כ דיווח סקס באשדוד - דף 2 - סקס אדיר

דיווח סקס באשדוד

11
אני מניח שזה נובע מזה שבאשדוד האוכלוסיה הרוסית במעמד גבוה יותר מזו שבבת ים ושפשוט אין בבת ים שכונות ברמה מקבילה לאלה של אשדוד, בכל מקרה אם אתה לא מכיר אז למה אתה מתפלא?

[QUOTE=bigdady]לא...לא מכיר את אשדוד ולכן התמימות.

לכן שוב השאלה למה לא אשדוד אלא בת ים הרי בשניהן יש כמות גדולה של עולים מחבר העמים?
[/QUOTE]

דיווח סקס באשדוד

14
[QUOTE=bigdady]...השאלה למה לא הקימו אותו תאגיד באשדוד...[/QUOTE]

בתורת המשחקים קוראים לזה "שיווי המשקל של נאש" כאשר כל תאגיד שואף למקסימום לקוחות

הפתרון הטוב ביותר עבורו הוא להתמקם במרכז.

זה כמובן לא אידאלי מבחינת רווחתם של הלקוחות, אם אחד מהתאגידים היה מתמקם שלא במרכז

איש מהלקוחות לא היה נפגע והיה חל שיפור ברווחתם של מקצת מהלקוחות.

בגמילה

דיווח סקס באשדוד

15
הייתי במקום המדובר . הדירה הממוקמת בתוך בניין משרדים . מאוד לא דיסקרטי . נכנסתי לדירה המקום היה
לא נקי בלשון המעטה והיו שם 3 בחורות מבוגרות להערכתי מעל 45 . לא ממש נעימות לעין . אז ויתרתי על הרעיון ויצאתי .
Mik

Mik

דיווח סקס באשדוד

16
באשדוד יש בחורה באזור א באמת קשה למצוא מישהי כזאת ....
הגעתי לדירה פרטית 300 ש״ח עברו ידיים
עשינו מקלחת משותפת
אחר כך מציצה חשופה ולעניינים.
מראה 8
שדיים 9 גדול מעוצב
בסך הכל שווה

דיווח סקס באשדוד

17
הייתי במקום שjhon31 המליץ.
בגדול היה נחמד.
אין דיסקרטיות בכלל (יש אפילו מצלמה בכניסה) אבל בהחלט שירות נחמד.
נכנסתי פנימה היו שתי בחורות (האמת שאף אחת לא נראית בדיוק כמו התיאור המקורי) היית אחת שמנמונת עם שיער ארוך יחסית צבוע לבלונד והיית עוד אחת עם שיער קצר יחסית צבוע לבלונד ומתולתל.
אני הייתי עם המתולתלת.
היא לא ממש הבינה למה התכוונתי כשביקשתי טיפול מלא וגם לא הבינה למה התעקשתי לתת לה מאתיים ש"ח. היא הסבירה שהטיפול כולל הרפיה והוא עולה 170 ש"ח ל40 דקות. ואכן כך היה :-)
עשתה עיסוי נעים מאוד ולסיום בודי ומציצה עד לגמירה המיוחלת

דיווח סקס באשדוד

18
אנה
----

ראשית, תודה רבה לjon31 על דיווח מפורט ומדויק על מכון "עיסוי+" באשדוד ברחוב התקשורת.

לא היה לי אפילו צורך לחפש טלפון של המקום. GOOGLE MAP STRRET VIEW על הפענה בין רחוב הנביאים לרחוב תקשורת ומתחת לשלט "דיני תעבורה" רואים דלת גדולה לבנה, עולים ברגל לקומה שניה ימינה עד הסוף עד הדלת מספר 9.
אוסיף שממש מאחרי הבנין יש חניה (עמוסה אבל אפשר למצוא מקום) ואפשר לעלות גם מתוך החניה דרך מדרגות מתכת ישר לקומה שניה.
עליתי לשם בערך ב2 בצהרים ודיסקרטיות ככה ככה כי זה בנין משרדים.

