כי השנה שחלפה היתה עבורי טובה יותר, בעקבות היכרותנו, והביקורים החושניים אצלך.
עלי והצליחי, נסיכה של כולנו!
היי אנג'י,
כמה קראתי עליך ולא מצליח להשיג אותך
I am truly an admirer of yours, that will have the pleasure to meet you
אשמח לשוחח בעברית או אנגלית,
ואולי לקבוע משהו....
yours 4 ever
Freak4Love
לנסיכת ממלכת הפורום אנג'י
לרגל שנת תהא שנת עשיה - תרתי משמע, מאחל לך בריאות טובה, חיים טובים ושופעים כל טוב.
תמשיכי להיות כמו שאת, כך אוהבים אותך, קחי הכל בקלות ותמיד תחשבי חיובי, אין לי ספק שתצליחי להגשים את שאיפותייך.
הייתי אצל אנג'י
מי שלא פגש את אנג'י מן הראוי לספר שמדובר בבחורה גם יפה וגם כוסית
יבואו המלעיזים ויאמרו: "הלא יש אלפי בחורות שנחנו בפנים אסטתיות ומראה גוף מצודד, אם כך - מה ייחודה של אנג'י?"
אז נכון, יש מלא בחורות גם יפות וגם כוסיות - אבל בחורות עם סקס אפיל כמו של אנג'י יש מעט מאד. בדוק!
לעניין הפגישה:
קודם כל ישבנו בסלון וקיבלתי הרצאה על דרכי הישרדות בשבי ("הייתי מתאסלמת ומתפללת לאללה העיקר שלא יהרגו אותי") - אין, מלכת עולם. הרגה אותי מצחוק!
אח"כ עברנו למטרה שלשמה נפגשנו. קטנות המילים לתאר את מה שהלך שם. אני מניח שהמילה שמתארת באפן הטוב ביותר את המפגש שלי עם אנג'י היא:
קולולולולולולולולולולולולו!!!!
חזרתי הביתה והלכתי לישון מותש וסחוט (תרתי משמע...)
אסכם את המפגש בינינו באמירה שודאי תפגע ברגשות חברי הפורום המאמינים ושומרי המסורת אבל זה מזיז לי את הביצה השמאלית:
אנג'י - אין עוד מלבדה!
מויש
היי מאמי, שנה טובה.
תמיד שמח כשאת חוזרת....
חברים,
הייתי שמח נורא לכתוב הודעה כמו של מויש - לצערי הרב אני הולך לכתוב הודעה מסוג אחר.
האמת שהתלבטתי נורא האם לכתוב או לא, אך החלטתי מצד אחד כן לשתף, ומצד שני להסתייג.
את הצד הראשון (שיתוף), תראו במהלך הקריאה....
את הצד השני (הסתייגות), אציג כבר בהתחלה כי אישית זה חשוב לי : אני אומר בפה מלא, הודעה זו לא באה חלילה לפגוע, לתקוף או כל מיני מרעין בישין שראיתי בשרשורים אחרים. כן "נפגעתי" היום (לא מצאתי מילה אחרת פשוט להציג זאת) ולכן אשתף.
ומעשה שהיה, כך היה.
סיימתי לי בשעות הצהריים את לימודים באוניברסיטה והחבר הקטן פשוט לא הפסיק ליילל (למרות שיד ימין טיפלה בו פעמיים עד לשעה המדוברת). חשבתי מה עושים למען החבר הוותיק? שלפתי את מספרה של דניאלה (זכרתי שאנג'לינה לקחה "טיים אווט" מהעבודה) ולמרבה הפלא, הפלאפון של דניאלה שלח לתא קולי.
חשבתי וחשבתי, ואז עלה בי רעיון לגלוש לפורום ולחפש המלצה מהחברים. לפתע אני נתקל בהודעה מאנג'לינה וקפצתי משמחה! אווו סוף כל סוף לחזור אל הבחורה הכי יפה וסקסית עלי אדמות........ ליבי גאה מאושר! (אמיתי....)
לאחר כ-3 נסיונות לערך תפסתי את אנג'י (הלב דפק לי מהתרגשות למה שהולך להיות) ושאלתי אם אפשר לבוא... היא שאלה מתי אני רוצה, ועניתי שמבחינתי תוך 40 דקות אני אצלה. היא אמרה שבשעה מסויימת (שעתיים ורבע מזמן השיחה) היא צריכה לצאת מהבית ולכן כדאי שאבוא במיידי. אמרתי לה שאעשה מאמץ ותוך 15-20 דקות אני אצלה. היא אמרה שמבחינתה מעולה, רק שהיא יוצאת ל-10 דקות לקניון ותחזור.
