כ נלי - בלפור בת ים - מציצה טובה - דף 2 - סקס אדיר

נלי - בלפור בת ים - מציצה טובה

11
הייתי,התאכזבתי וחבל שנשארתי...
חזה סבבה אבל הבטן משתפלת,איפור מוגזם ושפתיים מלאכותיות בצורה גרוטסקית.פשוט עבר זמנה.
מציצה חזקה אבל משוננת,גם אחרי שביקשתי ממנה להפסיק עם זה,חזרה לנגוס קלות דקה אחרי.
במספר השני לקראת הסוף התחילה לזרז "הזמן עומד להיגמר"..."מישהו מחכה כבר"...וכו'.
ההיגיינה לא משהו,הריחה בינוני מינוס ובסוף פשוט התלבשה ללא מקלחת ואני מניח שככה קיבלה את הבא בתור.
בתגובה חבריקו נכנס להלם קרב ונפל תוך כדי מילוי משימתו.
לא אחזור גם בחינם.

12
הייתי עם נלי אתמול, הגברת עובדת בעיקר בשעות היום ומקבלת 2-3 לקוחות ביום.
היא סביב 50, קטנטונת עם חזה בינוני טבעי, המראה לא לטעמי אבל מאד חביבה באופי.
שירותית חברותית ומדברת עברית טובה כך שאין בעיה.
הייתי שם שעה מלאה, מאד השקיעה, רימינג מושקע ואיכותי, מציצה טובה אבל לא מדהימה , זיון אגרסיבי (ביקשה מכות בטוסיק כי היא ילדה רעה...).גמירה שניה היתה אחרי עיסוי ארוך ומושקע, מציצה בלי עם גמירה בפה.

סה"כ חוויה חיובית לפעם אחת, לאוהבי מבוגרות בלבד.
300 ש"ח לשעה
לא שמרתי את המספר אבל קל להשיג באתר שנקרא הכל מין
אני מזיין משמע אני קיים

14
אוקי חברים. היא באמת משקיעה . יותר מחברה(אצל חברה יש פה ושם ריבים.. ) נותנת הכל תרתי משמע... אממה.... מ ב ו ג ר ת ! ציצי ברצפה . קמטים בכל מקום לא מחזה מלהיב גם הפנים לא עושים איתה חסד... אבל לפחות .... עכשיו אני יודע...
מי שאוהב מבוגרות..שיערב לו... אני אוהב צעירות! . שעה זה 300 ואפשר הכל רק לא מאחור.

17
חברים נלי או שמה האמיתי מרינה היא אישה נחמדה ביותר. 50 כבר היה לה לדעתי. חובשת פיאה בלודינית ותעשה הכל לרצות בתנאי שיש כימייה. מדברת עברית לא רע. מוצצת מייד ויכולה לאכול לכם את הזין שעה, שלמה. אמרה לי תוך כדי שאני מוצץ לה את השדיים שאוהבת מאוד למצוץ! ניסיתי לזיין אותה אבל היא מאוד רזה וכמעט התפרקה לי ונאנחת במבטא רוסי כבד שזה עם העובדה שכול הרחוב שומע הוריד לי קצת. תהיה שלכם לשעה שלמה ללא תיקתוק. ממליץ להתרכז במציצה. מעסה אותו בסוף עם קרם אבל הוא קצת סמיך פעם הבאה אציע לה שמן. בעבר פרסמה בתמונות אמיתיות עם תמונה לא עדכנית.
פעם אחרונה השכבתי אותה על המיטה שהיא מיטה, מאוד נמוכה שהיא בעמידת ארבע וגמרתי לה בפה אחרי מציצה רצופה של 20דק. יש להתייחס בעדינות ואז היא שלכם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”