כ נטשה ,פרח אהבה אמיתי בהר ציון - דף 2 - סקס אדיר

נטשה ,פרח אהבה אמיתי בהר ציון

11

כמה אפשר לפרט ???

אני אפרט עוד קצת .....

נטשה עובדת במקום הזה בהר ציון היכן שהסוכנות מוניות בקומת הקרקע ... מצד ימין..

היא עובדת מעט שעות מ 10 עד 15 בצהריים ..מבולבל.

המקום הוא תיקתוקיה עם נשים מבוגרות (זחלות)Ouch,היא היוצאת דופן גם בגיל גם במראה גם בסקס.

הפינוק שאני מקבל"פינוק זונגלר" הוא יחודי אך אני חושב שהוא יכול להתאים להרבה שכמוני רוצים סקס טוב אם יחס של מאהבת ...

עולה 400 ש"ח אבל שוווה את התמורה ויותר המינוס הוא המקום ,אבל מתפשרים על כך.

אני היצלחתי גם להוציא אותה החוצה ב 600 ש"ח ונסיעות לשתי גמירות ועד שעתיים בפועל גמרתי 5 פעמיים באותו היום והיה 10 עגול.

וגם הביאה לי מיץ תפוזים עם באפאלה שהיה לי כוחחיוך גדול.

גם לצאת החוצה נראה לי שהיא יכולה רק ביום .

החוויה במקום דיסקרטי ,היתה יותר אינטימית ומשוחררת, כי היא בחורה ביישנית וגם קצת פחדנית ,אז פה היא נפתחה אלי תרתי משמע.

לדעתי אין סיכוי להוציא אותה,רק אם היא תכיר אותכם לפני זה,אבל זה שווה את ההשקעה ומי שיעשה את זה עוד יברך אותי פה....

קבעתי איתה בבוקר ????????,אותי היא מכירה בשם זונגלר כך שאים תגידו שאתם רוצים פינוק זונגלר או שאתם חברים שלי ,יהיה לה קל יותר להבין גם מה הציפייה.

אני מקבל טיפול מעולה , הכול כלול,אך היא מכירה אותי מספיק זמן והחיבור נהדר ...

אם תיתנו כבוד יחס טוב וטיפים ,תקבלו אותו דבר אין סיבה שלא מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה.
מספר נייד בפרטי , או דרך הפרסום שלה פה.

עלו והצליחו.....Star
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

12
תכלס לא הבנתי כלום! מה זה הפינוק זונגלר המסתורי הזה ? בחורה ביישנית ? היא במקצוע שנים !להשקיע ולהכיר אותה בשביל להוציא אותה ? אתה בא לזיין או מחפש כלה ? למה לשים 400 אים אפשר ב 150 ? המציצה מאותו פה והזין נכנס לאותו כוס והטבע עושה את שלו ואחרי 10 דקות אתה משפריץ והולך הביתה תשוש ושמח וזהו!תקן אותי אים טעיתי במשהו.מקווה לדגום אותה ביום שישי

15
מרחיב ישבנים ,אני ממש לא מבין אותך ...מבולבל

10 דקות, זה בערך הזמן שלוקח לי לחמם מנוע.

10 דקות זה בערך הזמן שאני שותה את הקפה בין האקטים.

10 דקות זה בערך הזמן שהישקעתי במיקלחות

10 דקות זה בערך הזמן שלקח לי להחנות את הרכב

10 דקות זה בערך הזמן שלוקח לי להיפרד מהמאהבת הזאת

10 דקות זה בערך הזמן שכתבתי לך את המודעה הזאת.................

אם זה כך אצלך היתי עושה ביד ובעמידה אפילו וחוסך את הכסף ,לגמילות חסדים.

פה המדובר על "פינוק זונגלר "ש זה גם באורך וגם ברוחב..קריצה.

הבנתי כבר לפי השאלות בפנימי שהרבה היו .

אבל משום מה שלא כמו בעיסוים אתם פה בקטע של ,לא לחשוף מידיי את הטובות שלא יתקלקלו.Dead

לכל הספקנים פה,יש פה משהוא טוב, בדוק, עבר את כל המבחנים ,יש תו תקן שלי ואני לא מצמיד את הקלפים שלי לחזה.

