כ sunken בתאילנד פאטייה - דף 2 - סקס אדיר

sunken בתאילנד פאטייה

11
אזזז מה חדש? הטרנסית שפגשתי בסוי 6 שראיתי את התמונה שלה כולל הזין התבררה כמזוייפת זין קטן ולא מעניין.
התחלנו באקט ובנתיים אני חייב לציין שהתאילנדיות פשוט לא יודעות למצוץ לפחות ממה שהייתי עד עכשיו מה שכן היא התחילה ברימיניג מיוזמתה והאמת פעם ראשונה שאני מקבל רימינג לא כל כך התחברתי , אולי אני אלך לרוסיה בקברט לפחות הן יודעות למצוץ.
שלחתי אותה לדרכה כי הסיבה היחידה שהבאתי אותה זה זין גדול כי היא עצמה לא כזאת אטרקטיבית.
מסקנה נוספת אין להסתמך על תמונות רק על הוכחות בפועל.
למזלי היא באה אליי בשעה דיי מוקדמת ישירות למלון אז גם חסכתי באר פיין וגם נשאר הרבה זמן למצוא מחליפה.
אני איש של הרגלים אז אני בדרך כלל פותח את הציד במשקה אנרגיה, הולך ברגל לpook bar בסוי בואקאו ומתצפת מבחוץ על הבחורות.
משם לקחתי טוק טוק כבר לא זוכר אם לסוי 6 או וולקינג אבל בוולקינג עצמו פשוט החלטתי לעקוב אחרי 2 תיירים לראות אולי הם מכירים מקום טוב.
הם נכנסו לרחוב צידי מצד שמאל בוולקינג והיה שם גוגואים אז החלטתי להיכנס לאחד מהם שכן הבאתי מבט חטוף על הסחורה כשהדלת הייתה פתוחה.
המקום עצמו נקרא whats's up והיה נראה סבבה. המחירים של הכל בגוגואים יותר יקרים גם השתייה עצמה וגם שתייה לבחורה. ראיתי שאחרים אפילו לא לוקחים אלכוהול אלא שתיה קלה כנראה לחסוך אבל לא באתי להתכלב אז הזמנתי כרגיל.
האמת שבניגוד למקומות אחרים כמו בארים שיש לך 8-12 בחורות שם יש הרבה הרבה יותר וגם מובטח שכולן נקבות.
המלצרית השתמשה במילה קטואי שאין לי מושג מה זה ושהליידיבויז רק ממלצרות.
למקום עצמו יש 2 קומות.
פגשתי שם תייר והתחלתי לדבר איתו על זה שיש מידי מבחר ואי אפשר להגיע להחלטה ככה.
זכרתי איזה מספר של אחת אבל היא נעלמה ומכיוון שאני עקשן זה הכל או לא כלום.
שאלתי את המלצר אם היא פנויה אבל שהוא מצא אותה הייתה נראית פחות טוב מקרוב אז שלחתי אותה לקחתי חשבון ובאתי לעלות לקומה ה2.
מסתבר שלמרות שזה אותו מקום אי אפשר להיכנס עם הבירה שקנית למטה ללמעלה חוקים מפגרים יש להם להבא לזכור תמיד לסיים שתיה לפני שיוצאים.
עליתי לקומה השניה וראיתי מישהי מעניינת הזמנתי אותה לשבת ושאלתי לגבי מחיר.
אז ככה או שהיא לא רצתה ואמרה בכוונה מחיר הזוי או שזה המחירים ואין טעם ללכת לגוגו 2000 באר פיין 7000 לבחורה , כמובן שצחקתי לה בפנים ואמרתי לה לעוף משם.
באותו ערב דיי הפרזתי עם השתייה והעישון והלכתי ברגל מוולקינג לכיוון סוי בואקאו כשבדרך אני מחפש וסורק כל דבר שרלוונטי.
מרוב שהייתי שיכור הלכתי יותר מידי אז עצרתי מונית אופנוע לסוי 6 והבחור ניסה לעבוד עליי והביא אותי סתם לאיזה סמטה אפלה.
אולי כדאי להפעיל וויז בדרך למנוע מצבים שכאלה. הראתי לו שהוא טעה בגי פי אס והוא נסע לכיוון. בסוי 6 כבר לא נשאר משהו מעניין.
הלכתי בחזרה למלון בתקווה שאני אפול כמו מקודם על משהו סביר בדרך אבל נאדה.
החלטתי שלא כזה נורא לבלות לילה לבד ושאני גם ככה שיכור מידי לזיין.
בבוקר קמתי חולה מהמזגן אז נאלצתי לקנות בבית מרקחת סירופ לשיעול וכדורים לנזלת.
ניצלתי את היום לקניות ובערב אספתי מישהי מהפוק בסוי בואקאו. 500 בארפיין ו2000 לה. נשארתי איתה 2 לילות והעפתי אותה היום כי אני צריך לנוח ואני לא מבריא.
במלון פשוט אין כלום הכל צריך להשלים לבד
קניתי , סוכר,נענע תה סכין לימונים ושום תרופת סבתא שכזאת 3 פעמים ביום נקווה שייעזור.

