כ איזבל מNY מסז'יסטית בודי בישראל כולל פרוסטט- דיווח - דף 2 - סקס אדיר

איזבל מNY מסז'יסטית בודי בישראל כולל פרוסטט- דיווח

11
אז שמעתי וקראתי רבות על איזבל. לא רק בפוסט פה.
לצערי בדיקה שלה לא יצא לי לעשות עד לאחרונה כיוון שהיא הייתה בחופשה.
אבל היא חזרה וכך גם הדיווח שלי מגיע.
איזבל היא.......משהו מיוחד.
היא סקסית, נחמדה, מצחיקה, אינטליגנטית, אשת שיחה אמיתית, ובעלת חום אנושי רב ביותר.
המפגש איתה היה תענוג אמיתי לכל הדעות.
היא מסאגיסטית מעולה לפני הכל. זה אין ספק. היא מכירה את הגוף האנושי היטב ויודעת לזהות היכן השרירים תפוסים ולטפל בזה. היא לא מהססת להפעיל כוח או לפעול בנחישות. וזאת אהבתי. לאחר המסג שהיה מעולה, עברנו להרפייה. איזבל משלבת גם גירוי פרוסטטתי, ואני חייב לציין שזה היה נפלא ברגע שהתרגלתי לזה. היא יודעת לגרות היטב ולשמור אותך על הקצה עד שהיא מחליטה שיש לך רשות לגמור. חוויה כזאת עד לא חוויתי.
יש לה מודעה בפורום פה למי שרוצה לראות תמונות שלה. התמונות אמיתיות דרך אגב. לוקחת 300 לשעה כפי שכבר כתבו מעלי והיא, עבורי לפחות, שווה כל שקל.
אני מאמין שמי שינסה לא יתחרט.
מאחל לכולם המשך יום מקסים.

איזבל מNY מסז'יסטית בודי בישראל כולל פרוסטט- דיווח

12
היי חברים
ביקרתי לאחרונה אצל הגברת איזבל.
אתחיל מהדברים הטובים כי כל השאר לא מחמיא.

אז כך, היא מפרסמת כאן ובידי זהב שעה תמורת 500 שקלים - מחיר גבוה לכל הדעות עבור מסג' וציפיתי לקבל תמורה בהתאם.

הגברת גרה בקומת קרקע, מקום שקט ודיסקרטי 5 דקות הליכה מכיכר רבין.

התקשרתי בבוקר והערתי אותה משינה, ביקשתי לקבוע תור והיא אמרה שהיא עמוסה אבל לבסוף קיבלה אותי לכל שעה שבחרתי בצהרים (אמרנו עמוסה..? ).

הדירה מסודרת ונקיה, ומטת המסג' חדשה עם סדין חד פעמי נצמד. - עד כאן הדברים הטובים.

אז ככה.. התמונות שהיא מפרסמת לא עדכניות בעליל, מדובר בבחורה גדולה....מאוד, להגדרתי שמנה, ואותי זה דחה.
כשהגעתי מיטת המסג' הייתה בפינה ונראה כי לא הייתה בשימוש לפני והוחזרה לשלם אחרי (בחורה עסוקה.. עוד נחזור לשם)..

נכנסתי להתקלח ובמקום מבחר סבונים, אבל המגבת שקיבלתי הייתה לחה (משומשת עם ריח של עובש), ותמורת 500 שקלים ציפיתי למגבת נקיה.

שנכבתי על המיטה, והגברת התחילה לבלבל את המוח ללא הפסקה, דומה ש 400 שקלים מתוך ה 500 הלכו על דיבורים, היא מתחילה לחרטט כמה היא מומחית, יודעת הכל, מתערה בחברה הגבוהה, ודיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

הגברת מתחילה להתעסק באייפד לשים מוסיקה שלא שומעים בגלל הדיבורים.. עוצרת ומבקשת ממני לנשום - כאילו שכחתי, הולכת למטבח ושותה, ומבקשת לנשום, חוזרת לטלפון ומבקשת לנשום... לא זוכר שנשמתי כל כך הרבה בשביל מסג' עם אצבע בתחת.

המסג' כשהיא כבר עושה כמה תנועות בינוני ביותר, הגברת שואלת ואני אומר לה מה אני אוהב אבל אז היא טוענת שאף אחד לא יגיד לה איך עושים מסג' והיא עושה מה שבא לה.

הסיום שהיא מתגאה בו זה עיסוי אנאלי, אבל לטעמי הוא אלים, לא עדין, ולא מהנה.
במקביל היא טוענת שהיא מומחית לטנטרה, שבעזרתה היא מסוגלת להביא לסף אורגזמה ולהחזיק את זה שם הרבה זמן.
בפועל הגברת מצליחה להביא אותי לסף אורגזמה אבל אז הולכת לשתות, או מכאיבה, ומקלקלת הכל, לבסוף הצלחתי בקושי לגמור, שאשר היא מתחילה להלחיץ בזמן, יש לי עוד מעט עוד לקוח, (אבל אמרנו, המיטה חזרה למקום ולא נערכה ללקוח הבא).

הייתי המסג'ים בחיים שלי, חלקם טובים וחלקם פחות, הגברת הזו מוכרת דיבורים במקום מסג', המסג' מופרע כל העת ע"י הפסקות, ולבסוף גם כואב, לא מהנה עם פינאלה עלוב, יחס מתנשא, תוך טפיחה עצמית על השכם, כמה שהיא טובה, מבוקשת, סקסית ויפה, כמה מתחילים איתה ואיזו חיית החברה הגבוה היא..

האמת.. חייה האישיים לא מעניינים אותי. המידע היה מעבר לאינטרקציה בסיסית, הגברת לטעמי גדולה מגושמת, שמנה ולא יפה, ולא מצאתי בה שום דבר סקסי או מושך.

המסג' היה מאוד בינוני, עם הפסקות מעצבנות, ובקשות לתרגילי נשימה.
הגברת מבקשת שיעירו לה ויתנו לה פידבק אבל כשמעירים לה ומבקשים היא אומרת שזה לא ניראה לה ולא עושה כי ככה יש לה בראש.

ראיתי אישה עיפה ושחוקה, שלא עושה שום דבר בחשק, מבלבלת במוח, מדברת על רגישות וטוחנת את השכל אבל חסרת רגישות לחלוטין.

אני לשם לא אחזור.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”