שלום חברים,
הייתי היום בביקור ראשון את אנג'לינה. מה אומר שכבר לא נאמר פה. אכתוב רק מילים קצרות: מתוקה, מקסימה, סקסית והכי חשוב אינליגנטית ונעימה לשיחה.
אנגלינה היית מדהימה, אין בכלל ספק שאחזור
כ
שלום חברים,
הייתי היום בביקור ראשון את אנג'לינה. מה אומר שכבר לא נאמר פה. אכתוב רק מילים קצרות: מתוקה, מקסימה, סקסית והכי חשוב אינליגנטית ונעימה לשיחה.
אנגלינה היית מדהימה, אין בכלל ספק שאחזור
אני רותח לא יכול לחכות עד יום ראשון
כל הזמן מדמיין לעצמי מההולך להיות ?? ואיך זה יעבוד ???
פשוט מאוד אני משתגע רק יהרעיון עצמו שהולך להיות ביחד עם המדהימה אנגלינה
עם כל האהבה לנערה הכי יפה
sexymen - מבין אותך לגמרי אחי.
אני יכול לספר שפגשתי אותה לראשונה שבועות ספורים אחרי שנרשמתי לפורום. היה קשה להגיע אליה - אבל משתלם מאודדדד!
גם אני לפני המפגש הראשון איתה התרגשתי בטירוף. הלב דפק בעוצמה. אם היו מצמידים לי סטטוסקופ לחזה הוא בטח היה נשבר/מתפוצץ או משהו
. מאז כבר הפסקתי לספור כמה פעמים נפגשתי איתה כשכל פעם רק משאירה טעם של עוד
.
ואוווווווווווווווו אחי
באמת אני לא יודע אם אוכל לעמוד בזה עד יום ראשון האמת שהדם שלי רותח
סף החרמנות שלי הגיע לדרגות הכי גבוהות שאפשר
תאמין לי לא יודע מה קורה לי אבל לא זוכר שכל כך התחרמנתי או נרגשתי מפגישה עם בחורה
אבל יש לי את כל האימונה שאנגלינה שווה את זה
אחי, לך תעשה ביד ותשתחרר קצת.
תאמין לי, גם אם תעשה ביד ברצף מעכשיו ועד הפגישה שלך איתה, היא תדאג לחלוב לך עוד, כמו שלא חלמת שאתה יכול להוציא...
היא באמת משהו מיוחד.
[QUOTE=המשקיף]בונבוניקו בשביל הגילוי הנאות ,בתור בחור רגיש,אמין וישר כדי שגם תזהיר אותו שמניסיונך האישי יש סיכוי סביר שהגברת פשוט תתקע לו ברז במשך שעות והוא עלול להמשיך לחלוב את עצמו...[/QUOTE]
למה להיות ישר פסימי ולמה להסתכל רק על חצי הכוס הריקה ??
נכון - אנג'לינה הודתה שהצד האירגוני זה לא צד חזק אצלה אבל בחייאת - תנו לה צ'אנס שתראה לכולם שהיא השתפרה גם בקטע הזה !
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”