כ למה לא בא לי לדווח - דף 2 - סקס אדיר

למה לא בא לי לדווח

11

רוב מהומה על לא מאומה ...

קיראו בעיון בדיון :

שאלה בעיניין גישה לדיונים עם הרשאות חסרות

בפרט את תגובתנו:

[QUOTE=19LOLx8]

ישנם דיונים שהופרדו מהפורום הציבורי מסיבות מגוונות ורבות מאחר והשאלה חוזרת על עצמה בהודעות פרטיות

אשיב כאן בקצרה שאין ההנהלה מספקת את הסיבות הספציפיות מדוע מסירים דיון מהפורום הציבורי !

חלק מהחברים הוותיקים כבר הבינו חלק מהסיבות שבכללם:

אי יושרה/היעדר טוהר הדיון/שימוש במספר דמויות על ידי אותו המשתמש (לעתים לצרכי הטעייה ותימרון),

כוונות זדון / פירסום טלפונים פרטיים ועוד כהנה וכהנה.

אנא מכם הפסיקו לשאול אותנו בפרטי "למה ..."

הדיונים שאתם מוצאים ולא יכולים להיכנס אליהם לא נמחקים כדי לשמר את מסד הנתונים
ולשמש בין השאר כארכיב לצורכי קבלות החלטות מנהלים עתידיות.

מקווה שסיפקנו תשובה הולמת ומספקת.

גילעד מהנהלת הפורום.

[/QUOTE]

בין השאר תמצאו בדיון גם את טרונייתו המקורית של החרמן הסטלן ... שאמור היה לקבל את התשובה לשאלתו.

הנהלת הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

למה לא בא לי לדווח

12
[QUOTE=redone]

הוא מנסה להגיד שבמצב שבו המון מידע לא נגיש לכלל-אוכלוסיית גולשי הפורום, אלא רק למיעוט הנבחר (והחרוץ העמל קשה ומדווח בתדירות מרשימה מאין כמוה), פוגעת מאוד במוטיבציה של המדווחים האקראיים, שגם להם זכות לזיין בחורות מתחשבות שוות ומפנקות ולא רק זונות מתקתקות מגעילות, ושקשה להם היום למצוא מידע על הבחורות האלה, עקב הגבלתו למיעוט הנבחר על ידי ההנהלה.

[/QUOTE]

הוצאת לי את המילים מהבאנג

[QUOTE=fabrigas]

חרמן סטלן פשוט תחפש מודעה של בחורה פרטית שמענינת אותך, תבדוק שאין אזהרות לגביה ותדגום.

לדעתי מה שחשוב באתר הזה זה האזהרות מפני בחורות ולא המידע על בחורות שוות.

[/QUOTE]

אני מקווה שאתה צוחק. אני מעדיף להתנסות על בשרי באכזבות ובשביל זה אני צריך את המידע מול העיניים כדי להחליט.

כמו שכתבו מהנהלת הפורום בעבר אני יודע שזה לא פורום דמוקרטי. ואני זוכר את תגובתם לשאלתי המקורית.

הדיון הזה שפתחתי הוא להוצאת קיטור ותסכול. לא בשביל לחזור על שאלתי המקורית...

חרמן סטלן2009-6-4 21:19:10

למה לא בא לי לדווח

13

סתם מעניין?

איך נקבע מי מדווח אמין ומי לא?

אני מבין שמספר ההודעות והוותק אינם קריטריון כי ראיתי מדווחים אמינים עם 17 הודעות (נכון לרגע זה), וגם מדווחים עם מעל 700 הודעות (שנותנים פה המון מידע) ומוגדרים כרגילים.

מי שמאונן לא מזיין

למה לא בא לי לדווח

14

נניח שאתה מנהל הפורום , ולחבר טוב שלך גילית רק לאחר שנהשנתיים (שאיתו אתה יוצא לרוב הדגימות).

הוא כבר מכיר את כל הדגימות שלך ...וכשהוא כבר ניכנס לפורום ,,, אין טעם "לקרא לו מתחיל" כאשר הוא כבר יודע הכול ואפילו מחדש לך ....

אוליי זה מהשקורה עם אלו שלאחר מס' הודעות , הוא נחשב אמין..

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”