כ גרמניה/ברלין חלק ראשון !!! - דף 2 - סקס אדיר

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

13
אהלן חברים
חזרתי זה מכבר מברלין עמוס חוויות ודיווחים, הייתי צריך מספר ימים על מנת להתאושש ולהפנים את כל שחוויתי, והגיע הזמן לשתף.
נסעתי לברלין נחוש וחדור מוטיבציה, סימנתי לפניי 3 יעדים, מועדון גנג בנג בשם ״אנני פורשה״, מועדון גנג בנג בשם Erlebniswohnung ואחרון חביב, הארטמיס כמובן.
החלטתי לבקר בהם לפי הסדר בו הם מוזכרים מעלה, מכיוון שממה שהבנתי מקריאה עליהם ברשת, יש מועדונים טובים יותר ויש טובים פחות, ההימור שלי היה כי אתחיל במועדון הפחות טוב ואז אתקדם לטוב יותר ואסיים במועדון המומלץ ביותר.
תוכניות לחוד וביצועים לחוד, בפועל דברים הלכו אחרת ממה שציפיתי ואינני מאוכזב כי אם אסיר תודה על כל מה שחוויתי, גם במיליון שנה לא הייתי מצפה שיקרו כל כך הרבה דברים לא שגרתיים בשבוע אחד, אני אספר לכם חלק, זה יישמע מטורף ומופרך, אני בעצמי עדיין אינני מעכל את כל הפרטים, אבל יכול להבטיח לכם כי, לעיתים, החיים מדהימים.

נתחיל במועדון הראשון, ״Anni Porscha״.
המועדון עצמו משווק עצמו באינטרנט כמועדון חברים מצומצם, מבטיח שמשלמים מחיר כניסה, ואין יותר הוצאות, הכל כלול, השימוש במתקנים, אוכל ללא הגבלה וסקס כאוות נפשך עם כל הבחורות במשמרת (כ12 בחורות).
נשמע מבטיח, החלטתי ללכת ולבדוק את המועדון.
הגעתי לכתובת הרשומה, יש דלת כניסה גדולה וכבדה בחזית, מצלצל באינטרקום (מסומן Anni Porscha).

