אוקי ידידי אני מצטער לא הייתי מדוייק . החודש הראשון לנתי עם עוד 2 חברים במחיר של 800 -1200 באט וזה התחלק בין שלושתינו כך שיצא ששלמתי לרוב 30 40 שקל ללילה ואפילו 20 שקלים ללילה בכל החודש הראשון ואז בשאר הכסף שלמתי אוטובוסים ונסיעות באוניות .יצא לי 10 אלף שקל חודשיים אני זוכר כי מיליתי את הוויזה נטען ב10 אלף . נסעתי עם יותר אבל לצערי הרב גנבו לי 2000 ש'ח מהתיק הייתי טיפש ולמדתי לקח. יכלתי להשאר עוד חצי חודש בפטייה לפני החזרה לגהנום אם לא היו גונבים לי .אכלתי מהבסטות ואכלתי במסעדות ולרוב מיליתי את הבטן בארוחות מהSEVEN ELAVEN הקפואות 3 שקל הרוחה מחממים לך את זה יש הרבה הרוחות טעימות שם .אכלתי כל יום שאורמות ב10 שקל וחייתי טוב עם בטן מלאה. מה גם שאם רוצים לחסוך באמת עדיף במשך היום לקחת קטנוע מהמלון ב20 שקל ולחסוך את כל המוניות המיותרות האלו זה ממה הרבה כסף . למשל בקופנגאן לנתי רחוק קצת מההדרין יותר לכיוון התחנת אגינה של האוניות שמגיעות לאי השכרתי קטנוע וחרשתי את האי היה פשוט חוויה בילתי נשכחת .הייתי בפול מון טיילתי בכל תאילנד רק לא בצפון כי זה לא נכנס לי בתקציב . בקשר לזיונים בהתחלה שלמתי כמו כולם פה לאחר שקלטתי שאפשר גם להסיג סקס בחינם הפסקתי לשלם וניסיתי לצוד תיירות תאילנדיות ורוסיות וכל מה שבה ליד . הצלחתי .. אחריי שראיתי את הקושיות בבנגקוק ממש עמד לי הזין וזיון איתם זה כמו סרט פורנו התחת שלהם כזה ענק וחטוב החזה שלהם שופע והם נראות חיות סקס אבל מה מפחידות עם הריח שלהם לא של בוסם כמובן ורצו 1000 באט מינימום פחדתי שישדדו אותי וכול' הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה אני הולך לתת מספר באחת הקושיות שם יש לי פטיש לתחת גדול ולגוף שופע.
היה בפטייה בארים עם כוסיות שעובדות שם פצצות אסיניות אבל רצו את ה1000 1500 באט ...
הטיסה הבאה שלי הולכת להיות מרתקת הרבה יותר .
אני כרגע חוסך כסף לטוס לתאילנד ומשם לאמריקה לצורך אגירה זה כבר נושא אחר אני פשוט לא סובל את ארץ ישראל הדבר היחיד שאני עושה פה זה כסף וטס להנות במקום אחר .