כ ...... - דף 2 - סקס אדיר

......

11
טוב אז ככה: הייתי אתמול אצל האורולוג הסברתי לו הכול והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם שנקראות:1: HERPES SIMPLEX V.PCR
2:Trichmonas

3:HIV-1+2 FIRST

4:CHLAMYDIA TRACH.PCR

עשיתי ממש עכשיו את הבדיקות הדם הללו+שתן

{ובוא נקווה לטוב שלא יתגלה כלום } ואמר לי גם שאם כול מה שפירטתי עכשיו יצאו תקינים אז ניתן לך טיפול אחר כי הוא טוען שמה שפירטתי עכשיו הם אלה שגורמים לי לכאבים בשפיכה בעיקרון אין לי מושג מה הבדיקות הללו האם הוא צדק בעניין או שמה פספסתי משהו??? האם זה מה שגורם לי לכאבים בשפיכה?? אני כבר מבולבל לגמרימבולבל תגיבו לי בבקשה אם יש טעות פה ונפלתי על איזה אורולוג על הפנים..........עצוב

......

12

תגיד חתיך ... הוא בדק לך את הזין או שלא ?

התפשטת ונבדקת או שרק קיבלת הפניות לבדיקות ?

המלאך רפאל

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

......

13
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]טוב אז ככה: הייתי אתמול אצל האורולוג הסברתי לו הכול והוא שלח אותי לעשות בדיקות דם שנקראות:1: HERPES SIMPLEX V.PCR
2:Trichmonas

3:HIV-1+2 FIRST

4:CHLAMYDIA TRACH.PCR

עשיתי ממש עכשיו את הבדיקות הדם הללו+שתן

{ובוא נקווה לטוב שלא יתגלה כלום } ואמר לי גם שאם כול מה שפירטתי עכשיו יצאו תקינים אז ניתן לך טיפול אחר כי הוא טוען שמה שפירטתי עכשיו הם אלה שגורמים לי לכאבים בשפיכה בעיקרון אין לי מושג מה הבדיקות הללו האם הוא צדק בעניין או שמה פספסתי משהו??? האם זה מה שגורם לי לכאבים בשפיכה?? אני כבר מבולבל לגמרימבולבל תגיבו לי בבקשה אם יש טעות פה ונפלתי על איזה אורולוג על הפנים..........עצוב
[/QUOTE]

סקסי

על פניו האורולוג שלך בסדר גמור. דיברת על אמונה אז קצת משלך באורולוג שלך לא תזיק.

אם תריץ גוגל או תכנס לפורום של מחלות מין תראה שכל ה4 הן מחלות שחלק מהתסמינים שלהם הם צריבות במתן שתן ואף כאבים בשפיכה. הוא בודק לך לפי הסדר

1. הרפס

2. מחלה המועברת מנשים בשם TRICHMONAS

3 . HIV

4. קלמדיה.

תקווה לטוב.
רימינג מעשי2010-10-29 10:32:44

......

14
נראה מצויין וסקסי אני אשמח לשמוע ממך תוצאות הבדיקות שעשיתה.
הכי חשוב שתעשה בדיקת השתן כי מחלת ''גונוריאה''. רק מופיעה בשתן.ואני מעריך שיש לך אותם סימנים.

אני מקווה שתכתוב לנו ברגע הראשון שאתה מקבל את תוצאות הבדיקות.

מקווה שהכל יהיה טוב אצלך.

תמיד בשטח למען כולם.

......

15
דרך אגב, אם אחת הבדיקות יוצאת חיובית לא להיכנס לפאניקה. לרוב המחלות יש טיפול ותחזור להיות כמו חדש. חשוב להקפיד למלא את הוראות הרופא במדוייק.

אפילו HIV כבר לא מחלה שהורגת (אם כי לא ניתן להרפא ולא נעים לחיות איתה).

......