בנות:
-----
בדיוק שהתקרבתי לדלת, פתאום צצו מולי איזה עורך דין ומזכירה שלו סוחבים ניירת, ככה גיליתי את המדרגות שעולות מתוך החניה.:) ואני במקום לצלצל בפעמון/לדפוק ישר עשיתי את עצמי מחפש בניד איזה מספר - הרגשה מטופשת, אני חייב לצין :)
איך שהם עברו ועוד לפני שהסתובבתי לדלת חזרה היא נפתחה ומילפית רוסיה בלונדינית משכה אותי פנימה.
1.60, מלאה/ מלאה +אבל לא שמנה,בת 45 בערך,חזה גדול, בלונד צבוע ומאוד שזופה, לא יפיפיה אבל נחמדה עם ברק בעינים שרמז לי שגם אם לא אמצא פה משהיא יותר אטרקטיבית, אכזבה לא תהיה פה.
עם קצה העין ראיתי שם ג'ינג'ית גבוהה ושווה ועוד לפני שהספקתי לפצות את פי הבלונדה קלטה את המבט שלי ומיהרה לעדכן אותי שזו הפקידה שלהם. חבל... ובכל זאת שאלתי אם יש עוד בנות, והבלונדה בחוסר רצון אמרה שיש עוד בחורה והלכה לקרוא לה.

אז נכנסה לחדר בחורה צעירה, גוצה עם שיער שחור ועם פנים נחמדות אבל גוף לא סקסי בכלל. באופן כללי משהו בגישה שלה נראה לי קצת חצוף על גבול תוקפני, לא הבנתי כל כך למה היא נחתה עלי ככה, הרי אני מחיך אליה, אז ביקשתי ממנה לקרוא לבלונדה בחזרה.