לפי הדיווחים פה על הנפילות והמחירים ההזויים שאתם משלמים המדובר פה במציאה ואני יודע לזהות את זה וגם לשתףEmbarrassedמוחא כפייה

עלו והצליחוStarStarStar

המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

16
הייתי איתה שבוע שעבר, לוקחת 150 לאקט אחד.
היה נחמד אבל לא יודע אם אחזור, המקום עצמו נראה כמו חורבה ומלבד נטשה כל הבנות(מבוגרות) שמה נראות זוועה.
האקט עצמו היה נחמד. מציצה חשופה, GFE חופשי, זורמת עם תנוחות ולא מלחיצה בכלל.

17
נתחיל בהתנצלות ובתודה:
אני מתנצל על העיכוב בדגימה ובדיווח- הדגימה נעשתה יותר מחודש אחרי שז'ונגלר המליץ באדיבותו על נטאשה, ביום ה' האחרון בבוקר ורק עכשיו התאפשר לי לשבת לכתוב דיווח מסודר.בכי
ותודה לז'ונגלר על ההמלצה הנהדרת הזו.מוחא כפייה

הדיווח:
ביום ה', לאחר טלפון למקום לבירור שנטאשה אכן נמצאת, בסביבות שעה 11 הגעתי.
המקום כאמור נמצא בסמוך לתחנת מוניות. מעין שביל צדדי כאשר הדלת פתוחה לרווחה ובפנים כל הסבתות/הדודות הרוסיות של דרום ת"א. משיחה עם נטאשה אח"כ הבנתי שבמקום במשמרת אחת יש שם כ-8 עובדות על 4-5 חדרים!
נכנס לחדר שומע פרטים ממישהי שקופאית בסופר נראית לידה כמו קלאודיה שיפר ומבקש לראות את נטאשה.

נטאשה נכנסת, תיאור חיצוני של נטאשה: בחורה לא רזה אך גם לא שמנה, חזה גדול, פנים נאות, שיער שחור חלק ויפה עד לכתפיים, עיניים כחולות, חלקה, אני מעריך שכ-1.74 מ', לבושה די רגיל (לא באופן סקסי כפי שהייתם מצפים ממקום עבודה שכזה), תחת די שטוח. בקיצור לא דוגמנית על אבל גם לא כמו אחת המפלצות האחרות במקום. בגלל ההמלצה של ז'ונגלר אמרתי ננסה נראה. אגב התמונה של סנוקי בהחלט מזכירה אותה חח צחוק

היא פורסת בפניי את הפרטים הרגילים ואיך שאני מציין את שמו של ז'ונגלר עיניה מתעוררות וחיוך עולה פניה (תגיד לי ז'ונגלר, מה עשית לבחורה? קריצה). שואלת מה אני רוצה, אמרתי שאין צורך בשעה ושגם 40 דק' יספיקו (ממהר לעבודה) אבל קריטי לי סבלנות ו-2 גמירות מפאת רגישותי בגמירה הראשונה. סוכם על 200 ש"ח עבור השירות הנ"ל- סכום הגיוני מאוד.

נכנס להתקלח, מקלחון דרום תל אביבי טיפוסי, אבל יש זרם ויש מים חמים- אז למה להתלונן?
תוך כדי התנגבות, נטאשה נכנסת לחדר. אציין כי הדיסקרטיות שואפת לאפס כאשר שומעים את הדודות מבחוץ מדברות והלקוחות לעיתים עוברים בין החדרים ומפגש עימם אינו בלתי נמנע ביציאה/כניסה. מתפשטת ועוברים למיטה. מתחילה בצרפתיות כמו מאהבת אמיתית. איני חובב טעם של סיגריות אז כאן מבחינתי הייתה קצת נפילהאצבע למטה אבל מלבד לכך הנשיקות בהחלט כשל מאהבת ומוסיפות לחוויה.
ממשיכה למציצה, עכשיו תשמעו- זו אולי המציצה הטובה ביותר שקיבלתי מנערה עובדת!אצבע למעלה לא קיבלתי כזה הרבה כי לא ביקרתי אצל כזה הרבה, אבל ההשקעה, העובדה שזה בלי גומי, הגרון העמוק, הלשון, וכו' = באמת אחת המציצות הטובות! הרגשתי שאני קרוב לגמור וביקשתי לגמור כאשר היא מעבירה את המוט בין דדיה הגדולים. היא נשכבה, אני מעליה והחזה שלה פשוט עטף אותו.. אחח אחת ההרגשות הנעימות והגמירה לא איחרה להגיע. מטען של כמעט שבוע שהתצטבר אצלי הושפרץ על צווארה וחזה המהממים של נטאשה.