16
לאדון נראה מצוין וסקסי...
כל מצב בריאותי שפוגע אנושות באיכות חייו של אדם יכול הביא לתוצאות הרסניות דיכאון קשה וייאוש.
במקום להחפז ולקפוץ למסקנות מרחיקות לכת בקשר לעתידך אני מציע לך להקשיב לעצות חברי הפורום ולפני שאתה קובר את עצמך
ואת חייך תבצע את כל הבדיקות האפשריות ותאמין לי שימצאו לבסוף את מקור הבעיה ויטפלו בך עד תבריא.
אני מבין את מצבך הנפשי בזמן הנתון ומבין גם את תחושות האשמה שמלוות אותך...ואם אתה אדם מאמין כמו שאתה מעיד על עצמך אז כנראה שקבלת אתות מלמעלה שעליך לשנות דרכיך ...לי נראה שקבלת כאפה קטנה מזה שלמעלה כדי שתתעורר ותעשה הערכה מחודשת של חייך ... אני מאמין שתבריא מהמצב הנוכחי אבל השאלה הנשאלת אם תפיק לקחים ותעשה שינויים משמעותיים בחייך.

הברון שפיכענהאוזן

......

17
טוב אז ככה חברים:
אחרי שאכלתי סרטים ובאמת חששתי וזה טבעי לחלוטין ולא הייתי מחובר פה הרבה זמן קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם + בדיקת השתן היום אצל האורולוג המומחה {ככה כתוב בחתימה}

1:HERPES SIMPLEX V.PCR = תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

2: Trichmonas= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

3:HIV-1+2 FIRST= תקין אין לי תמחלה הארורה הזאת שנקראת HIV ברוך השם מזה הכי חששתי

4:CHLAMYDIA TRACH.PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

5:MYCOPLSMA GEN-PCR=תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

6:UREAPLSMA UREAL-PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

7:NEISSERLA GONOR-PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת אם אני לא טועה זה גנוריאה אז אין לי שלילי תקין

8:MYCOPLASMA HOM-PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

9:{REMARKS {MICRO= שזאת הבדיקת שתן יצאה תקינה לחלוטין שום זיהומים שום מחלות שום חיידקים תקין יצא שלילי

בקיצור האורולוג עשה לי את כול בדיקות מחלות המין שקיימות וכולם יצאו מצויין אמר לי אני נקי לגמרי אין לך כלום אפילו לא חיידק אחד קטן אני הייתי בטוח שכן יש לי משהו אבל האורולוג הרגיע ואמר אם היה לך משהו הייתי אומר לך

לגבי ההפרשות: אין לי הפרשות כבר זהו עבר

גם האיבר מין שלי כבר לא כואב נרגע המקום שם שימשיך ככה

לגבי הכאבים בשפיכה ששאלתי אותו הוא אמר לי: אין שום בעיה אתה יכול לשפוך כמה שאתה רוצה לא יכאב לך יותר ככה הוא אומר לא התווכחתי איתו אומר יכול לקרות סתם לבד אין זה אומר שזאת מחלה כלשהי ואין טעם שאתן לך אנטיביוטיקה אם כול מחלות המין יצאו תקינות שאני שלילי נשמע צודק לחלוטין

תאמת לא ניסיתי לשפוך גם מאז כבר הרבה חודשים עברו {תחשבו כמה זרע הצטבר לי שם}מאז ששפכתי בפעם אחרונה האורולוג אומר לי: ששאלתי אותו שאני חושש לשפוך וקיבלתי קצת חרדה מזה {כמו חרדת ביצוע אני חרד לשפוך}

האורולוג אומר לי: אתה צריך לנסות לעשות סקס עם איזה מישהי {לא משנה אם זאת בחורה רגילה או נערה עובדת} ולבדוק כאשר שפכת האם כאב לך שוב או שזהו זה נגמר ואתה יכול לשפוך כמה שתרצה אומר לי לא מאמין שכאשר תשפוך יכאב לך אין לך שום מחלה שום זיהום שום חיידקים כלשהם אין שום סיבה שתנסה לבדוק את זה

אמרתי לו אני יחשוב על זה נראה............{תאמת זה פיתרון מצויין לבדוק באמת ולא אני לא בחור שמאונן אני לא עושה דברים כאלה אני מעשי רק עם בחורות גומר}

