כ דיון על פרטיות שבדכ לא זמינות בטלפון - דף 2 - סקס אדיר

דיון על פרטיות שבדכ לא זמינות בטלפון

12

האמת שאני גם בעד שהמנהלים יחסמו את המשתמשת הזו...מלרשום בפורום המדהים הזה.

אני חושב שיש לפורום הזה עד היום,שם של פורום מכובד עם מוניטין לא קטן--ואם יש פה מישהי שבמילה אחת אפשר לומר "נוכלת"...אז מן הראוי שמנהלי הפורום ייתנו את דעתם על כך.

חבל מאוד שהם מאפשרים לה לפרסם ..ונותנים לה את הפריבילגיה לכתוב פה דברים..שכל מטרתה בעצם הוא לפגוע באנשים. או במקרה הגרוע לתת להם לקנות לה דברים (ע"ע קונדומים..........ואח"כ להיעלם.

מילא,אנג'לינה--רצית לסנן אותו סבבה...אבל למה נתת לו להוציא סתם כסף ....

זו ממש חוצפה--כמה חבל שאת מתנהגת ככה. אבל לא נורא--יש דבר כזה שנקרא "קארמה"...והכל חוזר אלייך מתישהוא.(אם לא בגילגול הזה..אז בגילגול הבא..חחחח

בהצלחה

14

אחי בכיף---שמח שאתה מתחבר לדברים שאני כותב פה.

אני מניח שיש פה עוד כאלה שיתחברו. אני רק מקווה שההנהלה תתחבר גם כן לדברים שנאמרו פה. כי באמת חבל.

אני לא נפגעתי ממנה,כי לא התכוונתי בכלל ללכת אליה--אבל מאוד מבאס לקרוא על מישהי שמנצלת את הפלטפורמה הזו שנותנים לה פה,לפרסם את "העסק" שלה בחינם...וכל המטרה שלה בעצם זה לעבוד על אנשים.

אז בסדר----היו פה 10 או 20 שזיינו אותה...והיא כן ענתה להם.

אבל מספיק שיש ,3,6,5 חברים בפורום המכובד והרציני הזה,שנפלו "קורבן" לאדם הזה שקורא לעצמו בן אדם בכלל (ע"ע אנג'ילינה) ...על מנת שזה ידליק נקודה אדומה להנהלה

האם היא מוכנה להמשיך ולתת ל"בן אדם כזה" את הזכות להשתמש בפורום המכובד הזה כל עוד הם בעמדת הניהול.

לדעתי,ההנהלה תעשה מעשה וטוב שכך.

וחשוב לי להבהיר פה משהו חשוב: אני לא התקשרתי אליה,אבל ממה שמספרים פה,היא מחליפה הודעות בטלפון ולא ניתן להשיג אותה בכלל. ז"א,רוב הזמן הפלאפון בכלל לא זמין. אז חשוב לי להבהיר שזו זכותה.

היא יכולה לפרסם פה כמה שהיא רוצה שהיא זמינה היום--ואז לנתק את הטלפון לכל היום.אין עם זה בעיה.

הבעיה מתעוררת שהיא קובעת עם בן אדם. הבן אדם מגיע למקום והיא נעלמת בלי שום יכולת לאתר אותה.

ועוד יותר גרוע--נותנת לו להוציא כסף על קונדומים ונעלמת.

מה זה עם לא הונאה?

שלא לדבר על יחס גועלי בין אדם לחברו. (אבל כבר אמרנו---בואו לא נצפה להתייחסות של בת אדם ממישהי שהיא נערת ליווי. ואני חס וחלילה..לא שופט אותה.

שיהיה לנו בהצלחה חברים בהמשך

תודה

ו

15

תראה...אני מסכים איתך לגמרי. ואם דיברת על הצעות להנהלה: כמו שההנהלה מזהירה מפני משתמשים לא אמינים ולפעמים גם משעה אותם,אין מניעה שהיא תנקוט בצעדים דומים נגד נערות עובדות...

ועוד משהו: מצידי שלא תענה לעולם לטלפון, ותחליף הודעות כל 5 דקות. ברגע שהיא קובעת עם מישהו היא יצרה התחייבות כלפיו (זה לא משנה אם היא שמה זין או לא..)

16

צודק אחי.

אבל לא הייתי לוקח את עולם המושגים שלנו מהחיים הפרטיים,ומנסים להשליך אותו על תחום "הזנות".

אני בטוח שאנג'לינה היא כוסית על,והשירות שלה (שאתה כבר איתה) הוא מצויין.

והיא עוד ישראלית,שזה כבר ייתרון.

אבל,עדיין אחי..אל תשכח מדובר בתחום שנקרא "זנות".

הבחורות שעוסקות בזה ,לא נראה לי שניחנו במוסר מהמעלה הגבוהה.

מבחינתן,המצב הלא כ"כ קל הביא אותן לזה (ולא משנה שהיא מקבלת "רק" 2 לקוחות ביום)-היא עדיין זונה. לכן,בעסקים אם היית אומר לי את מה שאמרת....התחייבות,הייתי מסכים.

אבל פה?? בתחום הזה??

אל תחפש התחייבויות או מוסר.

אנחנו בתחום של ג'ונגל...וככזה,זה המצב.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”