בקיצור- אני מצטרף לפונים והשואלים וממתין שלין תצוץ שוב..
איפה לין ???
14חיפשתי אותה תקופה ארוכה, ממה שלי ידוע , פרשה.
מסכים שלא נשמע הגיוני, אך עובדה שהיא עוד לא ״צפה״ במקום אחר
מסכים שלא נשמע הגיוני, אך עובדה שהיא עוד לא ״צפה״ במקום אחר
איפה לין ???
15לא הגיוני שניפומנית כזו תפסיק לעבוד, אני בטוח שעוד נשמע עליה בקרוב. כל פעם שאני רואה סרט עם השחקנית Bridgette B. אני נזכר בה
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...
איפה לין ???
16לכל אלה שמחפשים לין היא לא עובדת עכשיו בכלל!.
החתיך הרומנטי 2011-09-10 02:38:05
לבחור/ או לבחורה הזאת יש סיפור ארוך!.
עבדה בהרבה דירות ומכונים,כל יום הייתי רואה אותה במכון אחר,פעם בקרליבך21,פעם חננאל2,פעם ביצחק שדה36,ולפעמים במסגיר72.
יש הרבה שמועות שההבחורה הזאת היתה גבר לשעבר,והרבה גברים אמרו לי את זה אישית לא אחד ולא שניים.
הנה לינק גם מצורף,על כמה חברים שכתבו שהיתה גבר,קוקסיניל לשעבר.
הפעילות האחרונה שלה היתה במכון ביצחק שדה36,שם היא עבדה,אני הייתי איתה קרוב לשמונה פעמים.
המראה החיצוני שלה מפתה מאוד,חזה סיליקוני גדול,גבוה,ענקית,שיער בלונדיני ארוך!.
לפני חודש אני מתקשר לטלפון של יצחק שדה,שואל על לין,פתאום עונה לי מישהי לא יודע אם היתה הפקידה,או זונה עובדת!,ומה התשובה שלה היתה,שלין עושה שיפוצים לגוף שלה!,היבנתי המסר מיד!.
אז שאלתי אותה שוב,האם כל מה ששמעתי שמועות על לין לאחרונה נכונים!,ענתה לי במפורש: כן זה נכון!.ואחר כך סיימתי השיחה.
אני בטוח שהיא ניעלמה לתקופה מסוימת,אחר כך היא תופיע שוב,היא תתגעגע לכסף הרב,הרבה cash שהיתה עושה במשמרת,כל הזמן הייתה עסוקה בחדר,היו טוחנים אותה הרבה,קורעים אותה.וראיתי שהיו ניכנסים איתה הרבה לאורגיה.
תמיד בשטח למען כולם.
איפה לין ???
18עכשיו אתם מבינים שזה נכון?
ככ הרבה פעמים העליתי את זה פה ואנשים סתרו, שללו ולא הסכימו.
זה גבר לשעבר
לא מבין איך אנשים יכולים לשלול באופן ככ גורף נתון כזה,כאילו הם גדלו איזה מגיל 8 במקום להתיחס לזה ברצינות.
איפה לין ???
20[QUOTE=שוגל בתולות]חברה הפתגם אומר "שהזין עומד השכל בתחת" אבל לפעמים צריך להפעיל את הראש , מה נהייתם הומואים אני לא מבין, חברה זה בדוק לין היא גבר לשעבר ואמרה את זה לחבר טוב שלי, איסור משכבי זכר אסור מן התורה, אנא חישבו לפני שאתם עושים משהו [/QUOTE]
אז אתה בקטע של לעשות מה שהתורה מצווה עלינו?
סבבה, אז כדאי שתפסיק ללכת לקרין שאתה כל כך נהנה ללכת אליה ובכלל שתפסיק ללכת לזונות!
שהרי נאמר בתורה:
"אל תשפוך זרעך לשווא"
קישקשתא 2011-09-12 11:34:09
אז אתה בקטע של לעשות מה שהתורה מצווה עלינו?
סבבה, אז כדאי שתפסיק ללכת לקרין שאתה כל כך נהנה ללכת אליה ובכלל שתפסיק ללכת לזונות!
שהרי נאמר בתורה:
"אל תשפוך זרעך לשווא"
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.