כ דילול דיון יולי מלה גארדיה - דף 2 - סקס אדיר

דילול דיון יולי מלה גארדיה

11

אני שמח שאנשים מקבלים שכל מי ייתן ונתאחד ביחד ונגרום לתקתוקיות להזיע קצת שיישארו עם קהל הערסים הלא מפותחים אנחנו רוצים שירות ואיכות ולא 5 דקות ב 200-300 שקל.

פשוט חוצפה

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

14
אני דווקא מאמין לדיווח של יצחקוב. ראה גם את הדיווח שלי, שי. עדיף שתלך על דניאל ( למרות שעוד לא הייתי אצלה ). הבעיה עם יולי לדעתי, שהיא לא נותנת שירות אחיד לכל אחד, כנראה בחורה עם מצבי רוח, וכשהיא עובדת פרטי ולא במכון ששומרים עליה מבחינת זמנים- זאת יכולה להיות בעיה. תוסיף לזה שהיא קודם היתה באה לבתים למינימום שעה, ועכשיו היא עובדת בדירה שלה ועושה טיפולים של חצי שעה, כנראה שהיא עוד לא עיכלה את השינוי- בעיה!
סקס טוב הוא מהות החיים!

15
דגמתי את יולי לפני שלושה חודשים בערך במכון בתחנה המרכזית ברחוב הגדוד העברי ,יש לפני הכניסה למכון מגרש חניה,היא היתה לוקחת שם 150 שקל,היא כוסית כוסית , אבל לא הכי משקיעה , במכון שם היא מצצה רק עם גומי ,אבל עשתה את זה טוב מאד,גם האיבר שלה צר יחסית.מה שהבנתי מהמכון היא היתה יוצאת לליוי ואחרי שראו שיש לה הרבה קליינטים אז היא עזבה את המכון ועברה לליוי ועכשיו היא בלגרדיה 5 ,לוותיקים שזוכרים לפני כמעט עשור המקום היה נקרא "מכון פאפיה" הייתה שם את נטאשה הכוסית שהיה לה המון לקוחות ,היום אפשר למצוא אותה במשמרת בוקר במכון בסלמה 50.

20

ביקרתי יום שישי בבוקר בדירה המדוברת האמת שחיפשתי את יולי שכל כך הרבה דיווחו עליה אבל פתחה לי את הדלת "ליסה" בלונדינית בת 23-25 נראית טוב חזה גדול פנים יפות הדירה דיסקרטית ושקטה וחדשה לגמרי כאילו שיפצו אותה ליברלית הוספתי עוד 100 לאנאלי וסך הכל שהיתי בדירה 45 דקות היא לא הלחיצה אותי ולא ענתה לטלפונים תוך כדי ויש הרבה...

סך הכל 300 ל -2 אקטים ותוספת 100 לאנאלי שווה ביותר למרות שציפיתי לפגוש את יולי.

שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”