הטיפול:
---------
לאישה קוראים אנה, מאוד מנומסת, אמרה שעלות העיסוי כולל בודי בעירום מלא זה 130 ש"ח. אבל היא גם יכולה לעשות מזג' מקצועי.
תוך כדי היא כל הזמן שולחת מבטים מחרמנים, הרבה מעבר ממה שאני בדך כלל מקבל מבנות בשלב קבלת פרטים. וזה לא רק מבטים, איך שהוא זה הרגיש שהיא מפלרטטת ובאותו זמן לחוצה שאני לא אתחרט, מן מבט מזמין אבל גם ממתין לתגובה בו זמנית. אמרתי לעצמי - זה או שלא היו אצלה לקוחות מזמן או שאני מוצא חן בעיניה. כך או כך סבבה מבחינתי. אמרתי שאני פחות מעוניין במסג' מקצועי וחבל לבזבזב על זה זמן, אלא רוצה כמה שיותר עדין וארוטי והעברתי לה שטר של .200
היא ענתה: "יש הרבה זמן, אל תדאג, אני מבטיחה שיהיה הכל ותהיה מרוצה ממני".
שמה מוזיקה, יצאה מהחדר וחזרה בלי עודף וישר הורידה את השימלה ונשארה בתחתונים וחזיה שחורים.
אני לא חושב שזה אותה בחורה שJON31 דיווח עליה ועוד לא החלפנו מילה על אקסטרות, אבל סמכתי על האינטואציה שלי שיהיה פה זיון והחלטתי לא לתחקר אותה ישר אלה לראות איך היא מפרשת "הרבה זמן", "הכל " ו"תהיה מרוצה" ואיך היא מתקדמת עם זה.
למען האמת היא התחילה טוב, התחילה ללטף אותי עוד בעמידה, ואז הסתובבה עם הגב אלי,עלתה על קצות האצבעות , טיפה התקופפה קדימה כך שהתחת שלה יהיה במרחק של סנטימטר וחצי ממני וביקשה בשקט, כמעט בלחש שאעזור לה לפתוח את החזייה. וכל זה ללא וולגריות יתר אלה בארוטיות מזמינה.
חברה, אין ....אין על אישה סקסית ומנוסה...ושום דבר לא יעזור לאף אחת אם אין לה את זה כמה ברבית שלא תהיה. בשביל לעזור לה היתי צריך להתקרב עוד טיפה וזה בדיוק הסנטימטר שהיה חסר לכלי שלי כדי להתקע לה בין הלחיים של התחת העסיסי שלה כך שזה היה בהחלט תענוג. איך שהורדתי את החזיה ישר חיבקתי לה את הבז'ז'ים עם שני הידים וחבריקו בין הישבנים שלה החליט להרים את הראש. היא מצידה עודדה אותו עם אינטוז תוך כדי שאני מעשה לה את הצוואר והכתפים מאחורה. החמיאה לי על זה שאני גם חושב עליה ואחרי מסז' קצר מצידי הזמינה אותי לשכב על המיטה.
נשכבתי ישר על הגב כי רציתי אקשן, והיא התחילה לחרמן אותי עם מזמוזים ובודי.
התחלנו גם להתנשק צרפתי בשלב מסוים.
טוב, מיטת מסז'ים זו מיטת מסז'ים, אבל היא היתה זריזה יחסית לגיל והתחרמנה עלי ואז עברנו ל69. בשלב הזה לא היתה מציצה מצידה אז גם אני הסתפקתי הלנשק לה מסביב. מנוש מגולח, מסודר ומריח טוב. הלבישה קונדום והתחילה למצוץ, מציצה טובה וחושנית. שאלה איך יהיה לי יותר נוח, אז אמרתי לה לשכב על הצד, ירדתי מהמיטה והתחלתי "להאכיל" אותה בעדינות תוך כדי שאני משחק לה עם הדגדגן. היה נראה שהכל בא לה בטוב והיא נרטבה, אז אמרה שאם אם אני רוצה לתפוס לה את ראש ולדחוף עמוק אז בבקשה רק בזהירות. אז זיון פה לא היה שם אבל הזין כן נכנס עד העצם כמעט. בשלב הזה כבר היתי חרמן מאוד והיא שאלה איך אני רוצה לזין אותה. ביקשתי דוגי ושוב ביקשה להזהר כי כבר מזמן לא היה לה סקס. "כן, ממש..." חשבתי לעצמי וכבר הכנתי את עצמי לזה שיש סיכוי טוב שלא יהיה חיכוךמספיק בתוכה כך שיהיה לי קשה לגמור. להפתעתי היא היתה צרה למטה כך שלקח לי זמן להיכנס. לאחר שהתרגלה התחלתי לפמפם. כבר צינתי שהיא שזופה והפס לבן על התחת(מקום של תחתון) היה יפה ממש, בכלל נהנתי להחזיק אותה בלחים ולפמפם בעוצמה. גניחות שלה, למען האמת , היו מזויפות והיתה לי הרגשה שלא נוח לה כל כך. היא לבד עם הזמן התחילה לשחק עם האגוזים.היא לא התלוננה אבל לפי הפוזה לא משוחררת של הגב שלה הרגשתי שלא נעים לה כבר כך ששאלתי אותה בעצמי אם כואב לה. היא בעדינות ביקשה שנחליף תנוחה. השכבתי אותה על הגב, ירדתי מהמיטה, משכתי אותה עד הקצה כך שהתחת שלה יהיה חצי בחוץ והמשכתי לחגוג תוך שהיא מפסקת את הרגליים באויר.לאחר כמה דקות של פמפום שוב התחילה להראות סימנים של אי נוחות. התפלאתי שהנושא של זמן עדיין לא עלה באויר כי מזמן חרגתי מעבר לחצי שעה לכן שאלתי "את לחוצה בגלל הזמן?" השיבה לי "את האמת אנחנו צריכים לסיים כי גלשנו כבר הרבה מעבר." שאלתי ישירות כמה להוסיף והיא ענתה "כמה שאתה חושב לנכון". "למה הן לא כולן כאלה, למה??" – שאלתי את עצמי והצעתי לה מאה והיא הסכימה. שאלתי האם לתת עכשיו או שהיא סומכת עלי? עשיתי שני צעדים לכיוון הארנק והיא ניצלה את הרגע בשביל לרדת מהמיטה. אמרה -"אין בעיה, סומכת עליך", הורידה לי את הקונדום וירדה לברקיים למצוץ חשוף. חברה, היא ממש יודעת לשכנע להחליף זיון במציצה. קצת ליקוקי בייצים עם מבטים מלמטה ישר לתוך העינים שלי והתרוממה. אני מבין שזה לא תענוג גדול בגיל 45 לעמוד על הברכים ונתתי לה להשכיב אותי כשהיא מכוונת את מיטה למצב "חצי שכיבה" וישר צוללת למציצה משולבת עם יד. לאחר כמה דקות התחלתי להרגיש את האורגזמה מתקרבת ורק חששתי שלא תבאס אותי באי שיתוף פעולה בזמן הגמירה. ביקשתי שלא תעצור והתחלתי לגמור תוך כדי דחיפות לתוך הפה שלה.חכתה בסובלנות בלי לזוז עד ששיחררתי את כל המטען. היא היתה עם הגב איי כך שלא הבחנתי אם בלעה, לדעתי ירקה לתוך היד שלה הכל כי היא ישר התעטפה במגבת נישקה אותי באוויר ורצה למקלחת. אחרי שחזרה העברתי לה עוד מאה והלכתי להתקלח.