מזמזמים אותי פנימה, נכנס לכניסה של בניין, המועדון עצמו נמצא כמה מטרים קדימה מצד ימין במעלה גרם מדרגות קצר.
פותחת לי את הדלת אישה מבוגרת (40-50) לבושה בייבי דול שחור וקעקועים (:
מציגה את עצמה (קוראים לה Tina), גובה ממני 80 יורו, 78 יורו כניסה ו2 יורו להפעלת הלוקר האישי (שאותם מקבלים בחזרה בסוף) ועושה לי סיבוב במועדון.
בכניסה קצת עצי דקלים לאווירה טרופית, וילונות אדומים כבדים ברחבי הדירה להשלמת האווירה הסליזית (:
מצד שמאל יש מסדרון קצר ובו הלוקרים, מגבות וכפכפים. בהמשך חלון שצופה על מיטה וחצי ומקלחון קטן (לא נקי) בהמשך שירותים ושתי מכונות כביסה העובדות ללא הפסקה.
נחזור לכניסה הראשית, מתקדם קדימה ונכנס לחברון קטן ובו בר קטן, שתי פתחי דלתות לחדרון זה, ימינה ושמאלה, ימינה נכנסים לחדר בינוני ובו ספות ישיבה, מקרן שמקרין תמונות של הבחורות העובדות במועדון על הקיר ושולחן קטן ועליו מבחר מאכלים (תיכף נרחיב), מחדר זה יש יציאה לחדר קטן נוסף ובו מזרן זוגי ושתי חדרים קטנים למפגשים פרטיים עם דלתות.
נחזור לחדרון עם הבר, נכנסים שמאלה לחדר הראשי ובו מיטה מרכזית עגולה במרכז החדר, מזרן וחצי בצד (ליד חלון שמשקיף למסדרון כאמור) וכמה ספות קטנות לישיבה. מחדר זה יש יציאה לחדרון קטן ובו ג׳קוזי, שהיה מטונף ובכל מקרה לא פעל כשאני הייתי.
אוכל - בדיחה. אי אפשר לקרוא לעוגיות, קורנפלקס, פסטה קרה ומעט נקניק אוכל ללא הגבלה.
שתייה - מציעים לך בבר, אבל צריך לחכות שיהיה שם מישהו למזוג לך ובינינו למי יש זמן לשבת על הבר.
סקס - לא 12 בנות ולא נעליים, כשאני הייתי, היו 3 בנות שאח״כ התחלפו עם 3 אחרות.
היו הרבה יותר גברים מבחורות במועדון, שזה אומר שצריך לחכות הרבה זמן לסקס, ואם אתה לא יוזם אתה עלול למצוא את עצמך שר ״בדד״ על הכורסאות בצד.
הסקס עצמו מתרחש על המיטות בחדר הראשי, בד״כ גבר אחד עם בחורה והשאר משפשפים וממתינים, אלא אם הגברים מכירים אחד את השני ואז יש גם 2 או 3 גברים על בחורה אחת בו זמנית.
המציצות עצמן בלי, אבל הסקס תמיד עם קונדום (חוק בל יעבור).
ניתן לדבר עם בחורה ולקחת אותה לצד למקום קצת יותר דיסקרטי או לחדרים הפרטיים אם הם פנויים, אבל זה לא קרה הרבה למיטב ידיעתי.
הבחורה הראשונה שלי הייתה גרמניה נאה ושמנמנה בשם Elisa, חמודה וחייכנית, אך ניכר עליה שהיא מותשת, הבחנתי שהיא שכבה עם רוב הגברים במועדון ועם חלקם יותר מפעם אחת, הבחורה שהכי נתנה עבודה באותו היום מכל הבחורות, ללא ספק.
למרות זאת היא הייתה חוויה נעימה מאוד, שכבנו לבד, כשכמה צופים בנו וממתינים בסבלנות שתתפנה, היא לא מיהרה ואפילו צחקקה המון, עשתה רושם שהיא נהנית מסקס ולא רק באה לעבוד.
השנייה באותו היום (לאחר הפסקה קלה) הייתה בחורה בשם Reni.
בולגריה לא צעירה, עם פנים מיוחדות מאוד וסימפטית. חבל שלא כך כך מושכת, חזה נפול ביותר ובטן עם סימני לידה בולטים. לא הייתי יוזם סקס איתה אבל הייתי על המיטה לידה כאשר היא סיימה עם מישהו והתחילה לרדת לי, אז זרמתי איתה. הדרך היחידה בה יכולתי לזיין אותה הייתה בדוגי וכך עשיתי עד הגמירה.
הבחורה השלישית הייתה מהממת! קוראים לה Sarah.
בלונדינית, חטובה מאוד, עם קעקועים סקסיים כל הגוף, אבל סנובית אש.
לא רואה אף אחד במועדון, מטיילת בבייבי דול בין החדרים, ראש מורם, לא יוצרת קשר עין אפילו. מגיע איזה גברבר צעיר שכנראה מכיר אותה כבר, יושב איתה על הבר כמה דקות, מדברים בגרמנית, צוחקים ואז לוקח אותה למיטה ומפרק לה את הצורה מכל הכיוונים כ40 דקות רצוף!
כ10 גברים יושבים, מביאים ביד וצופים בו נותן עבודה.
כשסיים, נשארה ערומה וקראה לאחד הגברים שרץ אליה בחפץ לב..
התחילה למצוץ לו, נראה שיודעת מה היא עושה כי הוא עף לשמיים (: החלטתי לנקוט במהלך, לקחתי קרם גוף שמצאתי שם, והתחלתי לעסות לה את כפות הרגליים בזמן שהיא מצצה לגרמני אסיר התודה.
היא חדלה, הביטה בי בחיוך ואמרה בגרמנית שהיא מתה על מסאג׳ בכפות הרגליים (הוא תירגם לי)
ג׳אקפוט! חשבתי לעצמי והמשכתי במלאכה, לאחר כמה דקות היא אמרה לי משהו בגרמנית. לא הבנתי, מן הסתם, אז הבחור תירגם לי, ״היא רוצה שתזיין אותה מאחורה בזמן שהיא מוצצת לי...״
הייתי בשוק, עד עכשיו הייתי צריך לגגל סרטונים בשביל לראות משהו כזה ועכשיו אני בתוך זה!!
לצערי כבר לא הייתי מסוגל פיזית לזיין, אז הסתפקתי במציצה שלה לאחר שהבחור גמר, והיא אכן יודעת את העבודה מסתבר. פתאום היא קמה, אמרה משהו בגרמנית והלכה.
הבחור שעדיין היה שם אמר לי שהיא סיימה את המשמרת שלה, אמרה תודה רבה על המסאג׳ וביקשה שאני אחזור לבקר אותה שוב עוד יומיים כשהיא תהיה שוב במשמרת.
זה סימן גם את הסוף עבורי, הגיעו בנות נוספות, ביניהן Kristina, אבל הן לא עשו לי את זה אז התקלחתי, השארתי פתק על קיר המבקרים בעברית והלכתי.
סיכום: מועדון לא רע, בגדול היה נחמד ושווה את הכסף, אך יש טובים ממנו, לא ידעתי זאת אז אך גיליתי זאת בהמשך.
האוכל ורמת הניקיון על הפנים לטעמי, הבחורות שראיתי ממוצעות לחלוטין ולא מציאה ( מלבד שרה המדהימה).

כתובת המועדון:
Anni Porsche
Gneisenaustraße 89
10961 Berlin

שעות פעילות:
א׳ - ה׳ מ11:00 - 23:00 רצוף כל יום
שבת - 14:00 - 23:00

מחיר:
78 יורו, שימו לב שיש מחיר מוזל אחרי שעה 21:30 - 45 יורו.

דלת הכניסה למועדון Anni Porsche

המשך יבוא..
I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

גרמניה/ברלין חלק ראשון !!!

16
מחר אני אשב ואכתוב את המשך הדיווח, יש למה לחכות (;

אגב, יש לי גם המון תמונות אבל לא יודע איך להצמיד אותן לפוסט /:

* עדכון
למדתי איך לשים קישורים ותמונות. איזה כיף.
עכשיו הפוסטים יהיו יותר מעניינים מוחא כפייה
I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”