עכשיו אם יש פה נערות עובדות שקראו מה שכתבתי בהתחלה בפוסט ונבהלו וחששו אז אתם יכולות להירגע אין שום דבר הכול תקין ברוך השם אני יכול לשחרר אויר ממש אנחת רווחה נרגעתי ולשחרר סוף סוף חיוךחיוך

רב תודות לכולם שהאמנתם לי ותמכתם למנהל שימי גבר גבר לחתיך הרומנטי לרימינג מעשי שאני מזה מחבב תבן אדם הזה אחלה גבר אתה רימינג מדבר יפה לעניין עוזר כול הכבוד לך אחי גם החתיך הרומנטי גבר אמיתי מחבב גם אותך

ובכלל כול מי שהגיב יפה ולעניין אני מודה לו ומי שלא טרח להגיב אלה עם ה5 כוכבים או ה5 וי לא אציין שמות אני לא כועס זה זכותכם לא להגיב לא עשיתם את זה לא נורא אני סולח כול עם ישראל חברים קריצה

העיקר שאפשר לנשום קצת אויר פסגות ולהירגע ולהתאושש קצת מהחרדה הזאת השאלה הנשאלת מה אני לוקח איתי ואיזה לקחים אני מפיק ואיזה הערכה אני עושה לחיים שלי וואלה לא יודע נחשוב על זה נראה ימים יגידו...................{אני חרמן מת לא לראות ולהיות עם אישה ולא לשפוך המון זמן זה הרבה זמן בשבילי אבל אין מה לעשות זה המצב שהיה ומקווה שהסתיים היום סופית}

תגיבו אחים שלי אני רוצה לשמוע תגובות יפות וחיוביות ומה אתם חושבים על כול מה שרשמתי לכם מה נראה לכם?? האם פספסתי משהו ויש לכם שאלות?? אתם מוזמנים לשאול בכייף Tongue

תודה רבה!!!

......

18
אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה

[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]טוב אז ככה חברים:

אחרי שאכלתי סרטים ובאמת חששתי וזה טבעי לחלוטין ולא הייתי מחובר פה הרבה זמן קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם + בדיקת השתן היום אצל האורולוג המומחה {ככה כתוב בחתימה}

1:HERPES SIMPLEX V.PCR = תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

2: Trichmonas= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

3:HIV-1+2 FIRST= תקין אין לי תמחלה הארורה הזאת שנקראת HIV ברוך השם מזה הכי חששתי

4:CHLAMYDIA TRACH.PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

5:MYCOPLSMA GEN-PCR=תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

6:UREAPLSMA UREAL-PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

7:NEISSERLA GONOR-PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת אם אני לא טועה זה גנוריאה אז אין לי שלילי תקין

8:MYCOPLASMA HOM-PCR= תקין יצא שלילי אין לי תמחלה הזאת

9:{REMARKS {MICRO= שזאת הבדיקת שתן יצאה תקינה לחלוטין שום זיהומים שום מחלות שום חיידקים תקין יצא שלילי

בקיצור האורולוג עשה לי את כול בדיקות מחלות המין שקיימות וכולם יצאו מצויין אמר לי אני נקי לגמרי אין לך כלום אפילו לא חיידק אחד קטן אני הייתי בטוח שכן יש לי משהו אבל האורולוג הרגיע ואמר אם היה לך משהו הייתי אומר לך

לגבי ההפרשות: אין לי הפרשות כבר זהו עבר

גם האיבר מין שלי כבר לא כואב נרגע המקום שם שימשיך ככה

לגבי הכאבים בשפיכה ששאלתי אותו הוא אמר לי: אין שום בעיה אתה יכול לשפוך כמה שאתה רוצה לא יכאב לך יותר ככה הוא אומר לא התווכחתי איתו אומר יכול לקרות סתם לבד אין זה אומר שזאת מחלה כלשהי ואין טעם שאתן לך אנטיביוטיקה אם כול מחלות המין יצאו תקינות שאני שלילי נשמע צודק לחלוטין