רמת האנגלית של הבחורות פה היא זוועה אי אפשר לתקשר .
בפן החיובי נראה שהאף שלי התרגל לריחות ברחוב של האוכל התאילנדי מהעגלות אז זה כבר לא מסריח כמו מקודם למעשה אני בכלל לא מריח את זה.
מכיוון שהליידיבויז פה עם זין קטן וזה סרט לחפש זין גדול ממה שניסיתי עד כה נראה לי שאני אלך על בחורות לעת עתה.
חוץ מהבחורות העובדות מתחילות איתי פה גם מוכרות ספריות פקידות וכו לא יודע כל כך מה לעשות איתן.
אני נותן להן את המספר ומסנן ולא מגיב להן זהו. היום אני אבדוק מה נסגר בסוי 7,8. עד כאן עבדכם הנאמן
סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

13
קצת עדכונים מתאילנד. לקח לי 3 ימים לצאת מהקירור הזה ולצערי עדיין נשארתי עם השיעול אבל לא חמור כמו מקודם ממש בקטנה בעיקר אחרי שאני מתאמץ בסקס.
קראתי קצת באינטרנט והחלטתי להירשם לטאי פרנדלי. מספיק שאני מביא משם זיון אחד בחינם ואני מחזיר את ההשקעה זה יוצא בערך 1000 באט. אם אתה לא נרשם אז זה פחות אפקטיבי כי אתה מוגבל להודעה אחת ב10 דקות אז ישר צריך לבקש אמצעי ליצירת קשר. כאן יותר פופולרי אפליקציית Line. פשוט לבקש או לרשום בפרטי פרופיל שלך את הליין. קראתי שעדיף להירשם חודש לפני לצבור לך בחורות למפגשים אבל נרשמתי אחרי שבוע פה שנשאר לי 3 שבועות וכבר החזרתי את ההשקעה. בגדול גם בthaifriendly יש פשוט בחורות וליידי בוי שמשתמשות בזה להשיג לקוחות פאראנגים. הפגישה הראשונה עם ליידי בוי הייתה לא כל כך מוצלחת נפגשנו מתחת למלון והיא הייתה על הפנים באה בלי איפור . לוקח איזה 15-20 דקות לחפף אותה. התעצבנה איימה עליי אמרה שאם אני אלך בוולקינג היא תקרא לחברות ליידי בוי שיירביצו לי . כמובן שזה ממש לא מפחיד אותי כי הרחוב עמוס ויש משטרה שם ככה שהיא סתם דיברה באוויר, חוץ מזה לצערי יש לי ״טיפל׳ה״ ניסיון בחילופי מהלומות ככה שממש לא מדאיג אותי שייבואו עליי 3-5 ליידי בוי. זה הרבה יותר לא משתלם להן לעשות בעיות כי אז הן לא יוכלו לעבוד פה. חוץ להתעצבן הדייט הפגישה הזאת לא תרמה לכלום הצעתי לה תשלום על הביטול וסירבה (מההתחלה לא דובר על כסף). הלקח שנלמד מהעניין הוא לבדוק טוב טוב את התמונות לבקש עוד תמונות ולהזמין למלון רק אם אתה בטוח או ליידע מראש שיש מצב שתבטל. לחלק מהליידי בוי מטאי פרנדלי שאמרתי להן את זה שאני צריך לראות במציאות כדי להחליט הן התחילו להגיד דברים כמו ״in not beautiful" או "then dont cone" מה שמראה שכנראה הן יודעות שייקבלו ביטול. הפגישה השניה הייתה יותר מוצלחת . צריך ליידע אותן מראש ״ im not customer" או לרשום בפרופיל אחרת ייבקשו תשלום להבהיר מראש. מחקתי את השורה הזאת בפרופיל כי אז לא עונות או פונות אליך ולפעמים שווה להביא מישהי משם בתשלום לעומת הרחוב כמו שאפרט בהמשך. אז כמו שאמרתי פגישה שניה הבאתי מישהי ליידי בוי עם עקבים יותר גבוהה ממני ואני 