כ מבזק דרום תא (תמי התעוררה מהתרדמת) - דף 2 - סקס אדיר

מבזק דרום תא (תמי התעוררה מהתרדמת)

11
אני ממש לא מקבל משפטים כמו "כל אחד והכיס שלו" ו"כל אחד יחליט מה טוב לו"
לפי מה שאתה אומר אם מסטיק יעלה 100 שקל ומישהו יהיה מוכן לקנות זה יהיה הגיוני כי כל אחד והכיס שלו

הגבול בין העלאת מחיר מפאת היצע וביקוש והעלאת מחיר מתוך ניצול מצוקת הלקוח הוא דק מאוד והתקתוקיות עברו את הגבול הזה מזמן.

אנשים איבדו את הצפון ושכחו כמה זה לא הגיוני לשלם 250-280 לרבע שעה של שירות חרא ומשפטים כמו הנ"ל תורמים לכך שזה הופך ללגיטימי

13
[QUOTE=סופר לה טיב]פלוני, אני רק הבאתי בשם אומרם את דברי ראש הוועד...צחוק
ואם ראש הועד יקפוץ מהגג?
אבל ברצינות, נכון מה שאמרת על הגבול הדק הקשור להצע, ביקוש וניצול מצוקת הלקוח.

במציאות, ההצע והביקוש יוצרים לעתים מצבים מוקצנים בהם מחירים מושפעים עד כדי חוסר סבירות, אבל הם המחירים בהם מתבצעות העסקאות בשוק.
מחירים חסרי סבירות = ניצול
בין אם תקבל משפטים מסוימים, שלא אני המצאתי, ובין אם לא, השוק מושפע מהנכונות לשלם, ותמיד תמצא מי שתהיה מוכנה לקבל יותר מזה שיהיה מוכן לשלם לה...
לא חשבתי שאתה המצאת, לצערי אתה לא הראשון שאני רואה שמדקלם את המשפטים האלה
אבל העובדה שאתה מזכיר את המשפטים (שמישהו אחר המציא) ותורם להתפשטותם חמורה לא פחות
כמוך, גם אני לעתים מרגיש מתוסכל מכך, אבל לא מסוגל לשנות, וניצב בפני ברירה לקבל תוך חריקת שיניים או לסרב תוך מחאה.
אולי אתה לא מסוגל לשנות אבל אתה מסוגל לא לתרום להחמרת המצב.

[/QUOTE]
קריצה

14
אוקי, אני מכריז רישמית על כך שתמ"י התעוררה מתרדמת של שנים
אם קודם לכן זה היה בהיסוס עכשיו זה בודאות.

אתמול 19:00 בערב, ברחוב הגדוד העברי איפה שהיו פעם סדרה של 3 מכונים
2 מהם נפתחו מחדש אחרי שהדלתות האלו היו נעולות במשך שנים (אפילו לא פתחו בהם בית מרזח ליוצאי אפריקה)
האתנן - 100 ש"ח ולא אופתע עם אחרי מילה או 2 זה גם ירד לפחות.

ברחוב סלומון ספרתי לפחות 4 מכונים ממש פתוחים לרווחה, נראה שלמשטרה DONT GIVE A FUCK ANYMORE

ברחוב הגליל (מלבד זונות הרחוב הרבות והקוקס) , זוכרים את שני המכונים האלה שיורדים במדרגות למטה?
אז גם בהם באה רוח החיים והם נפתחו, בנוסף עוד מכון אחד (זה שלא צריך לרדת במדרגות)

כל זה בנוסף למכונים ברחוב ארלינגר עליהם דיווחתי בהתחלה.

אז תקשיבו, אני יודע שאיכות הבנות שם על הפנים ואני לא בא בקריאה "צאו ודגמו" (למרות שהמתמידים יכולים למצוא שם מציאות)
מה שאני כן אומר שקורים שם דברים שלא קרו כבר שנים רבות, ובמוקדם ובמאוחר המקום הולך לחזור לשעותיו היפות (בתיבול של סודאנים)

אגב גם זאת התשובה ללמה לוינסקי 66 ריק מעובדים זרים.