תאמת לא ניסיתי לשפוך גם מאז כבר הרבה חודשים עברו {תחשבו כמה זרע הצטבר לי שם}מאז ששפכתי בפעם אחרונה האורולוג אומר לי: ששאלתי אותו שאני חושש לשפוך וקיבלתי קצת חרדה מזה {כמו חרדת ביצוע אני חרד לשפוך}

האורולוג אומר לי: אתה צריך לנסות לעשות סקס עם איזה מישהי {לא משנה אם זאת בחורה רגילה או נערה עובדת} ולבדוק כאשר שפכת האם כאב לך שוב או שזהו זה נגמר ואתה יכול לשפוך כמה שתרצה אומר לי לא מאמין שכאשר תשפוך יכאב לך אין לך שום מחלה שום זיהום שום חיידקים כלשהם אין שום סיבה שתנסה לבדוק את זה

אמרתי לו אני יחשוב על זה נראה............{תאמת זה פיתרון מצויין לבדוק באמת ולא אני לא בחור שמאונן אני לא עושה דברים כאלה אני מעשי רק עם בחורות גומר}

עכשיו אם יש פה נערות עובדות שקראו מה שכתבתי בהתחלה בפוסט ונבהלו וחששו אז אתם יכולות להירגע אין שום דבר הכול תקין ברוך השם אני יכול לשחרר אויר ממש אנחת רווחה נרגעתי ולשחרר סוף סוף חיוךחיוך

רב תודות לכולם שהאמנתם לי ותמכתם למנהל שימי גבר גבר לחתיך הרומנטי לרימינג מעשי שאני מזה מחבב תבן אדם הזה אחלה גבר אתה רימינג מדבר יפה לעניין עוזר כול הכבוד לך אחי גם החתיך הרומנטי גבר אמיתי מחבב גם אותך

ובכלל כול מי שהגיב יפה ולעניין אני מודה לו ומי שלא טרח להגיב אלה עם ה5 כוכבים או ה5 וי לא אציין שמות אני לא כועס זה זכותכם לא להגיב לא עשיתם את זה לא נורא אני סולח כול עם ישראל חברים קריצה

העיקר שאפשר לנשום קצת אויר פסגות ולהירגע ולהתאושש קצת מהחרדה הזאת השאלה הנשאלת מה אני לוקח איתי ואיזה לקחים אני מפיק ואיזה הערכה אני עושה לחיים שלי וואלה לא יודע נחשוב על זה נראה ימים יגידו...................{אני חרמן מת לא לראות ולהיות עם אישה ולא לשפוך המון זמן זה הרבה זמן בשבילי אבל אין מה לעשות זה המצב שהיה ומקווה שהסתיים היום סופית}

תגיבו אחים שלי אני רוצה לשמוע תגובות יפות וחיוביות ומה אתם חושבים על כול מה שרשמתי לכם מה נראה לכם?? האם פספסתי משהו ויש לכם שאלות?? אתם מוזמנים לשאול בכייף Tongue

תודה רבה!!!
[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

......

19
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]{תאמת זה פיתרון מצויין לבדוק באמת ולא אני לא בחור שמאונן אני לא עושה דברים כאלה אני מעשי רק עם בחורות גומר}
[/QUOTE]

נמו"ס היקר, אנו שמחים לשמוע שהכל בא על מקומו בשלום חיוך.

אוננות היא פעילות נורמלית, בריאה, טבעית וחשובה, היא יכולה לסייע בהפחתת לחצים, ופליטת זרע

תדירה אף מסייעת במניעת סרטן הערמונית.

האמונה שאוננות גורמת לעיוורון, לצמיחת שיער על כפות הידיים ושאר הבלים מסוג זה נובעת מתפיסה

דתית שרואה באוננות מעשה חטא ובזבוז הזרע שלא לשם רביה. כיום ידוע שתאי הזרע מתחדשים

כל הזמן בניגוד לנקבה שאצלה כמות הבציות מוגבלת.

בגמילה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”