190. ניסיתי לתאם איתה במקום ניטרלי אבל היא אמרה שהיא ביישנית ״עלק״ . היא הייתה דיי פצצה רזה גבוהה באה עם שמלה צמודה מנומרת. אפילו התביישה ללכת לקנות איתי בירה. העלתי אותה לחדר ובהודעות אמרתי לה כמובן שאני לא לקוח ולא רוצה סקס. התחילה לשתות ונפתחה , שלחה ידיים הורידה שמלה מיוזמתה. שכבנו במיטה שוב אומר שאני לא רוצה סקס ומזיז לה את הידיים, זה חירפן אותה וכמובן שבסוף עשינו סקס גם גמרה . אקט שני גם גמרה וגם בבוקר. מציצה חשופה ולשם שינוי חזקה וטובה עם וואקום. העניין איתה שהייתה דיי אנוכית ואחרי שגמרה לא דאגה גם לי :). יום אחרי זה דייט לא מוצלח עם מישהי שבאה מצ׳ון בורי מזל שקבעתי איתה בסנטרל אז היה קל לבטל. אבל עדיין בישרטל פשוט אומרים ביי והולכים פה לוקח לבחורות הרבה זמן להבין שאתה לא רותה מהן כלום. אתה אומר שאתה חא רוצה אותה לסקס אז היא אומרת שתמצוץ לך . אתה אומר לא , אז רוצה להידבק ולבוא איתך תכלס זה כמו לדחות בחורה 10 פעמים ברציפות :/. לצערי יצא לי בעקבות המחלה וגם עקב חוסר הרצון להתפשר להיות מידי פעם לבד בלילה. החלטתי לחרוש את הגוגואים וסיפרתי למישהו בטוק טוק מה קרה לי עם הבחורות בגוגו שרוצות רק שאני אקנה להן שתייה. התחברנו והוא לקח אותי לכמה מקומות ונתן לי טיפים. לדוגמא
1. בגוגו להזמין draft beer זה חצי מחיר מהייניקן
2. 10 באט טיפ על משקה ואפילו על 2.
3. אם באה אליך בחורה שאתה לא רוצה תגיד שאתה רק שותה משקה אחד והולך.
4. לא לשלם באר פיין לקחת מספר מהבחורה בשושו אם אתה מזמין אותה לשבת איתך למשקה 1 ( הטיפ הזה טוב רק למי שיש סבלנות ונשאר לתקופה ארוכה)
5.לא להחמיא לבחורה שהיא יפה מעלה את האף והמחיר שלה.
6. איפה שיש סינים ויפנים ובכלל אסייתים סימן שיש כוסיות. הן הולכים על הבובות הרזות. אם אתה נכנס לגוגו ורואה מלא אסייתים סימן שהגעת למקום הנכון.
ברוב הגוגואים יש 2-3 כוסיות באמת שוות. במעפנים יש 1 ולפעמים אין בכלל. הגוגואים שבדקתי והיה בהם מבחר טוב כמות גדולה הם baccara , sapphire רמה מתחת יש מקום שנקרא whats up . ה sensation בסדר והבחורות לא מטרידות. חוץ מזה יש את ה alcatraz שסביר. בסוף הבאתי מישהי מהמנדרין ופירקתי לה תצורה מסכנה דיממה למרות שלא הייתה במחזור אבל אמרה שנהנתה. בגדול לאחר החוויה איתה החלטתי שבישבילי בחורות פה זה בזבוז של זמן וכסף לסרוק כל הזמן את הזמינות של הכוסיות בגוגואים. גוגו מוצלח מעלה לבמה כ 20 בחורות ואחכ מגיעות 20 אחרות או models בודדות. Models זה כבייכול היותר שוות שלהן ולרוב הן לבושות בביגוד שונה לרוב הלבשה תחתונה שחורה ממה שראיתי. מידי פעם יש איזה תייר מליין שזורק שטרות באוויר לכל עבר וכל הבחורות קופצות בידור לשמו.