15
ברחוב הגליל במכון שיורדים למטה ביקשתי פרטים,היא אמרה לי 100 שקל לרבע שעה... חחחחח...
400 לשעה בתחנה אחרי בדיקה מקיפה על ידי 7 סודנים.צחוק
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

18
תגידו?
למה לחפש מציאות בתחנה הישנה?
לא מפחיד אתכם כל מה שקורה שם?
אני לא מדבר רק על הסכנה הפזית שקיימת להסתובב במקומות האלה (זה המקום עם הכי הרבה פשע במדינת ישראל)
אני מדבר גם על זה שמתחם התחנה המרכזית הישנה הפך למלכודת של מחלת הHIV (כפי שפורסם לאחרונה על ידי הבריאות הממשלתיים)

הזין עומד והשכל בתחת?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

19
[QUOTE=הפרופסור] שזה אומר שעדיף ללכת לשעה מסאג' ב- 150 שקל בדירה פרטית עם אופציה לאופציה...[/QUOTE]
1. לא כולם יעדיפו מסאז' על סקס
2. אני לא מכיר מקום שנותן מסאז' ב150 ועוד מקום פרטי, אם אתה מכיר נשמח אם תשתף.

[QUOTE=צעיר לנצח]תגידו?
למה לחפש מציאות בתחנה הישנה?
לא מפחיד אתכם כל מה שקורה שם?
אני לא מדבר רק על הסכנה הפזית שקיימת להסתובב במקומות האלה (זה המקום עם הכי הרבה פשע במדינת ישראל)
אני מדבר גם על זה שמתחם התחנה המרכזית הישנה הפך למלכודת של מחלת הHIV (כפי שפורסם לאחרונה על ידי הבריאות הממשלתיים)

הזין עומד והשכל בתחת?[/QUOTE]
אף אחד לא מחפש מציאות בתחנה הישנה.
וגם אם כן, יש קונדום וכמובן שאף אחד לא יתנשק/ירד לזונה מהתחנה הישנה (אני מקווה)
מטרת השרשור היא רק להודיע על ההתעוררות במקום אחרי שנים, כל אחד יעשה עם זה מה שהוא רוצה.

ובקשר לסודנים, לדעתי אין מה לפחד הם אנשים בדיוק כמוני וכמוך והם האחרונים שמחפשים להסתבך עם המשטרה (חוץ מהמיעוט שפעם בחצי שנה עושה משהו וגם זה לבחורה)
שאני הולך שם אני לא מרגיש שום פחד, ואני לא כזה ביריון, יש פה גם עניין של חוויה.

ploni2013-02-15 11:08:39

20
פלוני היקר,
כנראה שאתה לא מכיר ולא מודע לסטטיסטיקה של הפשע במתחם התחנה.
אם אני זוכר נכון, מספר מעשי הפשע המדווחים הוא בערך פי עשר מהאזור שנמצא במקום השני בדרוג הפשע בתל אביב. כייסות, בריונות, מכות, שוד, סמים וכו'.
מדובר במהורת פשע שמזכירה מקומות אפלים בעולם.
ובקשר לסודנים - הם יכולים להיות אנשים נהדרים. אבל כאשר המדינה לא מאפשרת להם לעבוד וגם לא מספקת צרכים מינימליים וגם לא נותנת להם ביטוח לאומי, לרבים מהם אין אפשרות אחרת. ומדובר בעשרות אלפים (ויש כאלה שטוענים אפילו במאות אלפים).
זה המציאות שאתה צריך לראות.

ועוד משהו מאד חשוב - כל הסטטיסטיקות האלה הם רק המקרים המדווחים. לדעתי יש מספר עצום של מקרים לא מדווחים והמציואת הרבה יותר גרועה.
בוא נגיד שהלכת למכון בתחנה, וכאשר אתה יוצר פתאום עומדים מולך שני ביריונים שמבקשים ממך את כל הכסף המזומן שעליך. ואין לך לאן לברוח.
לא תתן להם את הכסף?
ועכשיו, עם יד על הלב - אתה תלך להתלונן? מה תגיד בדיוק תגיד למשטרה?
ומה תגיד שישאלו אותך מה עשית בתחנה?
אז אולי אתה באופן אישי אין לך בעיה לספר שהיית במכון, אבל תאמין לי ש 95% מהאנשים יחליטו להפסיד כמה מאות שקלים ולא להתלונן.

ומה שאני כותב כאן זאת מציאות
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”