כ לחובבי אמילי - דף 2 - סקס אדיר

לחובבי אמילי

11
שכל אחד יעשה מה מתאים לו, אבל אני עם הנסיך, לגמרי לא מסכים עם אמלץ וכוסמין. לא מפחידה וממש לא חסרת פרופורציות. עובדה שעבדה גם כחשפנית. כשבאים למסאז' מסתכלים קודם כל על הגוף ולא על הפנים. וכוסמין, אם לא נכנסת אתה, אז מה אתה יודע על השירות שלה?? תאמין לי שיש לה הרבה לקוחות נאמנים, עובדה שאפילו כשעבדה באותו מקום עם אלכס, שלה היו גם פנים מאד יפות, אין ויכוח, עדיין לא היו חסרים לה לקוחות משלה.
מחפש את הדבר האמיתי!

לחובבי אמילי

15
בואו נעשה סדר בדברים, קודם כל יש לציין שהקישור של התמונה זה שייך לבר התימניה שעבדה בבת ים עזבה לטבריה וחזרה לאורגים, כמובן וכולם כאן יודעים שהיא המועדפת עלי אי פעם.! דבר שני לא ראיתי את אמלי ושפתיי עדיין לא טעמו את כישורייה היוצאי דופן אבל הבנתי מבר ... שיש לה גוף פצצה פנים חמודות כמו ישראלית לכל דבר גמישה מאוד חייכנית מקסימה ונותנת שירות טוב בסהכ...הן עבדו יחד באיזה מקום לא ברור.... ואם בר אומרת בר יודעת ולכל המפחדים לבזבז את זמנם אני ממליץ מאוד מקסימום לקחת 4 ידיים ותיקה עם חדשה במקרה שהחדשה תעשה פאדיחה תמיד הותיקה תפצה חוץ מזה תחרות בין 2 מעולם לא הזיקה!.... למרות נ אמנותי לבר אולי אפקוד את אמילי ואתן דיווח יותר מפורט זאת במידה והיא תסכים חחח.....
אין על התימניות

לחובבי אמילי

16
פר יקר, זה נכון שבר יודעת על מי להמליץ, אבל במשך הזמן תלמד שאפשר לסמוך על המלצות של חברים מסוימים בפורום לא פחות מעל בר, אולי אפילו יותר...
במקרה של אמילי בהחלט שווה לנסות, לדעתי לא תתאכזב. שים לב שגם אלה שפסלו אותה לפי מה שהבנתי לא היו אתה בטיפול, אלא רק על סמך הרושם הראשוני שעשתה להם, דבר שיכול להטעות.
מחפש את הדבר האמיתי!

לחובבי אמילי

20
אמלץ, חשבתי שכמו כוסמין לא נכנסת איתה.
כנראה שבאמת לא היתה לך "כימיה" אתה, אבל זה יכול לקרות לכל מעסה מוצלחת פה ושם עם לקוח שטעמו שונה או שדרישותיו אחרות.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”