מחזק את דבריי . מקום גרוע.oran
הייתי בעבר כ-3 פעמים ב"ספא" הזה, כולן היו נפילה (עם דקל ה"ברזילאית" זה היה עוד סביר-). פורסמה גם כתבת וידיאו כאן על פשיטת משטרה על מכונים בראשון, אני די בטוח שהמקום שמופיע שם זה הספא הזה.
נפילה חזקה ואזהרה לפורום- ונוס ספא
12CARTMAN זה יהיה לטובה אם יסגרו מקום כזה שמרמה אנשים..
יש בראשון מקומות כמו קוסומוי, לנטה ספא שעדיין שומרים על שירות אמינות ומקצועיות..
בתל אביב- גבעון 18 לדוגמא..
אני יותר לא מתקרב למקום הזה ולא למקומות קטנים ונידחים שקיימים על מנת לרמות אנשים..
יש בראשון מקומות כמו קוסומוי, לנטה ספא שעדיין שומרים על שירות אמינות ומקצועיות..
בתל אביב- גבעון 18 לדוגמא..
אני יותר לא מתקרב למקום הזה ולא למקומות קטנים ונידחים שקיימים על מנת לרמות אנשים..
14[QUOTE=oran]
אחריי שהפקידה איימה עליי שיבואו אנשים ויפוצצו אותי.. במילים האלה.. הבנתי שהרמה של המקום והאנשים שם מתאימים יותר לעולם תחתון..
[/QUOTE]
ונוס ספא
אחריי שהפקידה איימה עליי שיבואו אנשים ויפוצצו אותי.. במילים האלה.. הבנתי שהרמה של המקום והאנשים שם מתאימים יותר לעולם תחתון..
[/QUOTE]
חברים, להלן סיכום הדיווח.
אין טעם למרוח.
תודה אורן על האזהרה.
מבחנתי המקום הזה מחוק.
15[QUOTE=cartman]מחזק את דבריי . מקום גרוע.oran
פורסמה גם כתבת וידיאו כאן על פשיטת משטרה על מכונים בראשון, אני די בטוח שהמקום שמופיע שם זה הספא הזה.
[/QUOTE]
הפשיטה היתה אכן שם, היה אפשר לזהות בוידאו את הרחוב.
פורסמה גם כתבת וידיאו כאן על פשיטת משטרה על מכונים בראשון, אני די בטוח שהמקום שמופיע שם זה הספא הזה.
[/QUOTE]
הפשיטה היתה אכן שם, היה אפשר לזהות בוידאו את הרחוב.
19חברים, כדאי להפנים שאין אף מקום בראשון ששווה להגיע אליו !!! כולם ברמת שירות נמוכה ביותר
הכל מכל כל....
20מסכים עם אפרודיזאק בכל מילה, אין אף מקום בראשון ששווה להגיע אליו .