במועדוני קברט/רוסיות אין זיונים. חוץ מלהסתכל ושכל 5 דקות באה מישהי לבקש ממך טיפ זה לא שווה. מה שכן יש שם כוסיות מטורפות. רוב הזיונים שלי פה היו ללונג. אם כבר שילמת באר פיין לפחות תקבל יותר לא? עשיתי פעם אחת שורט והיה מעפן לגמרי. אם מישהי מתעקשת רק על שורט סימן שהיא לא יודעת לתת שירות. ביקשה ממני מישהי 1500 לשורט אמרתי לה שאני לא עושה שורט ירדה ל 500 עדיין לא הלכתי .אפילו יש פה חולצה bad girls want you short time good girls love you long yime.
לגבי מועדונים. הבאתי מישהי מאינסומניה קניתי כמה משקאות ובחדר שאלה כמה אני משלם לה. אמרתי שכלום ושתעוף. אחכ אמרה ok ok free. עדיין התעקשתי שתעוף בסוף אמרה לי שהיא תשלם לי 1000 ועדיין העפתי אותה פרנציפ. לאחר מכן התברר לי שרוב הבחורות באינסומניה עובדות אז אם ככה לפחות להביא כוסית. תאמת אין לי סבלנות למשחק הזה , אני לא אוהב לשתות ובטח לא להזמין לבחורה משקאות ובסוף עוד לשלם. במועדונים כל המוזיקה פה אותו דבר. הלכתי לאיזה בר ריק ואמרתי שאני אשב שם רק אם ישימו את המוזיקה שלי וזה עבד ;). קצת הוריד לי את הכאב ראש.
לקראת הסגירה של אינסומניה אורבות מחוץ למקום פרילנסריות ליידיבוי בעיקר שבאות לאסוף את כל השיכורים שלא ישימו לב. חלקן לא רעות בכלל ומבחר חדש לכל מה שכבר מוכר לי מהחרישה על וולקינג כמעט שבועיים. קבעתי עם ליידי בוי באינסומניה והייתה דיי פצצה אבל שרצתה שאבוא לחברות שלה שלחתי אותה . מה הראה לה שאני אשלם לה על כל המשקאות בערב פלוס על הסקס בסוף שתלך לחפש עשיתי את הטעות הזאת פעם אחת וזהו מי שרוצה ללכת לחברות שתלך. הבאתי מישהי שהתכתבתי איתה כבר כמה ימים ואמרה לי לבוא לבאר שלה בסוף באה למלון וסקס בחינם. ליידי בוי נראה לי אפילו מתחת ל18 אמרה שיש לה תעודה מזויפת, 2 מספרים היה לא רע בכלל. יום אחרי שוב חורשים את הגוגואים ווולקינג בסוף שוב מביא ליידיבוי מטאי פרנדלי הפעם בתשלום הפעם פצצונת. מטורפת בסקס אין מקום בחדר שלא זיינתי אותה במקלחת מול המרטה בכסא במרפסת. גבוהה גוף מטורף גם לשם שינוי אנגלית ברמה טובה . אמרה שפיליפינית ובגלל זה. בכל מקרה גם צילמתי אותה מוצצת בוידיאו ;). כמובן שיש לץי את הליין של כל הליידיבוי האלה. היא אמרה שהיא בדרך כלל לוקחת 2000 לשורט אבל בפאטייה מחירים אחרים, זה מה ששילמתי ללונג. יום אחרי בסוי 6 לא היה מציאות אז לקחתי טוק טוק בביץ רואד ואני רואה שיירה של בחורות וליידיבוי עומדות במדרכה ליד החוף. עצרתי את הטוק טוק ומה אני אגיד לכם אני הולך 15 דקות וזה לא נגמר כל כמה מטרים בחורה עומדת בחוף. בסוף ראיתי ליידיבוי פצצה מטורפת ואני איתה עכשיו סקס מטורף מצצה לי אולי חצי שעה ואני לא מגזים היא חולת סקס ומציצות יותר ממני. גוף מהמם עם קוביות ופנים של ברבי. חייב לצלם אותה אני אקח אותה היום לוולקינג להוציא את כל העיניים של ה״הסטרייטים״ שהולכים ב 4000 כולל באר פיין עם גוגואיות. עד כאן עבדכם הנאמן.
סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