מקלחת:
---------
אין מקלחת בחדר טיפולים אלה מקלחת משותפת מחוץ לחדר, אומנם מרחק של מטר וחצי ועדין לא דיסקרטי. מקלחון עצמו , זרם מים ומבחר סבונים ומגבות – סבבה.
בדרך חזרה מהמקלחת שמעתי קול גברי ברקע וראיתי בחורה צעירה בסביבות גיל 25 , בהחלפת מבטים חפוזה הספקתי לראות גוף שווה, פנים חמודות ובלונד צבוע.
שמעתי בקרקע גם מטפלת אחרת אומרת למטפלת שלי "הוא בא לנסות את הבחורה החדשה".
חזרתי לחדר, התלבשתי, מחמאות הדדיות, נשיקה ויצאתי לדרך מרוקן ורענן.
סיכום:
-------
אנה לא אישה צעירה אבל בהחלט בשלה וסקסית.
לא יודע איך היא ביום אחר – ביום זה היה ממש סבה איתה.
אין לי דיעה על יכולות שלה במסז' כי כיוונתי ישירות לזיון.
אמרה שיש אקסטרות אבל אל עם כולם, לשיפוטכם, האמירה זו. אני לא לאונרדו די קפריו אז אם קיבלתי נשיקות צרפתיות, מציצה חשופה עם גמירה בפה וזיון עם קונדום שהיא הביאה בעצמה אז לא רואה סיבה שאחרים לא יקבלו.
מציצה טובה ומושקעת, זיון בסדר, מיטת מסז'ים בכל זאת....
היתי בפנים כמעט שעה, 300 ש"ח, אבל אם הייתי מסתפק בחצי שעה זה היה מסתכם ב200.
מחיר הבסיס - חצי שעה עם עבודת יד – 130 ש"ח. אנה צינה שהיא עובדת בכל ימי השבוע מ 10 עד 19 חוץ מיום ד'. אנה אמרה שלגבי אקסטרות – לא כולם עושות וכל אחת קובעת את המחירים שלה.
בעיני זו עסקה משתלמת – ממליץ ואחזור בהקדם. מצאתי דרך GOOGLE MAP כך שאת המספר טלפון אין לי, אולי אקח בפעם הבאה כשאגיע לשם לאנה או לבלונדה הצעירה.

דיווח סקס באשדוד

19
ביקור חוזר - סימה
-------

ביקור חוזר שלי היה ב10 בבוקר, ממש סמוך למועד הפתיחה כנראה. באתי עם מצב רוח ובונבוניירה בשקית לאנה אם תהיה. ראיתי רק אישה אחת בפנים. אנה לא היתה אז נכנסתי עם סימה.

מראה:
-------
אישה רוסיה, בת 45-50, גבוהה, בלונד צבוע מתולתל אבל שמורה טוב יחסית לגילה, חזה בינוני, בטן יש אבל לא גדולה, גוף חטוב יחסית לגיל. גם היא מאוד שזופה – כנראה משתזפת ביחד עם אנה מביקור הקודם. עיניים חומות ופנים חמודות, מאופרת. מנוש מגולח למעט פלומת שיער קטנה מעל החריץ.

