כ פטאיה, תאילנד - יומן מסע - דף 2 - סקס אדיר

פטאיה, תאילנד - יומן מסע

14
כל הכבוד על הדיווח המושקע. כמי שנוסע לפאטיה 15 שנה 3 פעמים בשנה נהנתי לקרוא דיווח נכון אמיתי בלי פנטזיות והמצאות כמו שאנשים לפעמים אוהבים להמציא.הברים בסוי 7-8 טובים להתחיל את הלילה ואים לא מוצאים עוברים דרך החוף לוולקינג סטריט לא חסר מקומות. בודי מסאג זה בזבוז של כסף.תמיד הבחורה שאתה לוקח נראת אחרת בחוץ מאשר במועדון זה נכון.יש גוגו שהקנס הוא 600 באט המשקה שלה 90 באט לפעמים שווה לפעמים לא אין משהו בטוח.מלונות טובים ולא יקרים בסוי 10-11 אני תמיד יושן שם ב700-800 באט ארוחת בוקר לא חסר בסביבה ב 60 באט וגם מכבסות זולות.המאסגים שם זה חרטה לא שווה.מי שרוצה תאי מסאג אמיתי או פוט או שמן הבלו מסאג הוא מקום טוב.דיווח נהדר !

פטאיה, תאילנד - יומן מסע

15
[QUOTE=archangel] באמת עשית חשק לפטאיה. עבודה יפה.הייתי בתאילנד, זה מוזר לי כל הקטע של להיקשר לתאילנדית, יש כזה דיסטנס בינינו, אין שום דבר במשותף, איך אפשר להיקשר או להתאהב בתאילנדית זה מעבר להבנה שלי.[/QUOTE]
מה מוזר ? יש מלא שניקשרים כי התאילנדיות יודעות את העבודה ואים הם קבועות שלך אתה נקשר לא כולם מבינים איך העסק עובד ונופלים זה טבעי כי כשהזין עומד השכל בתחת

פטאיה, תאילנד - יומן מסע

16
אשמח אם משהו יסביר לי מה המיוחד בפאטאיה שאין בבנגקוק. לפי הדיווח המדהים מטה, כל מה שיש בפאטאיה יש גם בבנגקוק ואפילו בהיקף גדול יותר. בפאטיה יש וולקינג סטריט אחד, בבנגקוק יש לפחות שניים, סוי קויבוי וננה. מסאז'ים, בודי מסאז, מועדונים, ברים, גו-גו יש בבנגקוק בכמות עצומה.
אז באמת מה המיוחד בפאטאיה כולם נוהרים לשם? אשמח מאד שתאירו את עייני. תודה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”