שרה- לוינסקי 134, אני מאוהב..
12אז יצא ל לדגום את שרה המדוברת ובשורה התחתונה - מדובר במציאה הכי מוצלחת שדרום תל אביב, הרבה יותר טובה גם מדירות של 200+ שקלים.
בגדול די מאסתי בדירות דרום תל אביב אחרי סדרה של נפילות בלוינסקי, ידידה, והר ציון.... אבל לאור הדיווח החיובי החלטתי שאני חייב לנסות את הגברת. הגעתי למקום ב 18:30, והתבשרתי ששרה, לינה ועוד מישהי אחת עובדות. ביקשתי את שרה והמדאם הצביעה לי לסוף התור, כששני אנשים עוד ממתינים לה לפני. שתי הבחורות האחרות בדירה נותרו בלי עבודה, ורק לשרה יש תור של חצי שעה.
הכברת אכן נראית מעולה, צעירה ויפה, לא גוף של דוגמנית אבל גם לא משהו שהייתי מגדיר כמלאה. כמעט לא מדברת עברית, ככה שלתקשר היה קצת קשה, אבל סגרנו על 150 למציצה (חשופה) + זיון. אחרי מקלחת זריזה נשכבתי על המיטה והיא נגשה למלאכה - המציצה לא מעולה אבל עדיין די טובה, זרמה עם הקטע שלי של לדחוף לה את הראש למטה על הזין ובהחלט לקחה את הזמן עד שסימנתי לה לעלות. שמה קונדום והתחילה לרכב עלי, בפראות וקונטרות מעולות במשך כמה דקות עד שביקשתי להחליף למיסיונרית. החלפנו ואחרי כמה פמפומים התרוקנתי :)
מילות תודה, מקלחת שלי, מקלחת שלה, ויצאתי לדרך.
למרות שאני לא דוגם הרבה - בהחלט אחזור אליה! היא בלי ספק הדבר הכי טוב שיש היום באזור!
13שלום לכולם
בעקבות ההמלצה, הייתי אצלה אתמול בעשר בבוקר. התקשרתי לפני ואמרו לי שהיא נמצאת. קיוויתי להיות הראשון ולא לחכות, אבל איזה סיני הקדים אותי. כשיצאתי כבר חיכו לה שניים.
אין ספק שהבחורה מציאה אמיתית. קיבלה אותי בחיוך ושאלה מה נשמע (זה בערך הדבר היחיד שהיא יודעת להגיד בעברית). לדעתי, היא בערך בת 30 ומזכירה במבט קצת את דודה לולה מאלכס חולה אהבה, רזה אבל לא שדופה, עם שיער בהיר ומתולתל עד הכתפיים. העברתי לה 150 ונכנסתי לשטוף את עצמי (למרות המקלחת המזוויעה אני מתחשב בבנות). אחרי 3 דקות היא כבר חזרה עם שטר של 20. אמרתי לה שזה בשבילה, אבל היא לא קלטה והשאירה את השטר על השידה. הורידה חזייה, התמזמזנו קצת בעמידה (חזה טבעי בינוני ונעים למגע). אני נמנעתי מנשיקות, אבל נראה לי שאין לה בעיה לזרום עם זה. היא התיישבה על המיטה כשאני עדיין עומד (תרתי משמע) ופתחה את הקונדום למציצה, סימנתי לה שאני מעדיף בלי והיא הצביעה על השטר של ה-20 (מה שהתכוונתי מלכתחילה). החלה במציצה נחמדה במשך כמה דקות, כשאני עושה לה נעים בראש עם האצבעות בשיער ( שיער טיפה קשה למגע) והמשיכה במציצה גם כשנשכבתי על המיטה. בזמן הזה קצת שיחקתי לה הפטמות ללא התנגדות והורדתי לה תוך כדי את התחתונים וקצת פינקתי לה את הדגדגן (היתה רטובה במקצת). לאחר מכן היא הלבישה לי את הקונדום, שמה לעצמה חומר סיכה בכוס לחדירה קלה, התיישבה עליי והחלה לעלות ולרדת בקצב רגוע. סימנתי לה שאני רוצה להחליף תנוחה ונשכבתי לצידה כשרגל אחת שלה מעלי ואני חודר אליה מאחור כשהידיים פנויות לגעת לה בחזה הכיפי. תוך כדי זיון היא מתנשפת קלות ( לא בהגזמה, אמיתי לגמרי). לקינוח עליתי עלייה למסיונרית, בהתחלה כשהידיים שלי מתוחות, כמו שכיבות שמיכה ואני יכול להסתכל לה על הפנים הנאות (יש לה מבט טיפה עצוב וקצת ריחמתי עליה) ואחר כך כשאני צמוד אליה ויכול לנשוף לה באוזן, עד הגמירה המיוחלת. סיימה עם חיוך, ניקתה אותי קלות והסבירה לי בעברית שבורה שהיא חודש בארץ ונכנסנ לשטוף את עצמה (פרט חשוב).
לסיכום, חוויה נחמדה ומציאה אמיתית למי שאין בעיה לחכות בתור עם עוד אנשים (אני מעדיף להימנע מזה ומתקשר לוודא שהבחורה פנויה, מה שהופך במקרה של שרה את העיניין לקצת יותר קשה).
תבלו
14אשאל שוב היות וצריך להגיע למקום כדי לקבל פרטים מסוג זה ולא ניתן בטלפון, האם יש אנאלי כמו עם לינה?
.You so need a Daddy, little girl