15
אני מאמין שיש אפשר להזמין מסוכנות מישהי עם ענק ראיתי 2 שאני מכיר מסרטים אבל המחיר מטורף 6000 באט ויותר וזה ל 4 שעות.
במחיר הזה אפשר להביא 3 טרנסיות ללונג.
ברגיל הן משקרות לגבי הגודל של הזין ואין אפשרות לבדוק .
בנוסף הן גם משקרות לגבי אם הן מנותחות או לא.
גם התמונות שהן מראות בטלפון לא תמיד שלהן כי לא רואים פנים רק זין.
מה שאני אומר זה שזה בעייתי למצוא מישהי שמראש אתה יודע שיש לה גדול, וצריך למשש במקום , גם את זה עשיתי
וגם הראו לי לי בצד אבל אי אפשר לדעת כמה הוא יתנפח :)
עד כה הייתי עם מישהי בגודל כמו שלי אבל לא מצאתי יותר ובגלל שזה סיפור למצוא ירדתי מהעניין כי זה יוצר מצבים לא נעימים
בסוי 6 במיוחד , החלטתי פשוט להתמקד יותר בכוסיות. היום שלחתי את הטרנסית הכוסית מהחוף הביתה . תכלס היא הייתה הכי טובה אליי . בקושי אוכלת לא שותה בירה , גם שילמה מידי פעם את הדברים הקטנים. הלכה בדמעות מהחדר :(
סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

