כ אירוח סקס בבעל העקידה 45 - יבה (ייאווה) וסנדרה - דף 2 - סקס אדיר

אירוח סקס בבעל העקידה 45 - יבה (ייאווה) וסנדרה

12
עדכון לגבי סנדרה + משהו פיקנטי

היום עברתי יום דיי מפרך ... אז אשתף אותכם בשימחה

המטרה הייתה לדגום את סנדרה בעל העקידה 45
... בטלפון היא מספרת שהיא בת 43 עם חזה גדול ...

150 שקל לפינוק ליברלי + יש אופציה לתוספת תשלום לחריגים. (אגב הטלפון שקיים בפוסט לא היה זמין)

והגעתי אליה דרך טלפון אחר שבמקרה היה אצלי בבנק המטרות בנייד : 054-5437693 (מפרסמת גם באולסקס).

הגעתי לבניין ונאמר עליי לעלות לקומה מ"ס 2 ,,,, בדלת עומדת אישה שהייתה מתה להיות בת 43.

להערכתי היא מעל 50 ... נמוכה מלאה שנראית כמו קופאית במגה בול... התאכזבתי קשות ממה שראיתי ועזבתי את הדירה.

הדבר הפיקנטי : אני יוצא מהבניין ... ולפתע אני שומע מישהי צועקת " הלו חכה רגע ".. אני מסובב את ראשי לעבר המרפסות
של הבניין ... ואני קולט את דיאנה עומדת במפרפסת של דירתה וקוראת לי לעלות אליה הבייתה...
אני אומר לה עזבי לא בא לי ... אז היא אומרת לי תעלה תשתה משהו , לא רוצה סקס לא צריך...
בקיצור עליתי לדירתה קיבלה אותי בחיבוקים ונשיקות ... וישבתי בסלון והיא מזגה לי כוס קולה קרה , והציעה לי גלידה...

המחשב הנייד שלה - איך לא ? היה מכוון בדיוק על הפורום !... ישבנו פיטפטנו הדלקנו סיגריות ....
מה שהכי הצחיק אותי .. שהיא כזאת תותחית במציצות ורימינג - והיא אפילו לא יודעת מה זה מציצה תאלינדית...
נתתי לה הסבר כיצד זה מתבצע ... והיא התלהבה מהעניין, ואפילו שוקלת להכניס את זה כחלק מהתפריט שלה...
היא שאלה אותי מאיזה דירה יצאתי -- אמרתי לה מהדירה של יבה וסנדרה...בין היתר היא סיפרה שהיא מכירה את יבה
ואמרה לי שהיא נרקומנית לשעבר...
בקיצור הייתי אצל דיאנה חצי שעה , בסוג של אירוח ללא סקס (וכמובן ללא תשלום !) וניפרדנו בחיבוקים ונשיקות.

לאחר מכן נסעתי לבדוק את הכפפה של סופר לה טיב (קויפמן 6) ואעדכן את זה בפוסט המתאים.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

15
[QUOTE=חולה כוס]
אנשים אין להם בושה כאן ! מבקשים לקבל כוכב על דיווח יחיד שהם דיווחו בפורום.[/QUOTE]
זה נכתב בהומור ידידי היקר, אני ממש לא רודף כוכבים. עם זאת, אני שמח לדווח ולעזור באותה מידה שאני שמח להיעזר

[QUOTE=חולה כוס] בדלת עומדת אישה שהייתה מתה להיות בת 43.

להערכתי היא מעל 50 ... נמוכה מלאה שנראית כמו קופאית
[/QUOTE]

כמו שקורה בד"כ, הן מורידות לעצמן שליש על התנהגות טובה. גם אם לא תמיד ההתנהגות שלהן ראויה לשבח.

היא בהחלט מזכירה קופאית ולטעמי האישי, נראית יותר טוב מדיאנה. היא מוצצת נהדר וזה סיפק אותי עד מאוד.

הדיווח על העבר של יבה כנרקומנית קצת מעלה חשש ממחלות לטעמי, נראה לי קצת מפחיד לדגום אותה ללא עטיפה.

16
דגמתי את ייבה לפני כמה ימים
היה לי מזל והגעתי כשהייתה פנוייה
פתחהלי את הדלת ייבה, אישה נאה מאוד לטעמי עם גוף סקסי.
אחרי מקלחת, שהיתה נקייה, התפשטנו.
המציצה של ייבה עם גומי שהיא מלבישה עם הפה.
מדברת גסויות באקט עצמו והדוגי איתה מטריף.
האמת שהיתה קצת תקתקנית אבל אולי לא היתה יותר מדי כימיה ביניינו.

במחיר הזה היא בהחלט מהטובות באיזור במיוחד במראה

18
[QUOTE=לאונרדו]ליבה וסנדרה זה אותו דירה ????? ודיאנה מה זה אותו בית??? מי יודע
[/QUOTE]

יבה וסנדרה נימצאות באותה דירה בקומה מ"ס 2 (יבה עובדת בבוקר לא דגמתי ) וסנדרה עובדת בערב (ראיתי וברחתי).

ודיאנה עובדת באותו הבניין בקומה ראשונה.

הבנת לאונרדו דה ווינצ'י ?
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”