15דרך אגב הבחורה בולעת.לא מחזיקה בפה ויורקת היא ממש בולעת וממשיכה לדבר כאילו כלום.
16יש בדירה גם מרינה מאוד נחמדה בפנים וגם גןף יפה לא נכנסתי כי היה תור מישהו מכיר אותה(גיל שלה פחות מ30)
17מישהו יכול לתת פה מספר טלפון
בדקתי בגוגל וזה מספרה בלוינסקי 134
קוראים לזה מספרת שרה
18מישהו יודע אם יש מצב לתפוס אותה לאיזה 40-60 דקות, לשני מספרים? או מחוץ לדירה?
20מה אומר ומה אספר שרה אכן חמודה ומתוקה.חזרתי אחרי שהדרתי רגלי מהמקום כשהפך חביבם של האריתראים ואח"כ של הסינים.
הגעתי בהפסקת צהריים-15:00 בקשתי את שרה ונתבקשתי לשבת על כסא שצופה לכניסה
בלי שום מיגון דיסקרטי.למזלי שרה יצאה לאחר 5 דקות והוזמנתי אחר כבוד לחדר.
מגבת נקיה,מקלחת,נשיקות ללא ריח סיגריות,מציצה טובה בעמידה ומגוון תנוחות לבחירתי.
לא לחוצה, נאה וחייכנית.נהניתי, חוץ מסצינת הכסא "החשמלי".חוסר דיסקרטיות טוטאלי.כשיצאתי ישב עליו נידון אחר.זה שלפני היה סיני וגם מי שנכנס עם אחרת בעת שהמתנתי,אנשים שקטים לבושים מסודר ונקי.
לשיפוטכם.

הגעתי בהפסקת צהריים-15:00 בקשתי את שרה ונתבקשתי לשבת על כסא שצופה לכניסה
בלי שום מיגון דיסקרטי.למזלי שרה יצאה לאחר 5 דקות והוזמנתי אחר כבוד לחדר.
מגבת נקיה,מקלחת,נשיקות ללא ריח סיגריות,מציצה טובה בעמידה ומגוון תנוחות לבחירתי.
לא לחוצה, נאה וחייכנית.נהניתי, חוץ מסצינת הכסא "החשמלי".חוסר דיסקרטיות טוטאלי.כשיצאתי ישב עליו נידון אחר.זה שלפני היה סיני וגם מי שנכנס עם אחרת בעת שהמתנתי,אנשים שקטים לבושים מסודר ונקי.
לשיפוטכם.

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו