כ הריונית חלום שהתגשם - דף 2 - סקס אדיר

הריונית חלום שהתגשם

12
בוא נדבר עובדות:

1. סיכמתי על 30 דקות 2 הרפיות וקיבלתי אחת ועפתי תוך 10 דקות.
2. הבחורה מוכרת כתקתקנית ממקומות אחרים.
3. הבחורה לא נקייה.
4. הבחורה הכניסה את חברה שלה לדירה בלי לשאול אותי ושלחה אותה למקלחת שאני ערום שם (לי לא מפריע אבל יש כאלה שזה כן יפריע להם).
5. הבחורה איימה לפרסם תמונות ממצלמה נסתרת.

עכשיו בבקשה (במיוחד אתה צעיר לנצח) - תהנו בכייף , תלכו , תתפנקו. סה"כ ניסיתי לחסוך לכם כה שקלים על נפילה וכמה איומים.

הריונית חלום שהתגשם

13
שימו לב שבעובדות לא ציינתי דבר או חצי דבר על זה שהיא התפרצה עלי כמו זונת רחוב מתוך הנחה שברצון שלי לעזור לבחורה ולהסביר לה שהיא עדיין צריכה להיבדק היות ובדיקות הריון לא מכסות את מגוון מחלות המין הקיימות פגעתי בציפור נפשה.

אז צעיר ללנצח וקישקשתא - אתם לא הייתם שם ותאמינו לי...אחרי 14 שנים בתחום אני יודע אם העלבתי מישהי באמת או שהיא עושה עלי תרגיל כדי לתקתק אותי. אתם לא הייתם שם ולא ראיתם שרגע אחד אנחנו מנהלים שיחה וצוחקים (כולל ה 2 משפטים שבהם הסברתי לה את חשיבות הבדיקות) ורגע מאוחר יותר היא מעיפה אותי בצעקות אחרי שהיא חוזרת מהשירותים (או מהסלון) אחרי שהיא דיברה עם השותפה שלה ורצתה לתקתק.

אז אל תטיפו לי ואם אתם חכמים תשמעו לעצה שלי.

הריונית חלום שהתגשם

15
דרק פרינס היקר,

שים לב כמה פעמים פסלת אותה וכמה מילים שליליות אתה יורה לכל אורך התיאור.
אתה בעצמך טוען שעד הפעם הזאת, מעולם לא היית איתה כי "היא נראת לך תקתקנית"
אז יכול להיות שכן, יכול להיות שלא
מה שבטוח זה שיש הסבר אפשרי להתנהגות שלה.

מעבר לזה, תודה על הדיווח.

אגב - עוד דבר בעניין ה"נקיון".
כולנו עוסקים כאן בתחום שהוא לא הכי נקי שבעולם. וגם זאת שנראת לך הכי נקיה שבעולם, יכולה להיות הכי חולה ומדביקה שבעולם.
היא יודעת שהיא עוסקת בתחום כזה וגם אתה אמור לדעת את זה.

זאת רק נקודה למחשבה.

אבל להיות אצל מישהי ולהגיד לה שהיא יכולה להיות חולה...
בעיני לפחות -
זה לא ראוי
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

הריונית חלום שהתגשם

16
צעיר לנצח יקר. זו התגובה האחרונה שלי בנושא - נתתי אחרי הדיווח שלי מספר לא מבוטל של סיבות למה לא כדאי ללכת לבחורה ללא קשר למה שאמרתי לה. נתתי גם את העובדות. שכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון. מקווה שהצלתי לכמה אנשים את הכסף ולכמה אחרים את הנישואין (נושא המצלמה הנסתרת).

העובדה שאתה נצמד לדיווח ולא להסבר שלי לאחריו שאולי מבהיר מה היה באמת מראה שאתה לא העיפרון הכי חד בקלמר ולכן אין לי כוח או רצון לעזור לך.

הריונית חלום שהתגשם

17
נסיך וצעיר, אל תריבו, יש מקום לכל הדעות בפורום.
כל אחד עם גישתו, שיקוליו, ניסיונו והעדפותיו האישיות. הכל לגיטימי.
מקריאת הדיווח של הנסיך, נוצרה אצלי התחושה שהבחורה לא ממש שירותית, אבל הכל בעיני המתבונן, וכמו שאמר הנסיך, שכל אחד יעשה עם זה מה שמתאים לו.
מחפש את הדבר האמיתי!

הריונית חלום שהתגשם

18
שים לב שלא פסלתי לרגע את העובדה שביא יכולה להיחות תקתקנית
בסך הכל ניסיתי להסביר שתתכן גם עוד אפשרות להתנהגות שלה
זה שאתה מעצבן מההסבר החלופי שלי ולא מבין את המשמעות של מה שכתבתי, ואפילו לא מוכן לקחת את זה כאפשרות...
זה מראה שאתה מחודד פחות ממני..
:-)
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

הריונית חלום שהתגשם

19
תגיד לי אתה רציני... מה לגבי המצלמות, לגבי השותפה..... נראה לך שמישהו בדעתו השפויה יכול ללכת אליה אחרי איום כזה . אני לא מדבר עלי כי לי זה לא מפריע אבל אחרים ... נשואים... אתה נדבק לתפל במקום להבין את העיקר.

הריונית חלום שהתגשם

20
שאלת תם,
אם הבחורה חולה במשהו, במה אפשר להידבק ע"י חלב אם?
יש באמת סיכון כזה?
מישהו יכול להרחיב?

אגב, בחורה בהריון שעוסקת בזנות מבחינתי חצתה את כל הקווים האדומים ולעולם לא אלך לבחורה שכזאת.
אולי שריטה שלי

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”