16
עוד שבוע עבר לו בפטייה כבר לא נשאר מקום לבגדים במזוודה נותר רק לחפש סקס. אפילו מכור כמוני דיי שבע בשלב זה.

נראה לי ש3 שבועות זה דיי והותר כרגע נותר רק לתקוף נקודתית טרנסיות/בחורות מאוד ספציפיות שסומנו או לחפש מציאות במועדונים.

הטרנסית שהבאתי מהחוף המשיכה להתכתב איתי ואמרה לי ששילמתי לה יותר מידי והיא רוצה להחזיר לי 1000 באט . לא שאני מזלזל בכסף אבל לא היה לי זין להגיע אליה והמשכתי בהרגלי בצייד ברחבי פאטייה ,מפה תאלצו לסלוח לי הזמנים טיפה יתערבבו בדיווח כי לא רשמתי הרבה זמן.

באותו היום ששלחתי את הטרנסית הייתי נחוש בדעתי ללכת עם מישהי מגוגו אפילו במחיר שערורייתי של 5800 ללונג ו 3800 לשורט.

זה המחיר בבארקה ושם יש הכי מבחר והכי כוסיות והרי המסקנות:

גם בתשלום להשיג כוסית אמיתית פה זה סיפור. באופן שיטתי הן מסרבות ללונג טיים ובחורות פצצות מסרבות ללכת בכלל,

לפעמים אפשר לשכנע אותן בזה שתבוא מאוחר יותר כשכבר אין להן מצב להשיג לקוחות ואז הן יסכימו ללונג. בגוגו לדוגמא חלק פשוט מסרבות ללכת איתך ומקסימום מוכנות לשורט שזה לא שווה בעליל. השורט פה זה שעה אקט אחד לעומת לונג שזה יכול להיות אפילו יום למחרת עד 5 אחר הצהריים ו3 אקטים, סוג של אכול כפי יכולתך. הדבר נכון גם לקוקס מסויימות. לעומת זאת עם אסייתים הן הולכות ללונג לא משנה כמעט מראה או גיל. אותן הכוסיות שסירבו לי ראיתי אותן בלונגים עם אסייתים מבוגרים. אז או שהם משלמים יותר או שזה הלוק שהן אוהבות. אחת מנערות הגוגו אמרה לי שהן מעדיפות כי יש להם זין קטן.

אז אולי המצב לא כמו בישראל שקוקס או בחורה תתקתק לך את הצורה אבל שורט זה סוג של תקתוק לטעמי. אם צריך להוסף 1000 באט ולהפוך שעה לכ24 שעות אין פה מה לחשוב בכלל. חלק מהגוגואיות מסרבות חד משמעית לא משנה מה תעשה. קוקסיות לא מסרבות אבל יסכימו רק שורט אם אתה לא בטעם שלהן. לדוגמא הייתי עם אחת ל24 שעות קוקסית כוסית ב1500 ואחכ ראיתי אותה ברחוב שלקוח סירב לה אז שאלתי למה הוא לא לקח, היא אמרה שהמחיר הוא 2000 לשורט אז שאלתי למה אמרת לו כזה מחיר ולי 1500 ללונג והיא ענתה כי אהבה את איך שאני נראה. אני זיינתי פה 5 פעמים בחינם ב 3 שבועות. מה שכן נקבות כוסית ברמת הפצצה דוגמנית לא הצלחתי בשום אופן. מה שקובע בסופו של דבר זה אם הבחורה בעניין שלך. גם אני פרנציפ לא הולך אם בחורות שלא בעניין שלי כי זה מאוס ועל כל דבר תיאלץ להתמקח או לבקש ולשכנע והזרימה מצידן תהייה אפסית פלוס התבכיינויות.

בחזרה לדיווחים, בסופו של דבר רציתי בחורה לאחר שבוע של קוקסיות אז הלכתי עם מישהי מגוגו מנדרין שבאה לי בטוב והייתה בשרנית במקומות הנכונים לא להיט אבל ״כולה״ 2000 לבחורה מגוגו זה עסקה.

היא לא הבינה בדיוק למה אני לא גומר תוך 5 דקות כמו שאמרתי בחורות בכייניות לא כמו הקוקסיות.

זיינתי אותה ממש חזק בשלל תנוחות וכבר אני לא זוכר אם גמרתי או לא. אבל מה שאני זוכר שהיה דם על הקונדום והיא אמרה שזה לא הגיוני כי היא כבר קיבלה מחזור החודש ונכנסה לבלבלות. משום מה הבחורות טוענות שיש לי גדול אבל הזין שלי ממוצע לגמרי, את הבחורה מהגוגו שלחתי למחרת בבוקר. בערב לשם שינוי הבאתי בחורה מאינסומניה הלך דיי חלק לא הייתה משהו אבל זרמתי כי היא התחילה איתי.

כשהגענו לחדר ישבה על המיטה ושלפה את היד ואמרה "how much u pay me?"

