דיווח ראשון בפורום
אז אחרי שעברתי על כמה שירשורים בחרתי כמה מהם שאותם ארצה לדגום והראשון מבינהם ביאליק 127
הגעתי לשם ביום שישי בצהריים, לא שעה עמוסה במיוחד בתעשית ה money for sex. הפקידה בטלפון פרסה בפני את האופציות כשאת קטגורית הגוף אל גוף (הגדרה שלה) שמרה לסוף.
ביאליק 127 לא ממוקם למי שחשיפת התחביב שלו מדירה שינה מעיניו. לי זה לא כל כך הפריע אבל בכל זאת הייתי מעדיף כניסה ויציאה קצת יותר דיסקרטיות. מי שמתכוון לבקר שם צריך לדעת שבכתובת הנ"ל קיימות 3 כניסות כשהימנית ביותר מבינהן היא הכניסה לסדום הקטנה שלכם.
מייד בכניסה קיבלה אותי בחורה צעירה שנראית טוב. האם זו אותה אחת שכולם מעלי מהללים? אני לא יודע אבל אם כן אז ציפיתי ליותר.
בלי לדבר הרבה היא הכניסה אותי לחדר וביקשה ממני להמתין. אני לא יודע למה אבל ציפיתי לסיטואציה שבה אני זה שבוחר את זו שאני עובד איתה. אחרי 2 דקות של המתנה נכנסה לחדרון בחורה דקיקה, נמוכה ויפה שקראה לעצמה מלי. היא חזרה שוב על ההסבר של הפקידה ושאלה אם יש לי שאלות. לא היו לי (היו צריכות להיות לי?) הסכמתי לכל מה שהיא אמרה, שטרות ומגבות נקיות החליפו ידיים ועשר דקות אחר כך מצאתי את עצמי אחרי מקלחת, שוכב על מיטת טיפולים כשמלי בתחתוני נוחות (קצת מאכזב) מעסה אותי.
העיסוי לא מקבל פרס אבל הוא הרבה יותר מאשר ליטוף סתמי כדי לצאת ידי חובה. אפשר לומר שדי נהניתי.
בערך 10 דקות לפני סוף ה 40 המובטחות התחיל הפרק שלשמו הגעתי. לזכותה של מלי יאמר שהיא משתדלת לתת תמורה, לא ניסיתי לגעת בה יותר מאשר בתחת (קטן וחמוד) אז אין לי מושג איך היא תגיב לנסיונות נועזים יותר. אני בכל אופן הגעתי לטיפול לא חרמן במיוחד (יותר סקרן) כך שהיה לי די קשה לגמור.
לא השארתי טיפ (הייתי צריך?) ויצאתי בהרגשה שקיבלתי אם את מה ששילמתי עבורו. ממש בדלת היציאה עוד הספקתי להציץ לחדר שבו ישבו הבנות האחרות (חמודות)
לסיכום, מקום נחמד, לא מתקתק עם בנות נאות ודיסקרטיות חסרה. אם יש דילים טובים יותר? כנראה שכן אבל ביאליק 127 ממוקם טוב באמצע לפי דעתי.