אכן עמדתי בזמן, והרמתי טלפון שאני בחוץ. מספר פעמים לא תפסתי אותה, עד שלבסוף היא ענתה ואמרה שהיא עדיין בקניון והיא ממש אוטוטו חוזרת. עברו עוד רבע שעה לערך, ואני בודק מה שלומה. היא אומרת שהיא בדרך לרכב.... מפה לשם הגיע לערך שעה וכמה דקות לפני היעד שהיא הייתה צריכה כבר לסיים, וראיתי שעד שהיא תבוא וכו' הכל ייעשה בלחץ - ובקיצור, הרגשה לא נעימה.
הרמתי טלפון ואמרתי שאני מרגיש לא נעים שהיא ככה נלחצת, והצעתי שאחזור לספריה בלימודים ללמוד קצת ואבוא יותר מאוחר. סיכמנו לשעה מסויימת, והדגשתי, "אל תשכחי אותי אה" ? היא אמרה:"ברור שלא"!
כמובן, חזרתי בנסיעה לספריה, והעברתי כ-3 וחצי שעות עד לשעה שסוכמה, וחזרתי לכיוונה.
הרמתי טלפון, ללא מענה. אחרי מספר דקות שוב, הטלפון תפוס. עוברות עוד כמה דקות ואני מנסה שוב אך אין מענה בצד השני. ובקיצור, "ביליתי" בחוץ כ-45 דקות כאשר מדי 8 דקות לערך אני עושה נסיון קטן...
לבסוף התייאשתי, ושלחתי לה הודעה שחיכיתי בחוץ פעמיים למרות שקבענו. ושאני מאוכזב. חיכיתי עוד כ-10 דקות לראות אולי היא תחזור אלי (התקשרתי מטלפון מזוהה) - אך לשווא.
מדוע היה חשוב לי לציין שהתקשרתי באחד הפעמים והיה תפוס? להראות שהיא כן ראתה שמחייגים.....כלומר היא הייתה ליד הטלפון.
כבר מראש היא שאלה אם הייתי אצלה ומה השם משתמש שלי, הזדהיתי בשמי כמובן ואמרתי שאכן הייתי כבר.
ולסיכום, אני באמת לא רוצה "לתקוף" כמו שעשו רבים אחרים. לא זו המטרה בכתיבה זו, אך כן הייתי רוצה שאנג'י תראה את ההודעה ותבין שזה לא הוגן שבנאדם מבזבז הרבה מזמנו הפרטי ובסוף חוזר סתם.
אשמח אם לא יתחיל כאן שרשור של כל מיני "טיפוסים" שיתחילו להוציא לכלוך.
בסה"כ חשבתי לסיים את השנה הזו בבילוי עם בחורה שאני באמת חושב שהיא מושלמת.... אך חזרתי עם מצב רוח מגעיל.
אסיים בברכת שנה טובה ומתוקה
ולך אנג'י, תזכרי שיש אנשים קצת יותר עדינים ורגישים שהולכים מדי כמה זמן לפרטיות, ובאמת מרגישים שלא מדובר בסתם "זיון" אלא גם להעביר שיחה וקצת מעבר. לא כל הגברים הם "סקס מאשין"....
וגם לך, אאחל שנה טובה ומתוקה!
מקווה שתקחי את ההודעה הזו בצורה הנכונה. כי באיזה שהוא מקום אני נפגעתי.... (אני כבר רואה את הקוראים שהולכים לתקוף אותי על המילה "נפגעתי" אבל לא כתבתי את זה אליכם......)
אכן באסה... ברור לי שאין בה טיפה רוע - היא באמת מדהימה. אני חושב שמההודעה שלי אפשר להסיק זאת..
ותתפלא, היינו קונקרטיים למדי, זה שלא רשמתי שעות מדוייקות כאן בפורום, מאחר וזה לא ה"פאנץ".
אבל ברור שקבענו שעה ספציפית.
לעשות "שולם" ? לא זכור לי שרבנו... אבל ימים יגידו.
לבובוניקו
מזדהה עם החוויה שלך , גם אני חטפתי ממנה כמה הברזות ,לא פחות קשות
ופחות מוסברות
עם קצת התמדה מצידי הצלחנו לקיים את המפגש , שהיה משובח ,ככל הדיווחים הקודמים
שים את האגו בצד , הסבלנות משתלמת
שנה טובה
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”