כ עצתכם בנושא בדיקת HIV - דף 2 - סקס אדיר

עצתכם בנושא בדיקת HIV

11
[QUOTE=wow]אל תדאגו , אחזיק מעמד כמה שצריך. אלך אחרי חודשיים להיבדק. (נשאר עוד חודש וחצי).

עוד שאלה קטנה- מה כוללת בדיקת HIV? דגימת דם כמו בבדיקת דם? עוד משהו? כמה זמן אורכת הבדיקה?[/QUOTE]

ציטוט מדברי מירב
הם ממש ממש נחמדים שם ולגמרי נונשלנטים וכל העיניין הרבה פחות מלחיץ ממה שהוא יכול להישמע.

כצוות רפואי הם הכי סחבקים והכי רגישים שיכולים להיות
אבל שלא תטעה הם לא כל הזמן כך
ולפעמים הפקידה / אחות אדמיניסטרטיבית (וזו לא גזענות אלא כורח)
קצת קשוחה או "קצרה" על מישהו (וכשתהיה שם תבין)
וזה בעיקר עקב קשיי שפה ("אורחים" ממדינות מרכז אפריקה)
או קשיי הבנה של הנבדק ("קצת שיכורים" מכפרים נידחים ברומניה)

אתה צפוי ליחס הכי לא "חפרני" שיש
המרפאה גדולה מרווחת ונקיה למרות שנמצאת בג'יפה של התחנה החדשה

עצתכם בנושא בדיקת HIV

12
[QUOTE=זונה מאושרת]

7. הדרך היחידה לקבל את התשובות היא להגיע אל המרפאה ברגע שהן מוכנות. הם לא שולחים בפקס ולא עונים בטלפון על שאלות היסטריות אבל בגדול, אם יש לך משהו הם מיד יתקשרו להזמין אותך להגיע אליהם, אז יש להניח שאם לא קיבלת טלפון- הכל בסדר, בכל מקרה עדיף להגיע ולקחת.

[/QUOTE]

מעניין. אני מכיר מישהו שקיבל תוצאות בפקס (הוא השתמש לשם כך במספר הפקס שלי, כי לא היה לו פקס משלו, כך שראיתי את טופס התשובה מגיע. ...ו..התוצאות - שליליות).
המגביה עוף - ירחיק ראות

עצתכם בנושא בדיקת HIV

13
[QUOTE=סמבטיון]

כצוות רפואי הם הכי סחבקים והכי רגישים שיכולים להיות

אבל שלא תטעה הם לא כל הזמן כך

ולפעמים הפקידה / אחות אדמיניסטרטיבית (וזו לא גזענות אלא כורח)

קצת קשוחה או "קצרה" על מישהו (וכשתהיה שם תבין)

וזה בעיקר עקב קשיי שפה ("אורחים" ממדינות מרכז אפריקה)

או קשיי הבנה של הנבדק ("קצת שיכורים" מכפרים נידחים ברומניה)

אתה צפוי ליחס הכי לא "חפרני" שיש

המרפאה גדולה מרווחת ונקיה למרות שנמצאת בג'יפה של התחנה החדשה
[/QUOTE]

שיואו סמבטיון!! יש מצב שהיינו שם יחד באותו הזמן? כי גם לי קרה אותו הקטע, הפקידה שם השתגעה מאיזו עובדת זרה שהגיעה בלי כישורי תיקשור בשום שפה הגיונית...צחוק

בכל אופן, כל עוד הוא מדבר בעברית ואו רוסית ואו אנגלית ואו ערבית הוא לא יתקל בבעיות מיוחדות...

[QUOTE=איצטגנין]
מעניין. אני מכיר מישהו שקיבל תוצאות בפקס (הוא השתמש לשם כך במספר הפקס שלי, כי לא היה לו פקס משלו, כך שראיתי את טופס התשובה מגיע. ...ו..התוצאות - שליליות).
[/QUOTE]

אכן, עד לפני כמה חודשים הדבר היה עוד אפשרי, היום כבר לא, צריך לגשת אחרי שלושה שבועות ולקבל את כל התוצאות יחד- באם הטופס חשוב לנבדק, במידה והטופס לא חשוב אין ממש צורך לגשת, כל עוד לא התקשרו אליכם אחרי שלושה שבועות- הכל בסדר אצבע למעלה
קישור לאתר הפרטי שלי:

עצתכם בנושא בדיקת HIV

14
[QUOTE=זונה מאושרת]

שיואו סמבטיון!! יש מצב שהיינו שם יחד באותו הזמן? כי גם לי קרה אותו הקטע, הפקידה שם השתגעה מאיזו עובדת זרה שהגיעה בלי כישורי תיקשור בשום שפה הגיונית...צחוק

בכל אופן, כל עוד הוא מדבר בעברית ואו רוסית ואו אנגלית ואו ערבית הוא לא יתקל בבעיות מיוחדות...

[/QUOTE]

תיארתי מציאות מסויימת ללא הבעת עמדה
באם המציאות הזו מתרחשת לנגד עיניו של
"הבא בתור" יש מצב לקבלת רגליים קרות

אז זהו שלא לא צריך לקבל "רגליים"
כי למי שמגיע להיבדק היא חשובה מספיק
כדי לא להירתע גם כשעפים על מישהו לפניך.

ברור שלא אבל נסיון יפה צחוק

עצתכם בנושא בדיקת HIV

16
עצה קטנה ממישהי שחוותה את הזוועה על בשרה.

כשאתה ניגש למרפאת לווינסקי, תבקש שהרופא יעשה לך את בדיקות הדם ולא האחות.
היא מזעזעת, היא לא מוצאת את הווריד, היא חופרת בזרועות וכשאתה יוצא ממנה החוצה אתה יכול להשתלב בלי שום בעיה בנוף של התחנה המרכזית מבולבל

עצתכם בנושא בדיקת HIV

17
[QUOTE=redhead]
עצה קטנה ממישהי שחוותה את הזוועה על בשרה.
כשאתה ניגש למרפאת לווינסקי, תבקש שהרופא יעשה לך את בדיקות הדם ולא האחות.
היא מזעזעת, היא לא מוצאת את הווריד, היא חופרת בזרועות וכשאתה יוצא ממנה החוצה אתה יכול להשתלב בלי שום בעיה בנוף של התחנה המרכזית מבולבל

[/QUOTE]

אולי זו הייתה האחות מ "דמדומים 3"

עצתכם בנושא בדיקת HIV

20
הרופא שלך מחויב בחסיון רפואי ויכול מאוד להיות שיהיה לך נוח יותר לבצע את אותם הבדיקות בקופת החולים שלך, התוצאות אפילו תגענה מהר יותר, זה הכל עניין של דיסקרטיות, אם לא מפריע לך שירשם במקום פורמאלי כלשהו שחטפת מחלה כזו, אז אדרבה, רוץ להיבדק שם.

אני, בתור בחורה שעוסקת בתחום, מרגישה אחריות להיבדק מידי שלושה חודשים, באם ארצה להיבדק דרך קופת החולים שלי מידי שלושה חודשים- או שאאלץ להסגיר את עיסוקי - או שאענה בשלילה, על כן, הבדיקה במרפאת לווינסקי, מתאימה לי בול, כאשר היא נטולת שאלות וחפירות מיותרות, למרות שגם שם אני נבדקת תחת פרטי זהותי המקוריים.

הפרוצדורה שם גם מתאימה לגברים נשואים ולאנשים המחויבים בחשיפת הגיליון הרפואי שלהם במקום עבודתם.

קישור לאתר הפרטי שלי:
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”