מקלחת קצרה שלי ושלה (בנפרד) וממשיכה בעיסוי. לא משו מיוחד אבל יצא לנו קצת לדבר. בהחלט אשת שיחה נעימה והבנתי ממנה שמחפשת לעבור למקום אחר, שלא טוב לה כל כך במקום הנוכחי. ככאמור יותר מידי "בנות" על מעט מידי חדרים. מחפשת משו שעדיין יהיה בדרום ת"א אבל כנראה עם פחות בנות. אז שימו לב כי ייתכן ובקרוב כבר לא תהיה שם.

מהעיסוי עברה למציצה שפשוט אין דרך לתאר אותה מלבד לחלומית!חיוך גדול אני חושב שמצצה לפחות 10 דק' בלי הפסקה, תלונות או רמיזה להמשך. התחלתי לרמוז בעדינות שאני רוצה להלביש גומי ולעבור לעניינים רציניים יותר. במהרה הגומי הולבש והיא עלתה עליי לרכיבה. רכבה עליי כמה דק' תוך כדי הצרפתיות המשגעות שלה והחזה הזה שפשוט מתחנן למעיכה/ליקוק מול פניי. כמובן שנאנחת בצורה סקסית ויש מצב גם שאמיתי (קטונתי מלדעת). אגב המיטה במהלך כל הסקס בקושי סחבה.
החלפנו תנוחה לדוגי ובשלב הזה היא באמת כבר החלה להיאנח בקול רם שללא ספק שמעו בחדרים ליד ואולי בכל הדירה. המיטה שוב, בקושי סוחבת. היא מסתובבת אני מעליה, עוד כמה דק'. בשלב הזה רציתי לחזור למציצה והיא ללא היסוס מעליי מוצצת במרץ. את הגמירה רציתי שתעשה לי ביד והיא, שוב ללא כל קיטורים או הערות, במיומנות רבה מגמרת אותי.מוחא כפייה
אציין כי ממש לפני הגמירה החלו דפיקות בדלת וקריאה עבורה לסיים. מצד שני באמת עברו להן 40 דק' אז זה בסדר.

סה"כ: חוויה בהחלט מומלצת!Star תודה רבה לזו'נגלר על ההמלצה! יצאתי משם עם חיוך מרוח על הפנים ומרוקן מבחינת החומר למטה. מצד שני, לאור המראה של נטאשה (לא הכי לטעמי- אולם אני בטוח שיקלע לטעמם של רבים), ולאור הדירה עצמה - לא חושב שאחזור לדגימה נוספת. אולי רק אם באמת יתחשק פינוק רציני ויהיה לי את הזמן לכך.
מבחינה כספית פר מה שמקבלים אין ספק שמדובר בהשקעה סופר שווה!

תדגמו, דווח ותהנו!
חיוך

19
הייתי איתה שבוע שעבר,לא יודע איך הגעתם שהיא 1.74 ס"מ,היא ממש נמוכה אולי לכיון 1.60 עם עינים כחולות.
מתנשקת כמו מאהבת,מלקקת את הביצים+מציצה עמוקה מאד.

זין ממוצע היא לוקחת בקלות עד הסוף+הקצפה.

לגבי הזיון פחות נהנתי ממנה מאד רחבה למטה,ויש לי זין עבה יחסית.

יש מצב שאחזור אליה,המקום זוועה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”