הייתי בפיליפינים בפברואר, חזרתי לפני כמה ימים, מה אגיד לכם, חלום !!
קצת פתיח לפני הבחורות לדברים שתזדקקו במהלך השהות:
קצת פתיח לפני הבחורות לדברים שתזדקקו במהלך השהות:
טיסה מבנגקוק: כ 3 שעות טיסה ישיר לקלארק דרך חברת התעופה SEAIR חברה מעולה וזולה, מטוסים חדשים !
(עכשיו בבעלות TIGERAIRWAYS)
שדה התעופה בקלארק - היה קצת מעצבן לחכות ב"שביל הנחש" בתוך שדה התעופה, אבל זה משתלם כדי להגיע לפיליפינים.
(כדרך אגב ביציאה מהמדינה, משלמים כ 450 פסו מיסי נמל).
(עכשיו בבעלות TIGERAIRWAYS)
שדה התעופה בקלארק - היה קצת מעצבן לחכות ב"שביל הנחש" בתוך שדה התעופה, אבל זה משתלם כדי להגיע לפיליפינים.
(כדרך אגב ביציאה מהמדינה, משלמים כ 450 פסו מיסי נמל).
נסיעה למלון בקלארק (איזור פילדס) תעלה לכם בין 300 פסו - 500 פסו, אל תשלמו יותר גם אם אתם ארבעה או חמישה, הנהגי מוניות שמחכים בשדה אוהבים להקפיץ את המחירים, זמן נסיעה מהשדה לאיזור פילדס (קלארק) הוא בין 10 - 15 דקות, לא יותר.
אוכל - תתפלאו, אבל יש מה לאכול, קודם כל יש מסעדות איטלקיות, יש קניון, יש ג'וליבי (רשת מסעדות מקומיות בסגנון של בורגר קינג ומקדולנדס), יש מקדונלדס - בסוף הווקינג סטריט ימינה.
כייסים - מי שדואג בעניין הזה, לא צריך לדאוג יותר מדי, אבל יש צורך תמיד להיזהר ומדי פעם לבדוק את הכיסים, ישנם הרבה ילדים קטנים ומסכנים שנדבקים לך למכנסיים לקבץ נדבות, הם באים בלהקה בד"כ...
SIM - ניתן לקנות SIM מקומי עם חבילות גלישה לשבוע ולחודש, אני קניתי SIM של SMART, בכל מקום ניתן להטעין, בקניון בקומה שניה יש להם דוכן, ניתן להטעין ולעשות חבילות שיחה וגלישה.
מטבע - 10 פסו = 90 אגורות, כלומר 1000 פסו 90 שקל (פחות או יותר חלקי 10), בפיליפינים ניתן להמיר באטים לפסו, שימו לב בתאילנד לא מצאתי מקום שממירים פסו לבאטים, לכן כדאי לבזבז את כל הכסף כבר בפיליפינים, אבל להשאיר 450 + 100 פסו מיסי נמל + אוכל שתיה לפני היציאה מהמדינה !!!
הקניון בקלארק מאוד יפה, ניתן להסתובב שם ללא חשש ופחד, לערוך קניות, לאכול, לראות סרטים ולהנות.
לגבי המקום - לא הרגשתי טיפה של פחד שהסתובבתי ברחובות, קראתי פה בפורום שכתבו שהאיזור קצת מסוכן ויש להיזהר, אני ממש לא הרגשתי שמסוכן, הסתובבתי בבטחה ואפילו בלילות בלי שום בעיה, נכון שאין הרבה תיירים אבל הרגשתי חופשי בכל מקום שהלכתי בקלארק.
נעבור לחלק שמעניין את כולנו - הבחורות :
איזור ה FIELDS היכן שה walking street, מלא מועדונים (האיזור באורך של 300 - 500 מטר +-, פחות או יותר באורך של הבנגלה רואד של פוקט בתאילנד מי שמכיר), המועדונים פתוחים משעה 18:00 בצהריים עד 02:00 או 04:00 בבוקר (לא זוכר בדיוק), ישנם בערך כ 20 - 30 מועדונים באיזור הווקינג, מול מועדון ה typhoon ישנה מסעדה שניתן לאכול שם פיצה ומאכלים ביתיים, הבחורות עומדות בחוץ ומושכות אותך למועדונים שלהם, המחירים יכולים להגיע ל 300 פסו שתיה לבחורה ו 2000 פסו ללונג נייט - זה נקרא בר פיין (אין דבר כזה שורט טיים ואם כן אז אותו מחיר), לכל בחורה יש פתק עם הפרטים שלה (השם, הגיל, מין) שמוצמד לה לבגד, אגב יש בתולות ועבור הבתולות משלמים 50,000 פסו (אני ממש לא הייתי בעניין של בתולות) אלא אם כן רוצים אותן רק למציצה או לעבודה ידנית ואז משלמים רגיל, לאחר שמשלמים את ה 2000 פסו לבחורה, מביאים לכם ממן בקבוק יין כזה שכאילו שילמתם עליו ...אין מה לחשוש מלקחת בחורות מהמועדונים, אין פה קומבינות של המשטרה וזה המקום שהכי בטוח לקחת בחורות ....
הבחורות יפות לדעתי יותר מהתאילנדיות, מדברות אנגלית והיחס שלהן כמו חברה ויודעות את העבודה במיטה !!!!
(שלא כמו בתאילנד ששם מסתכלות על הכיס שלך), דבר מאוד חשוב - תתנהגו איתן בהתאם ותזמינו אותן לארוחה, חבר'ה ארוחה היא שם המשחק, ברגע שאתה מזמין בחורה לארוחה ...היא שלך !!!
(שלא כמו בתאילנד ששם מסתכלות על הכיס שלך), דבר מאוד חשוב - תתנהגו איתן בהתאם ותזמינו אותן לארוחה, חבר'ה ארוחה היא שם המשחק, ברגע שאתה מזמין בחורה לארוחה ...היא שלך !!!
יש לי 4 בחורות מהפיליפינים שבקשר איתי בפייס ובמיילים וכולן מתות עליי ורוצות אותי ....בתאילנד אין סיכוי שזה יקרה !!!!
שימו לב, הסימטה של הווקינג מלאה בכאלה שינסו למכור סיגריות, פרחים (לעיתים הם נכנסים למועדונים), סיאליס וגם מקבצי נדבות שברובם הם ילדים קטנים שנצמדים למכנסיים שלך ...
קוריאנים - ישנן בחורות שמעדיפות קוריאנים בלבד (אל תפגעו) משום שהם מתיחסים יפה לבחורה ומשום שיש להם ז קטן, כי רוב הפיליפניות צרות ומחפשות איבר קטן ...יש איזור שנקרא korean city שאפשר לבקר בו, פחות לוהט מהווקינג לדעתי אבל שווה גיחה.
היה חשוב לי להדגיש דברים ולא לספר על איך הזיונים מתנהלים כי זיון זה זיון ואין הרבה מה לחדש באיך להזדיין, מה שכן הן יודעות את העבודה והזיון מעולה !!! 

אם אחזור? בהחלט !! אני חייב להשלים הרבה פערים...!!!
בהצלחה לכולם בטיול לפיליפינים !!!