טיפול:
------
משום מה אמרה לי מחיר שונה מאנה – 150 לחצי שעה ו 170 ל40 דקות.
גם הפעם ביקשתי טיפול אירוטי כמה שיותר ופחות מסז' והבאתי 200 בלי לבקש עודף.
לגבי בונבוניירה החלטתי שאמתין עד סוף הטיפול ואז נראה.
אישה מנומסת, קצת שמאל טוק, סיפרה שחברה צברים מתקשים להאמין שקוראים לה סימה בטענה שזה לא שם של רוסיות. למען האמת "סימה" זה שם חיבה/קיצור של "סירפימה" כמו אלכסנדרה וסאשה. השם באמת לא נפוץ בין הצעירות מחבר העמים אבל כבר יצא לי להכיר דודות או סבתות עם שם כזה עוד לפני שעליתי לארץ.
טוב, גלשתי... בחזרה לסימה – התחלנו קצת להתחרמן בעמידה ואז השכיבה אותי על המיטה.
קצת בודי לא משהו ואז תפסה את חבריקו ליד. לא הצלחתי לשכנע אותה לתת אקסטרות – לא מציצה ולא זיון וחבל – יש לה מראה מזמין. מקסימום שהגענו אליו זה אצבע שלי בתוך המנוש שלה שהיתי צריך להרטיב עם הרוק שלי. לא התלוננה כשהכנסתי את האצבע אבל הגניחות שבאו היו ממש מזויפות וגם לא הגיבה כשהוצאתי את האצבע. טוב, אני לא אתאמץ אם האישה לא מעונינת. עוד נסיון שיכנוע קטן לאקסטרה בתוספת תשלום ושוב ללא הצלחה. היא כן עשתה לי את החיכוך של הזין בצואר כשהיא עם הגב אלי שזה נחמד מאוד אבל רחוק ממציצה.
בהתחלה השתדלה, היתה קשובה לבקשות הלעת/הורדת הקצב והטיפול היה סקסי אבל עם הזמן התחילה להראות סימני עיפות/אי נוחות ראשונים ולדעתי מוקדם מדי.
אמרתי לה : "אם התעייפת אז נחליף תנוחה"
- "כן , לוקח לך זמן ואנחנו עוד מעט כבר חצי שעה יחד."
הנה זה בא. לא היה לי מה לכעוס על אקסטרות שלא היו כי לא הבטיחה, אבל לקבל סכום על 40 דקות + טיפ עוד לפני תחילת הטיפול ולהתחיל לתקתק אותי אחרי 25 דקות? נו באמת....
- "מצוין, סימה, אז יש לנו עוד 10 דקות לפחות, לא?"
- "לא כל כך, טיפול כזה זה ממש לא 200 שקל."
נו באמאאאאת....!
מה כבר עשתה עד עכשיו ש 200 שקל זה ממש לא מספיק, וכמה היא חושבת שאני צריך לשלם לה (בת -5045 ( כדי שתביא לי ביד ללא אקסטרות ? ממש לא אהבתי את שינוי בגישה שלה אבל רציתי לגמור אז חתכתי את הויכוח:
- "אז חבל לבזבז את הזמן על הדיבורים, בואי תעזרי לי לגמור ".
אז שילבתי את ימינה בנוסף לידיה ולפני הגמירה כיוונתי את היד אחת שלה לאגוזים והכתבתי את הקצב ליד השניה עד שהבאתי השפרצה טובה. אחלה ציור של זרע לבן על הזרוע השזוף שלה יצא לנו – ממש Abstract expressionism. 
היא שמה עלי קצת מגבונים וישיר יצא מהחדר להתקלח. הייתי מאוכזב ואז ולא שמה עלי שמן כי מראש ויתרתי על המסז' אז ויתרתי על המקלחת שאחרי והתחלתי להתלבש.לא יודע מה היא חשבה לעצמה ששאלה אם נהנתי, אני במקומה לא היתי שואל. אבל אם כבר הרימה להנחתה אז אחרי שקט של כמה שניות הגבתי באפטיות "אה....בסדר כזה.."
היא לא ענתה, אבל הפרצוף שלה התעכם יופי, בערך כמו שלי אחרי שהתחילה לתקתק אותי.
יצאתי מהחדר ואני רואה את אנה מטיפול הקודם שוכבת על הספה בחדר המתנה רואה טלויזיה.
אמרתי שלום בנעימות ואז נזכרתי בבונבוניירה והבאתי לה אותה. היא שמחה כמובן אבל לפי פנים המופתעות הבנתי שלא זכרה אותי  . חשבתי לעצמי שאולי כדאי בפעם הבאה לתאם מראש כי עם סימה אני לא נכנס יותר, ואז ביקשתי מסימה מספר טלפון. התפלאתי למה היא מחייכת כותבת אותו בעט כתיבה ולא מביא לי פיתקית מודפסת, אמרתי שלום ויצאתי החוצה. ואז נפל האסימון פתחתי את הפתקית וראיתי שם רק מספר נייד ולרוב מכוני עיסוי יש קווי. "יש מצב שהיא נתנה לי את הפרטי שלה? מה, לא קלטה שאני לא מרוצה?" – תהיתי לעצמי. אז שוב דפקתי על הדלת וכשסימה פתחה לי נכנסתי, ושאלתי עם הטלפון שהביא לי זה הוא טלפון של המקום כי אני רוצה את הטלפון של המקום. התעקם לה הפרצוף בפעם שניה ובאמת שלא התכוונתי להביך אותה, הפעם זה ממש היה גול עצמי מצידה. אז היא חזרה עם פיתקית מודפסת עם מספר קווי והפעם נפרדנו סופית.

סיכום:
-------
חד משמעי לא ממליץ , לא נפילה עצבנית, כי סה"כ היה סביר אבל ניסיון לתקתוק חד משמעי. אולי יתאים לתושב דרום שמסתפק בחצי שעה ידנית מאישה שנראת טוב לגילה אבל בכל זאת בת 45 בתנאי שממש לא בא לו לנסוע למרכז.
אחרת לא כדאי, יש בראשון מקומות מקומות שבהן שאפשר למצוא או שירות יותר טוב או בחורה יותר יפה או שניהם יחד בערך באותו מחיר. אולי גם ברחובות או בבת ים.
עכשיו יש לי את הטלפון של המקום. מי שמדווח מוזמן לפנות בפרטי ובכיף אחסוך לו את הזמן של החיפוש. מי שלא משתף, מוזמן להמשיך להישאר עצמאי בשטח ולחפש בעצמו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”