אמרתי לה שכלום ושהיא יכולה לעוף מהחדר, (לא ידעתי ש90 אחוז מאינסומניה זונות אז) כשזה קרה, חוץ מהפגיעה הקטנה לאגו שלא באמת הצלחתי להביא בחורה התעצבנתי על העובדה שאחת כמוה חושבת בכלל שאני אשלם לה. התעקשתי שתעוף מהחדר והיא אמרה ok ok for free. גם בחינם לא רציתי אותה לאחר הקטע הזה . היא אמרה לי ok ok i pay u והוציאה שטר של 1000 וזרקה לכיוון שלי אמרתי לה שאני לא צריך כלום ושתעוף.

״you make me crazy" , אמרה שהיא חרמנית ושחירפנתי אותה והיא חייבת זיון. הנה סיטואציה שלעולם לא הייתה מתרחשת בארץ, בחורה מנסה לשכנע אותך לשכב איתה תמורת תשלום .לקח איזה 15 דקות להעיף אותה "you are crazy man" , אמרה בסוף . כנראה שבתאילנד לא מכירים את המונח דווקא דווקא. לאחר מכן חזרתי לוולקינג ולקחתי לשורט טראנסית שכל הזמן הדליקה אותיה וסירבה ללונג לא משנה באיזה דרך הצעתי. לא נראית תאילנדית בכלל יותר לכיוון סינית,קוריאנית דיי

גבוהה בהירה עם כוס בין היותר שוות אבל דיי אנטיפתית ,תוך 15 הלכו 1500באט. כאן בעצם למדתי עד כמה שורט לא משתלם בעליל. האמת שזיינתי אותה מסיבה הזויה לגמרי . הרי ידעתי ששורט זה לא בישבילי אבל כל פעם שהייתי עובר בוולקינג הייתי רואה אותה ומתחרמן ופשוט רציתי לסמן עליה v ככה שבפעם הבאה שאני אראה אותה אני לא אתחיל לחשוב איזה זיון אני מפסיד. היא עובדת בבאר קטן ליד אינסומניה שנקרא LINDA BAR ויש שם טרנסיות דיי שוות 3 במספר כוסית של ממש ובכלל לא נראות קוקסיות.

יום למחרת שוב מצאתי את עצמי באינסומניה ומשכה אותי שם איזה בחורה, כבר הבנתי את הקטע וישר אמרתי לה שאני לא לקוח, והיא אמרה כן ברור אחד כמוך לא צריך לשלם. מכאן החלו רצף של טעויות

טעות ראשונה שקניתי לה יותר ממשקה אחד וטעות שניה שהלכתי איתה למועדון אחר להגיד ״שלום״ לחברות שלה. יותר מידי דרינקים שהייתי צריך לפרגן, אני מחשיב גם את הדרינקים שלי כי ככה לא הייתי קונה אותם. פשוט סבל כאילו חיכתה למשוך כמה שיותר בסוף החברות שלה הלכו ולא היה לה יותר קלפים למשוך זמן אז באה איתי לחדר . עכשיו לא יודע בדיוק מה היה הסיפור אבל היא התעקשה לראות תמונות של הבחורות שהייתי איתן אז הסכמתי והראתי לה. לא עברו 2 דקות והיא הייתה חייבת ללכת כי חברה שלה ״שכחה״ את המפתח לאופנוע. האמת שזה דיי לא הזיז לי משום מה , בעיקר בגלל המחירים של הבירה זה לא שפשטתי את הרגל בגללה והלך לי תקציב הזיון היומי. 150 באט פה ושם בקטנה סתם בחורות לא צפויות אין לסמוך ושום דבר לא בטוח. האמת שהכל התחיל כי הטרנסית שלחה לי סמס מתי שהבחורה הייתה איתי. בסוף ההתכתבויות עם הטרנסית מהחוף הובילו לזה שנפגשנו ולקחתי אותה ללונג ללא תשלום מצידי ובנוסף היא החזירה לי את ה1000 באט בצורה שהכל היה על חשבונה אוכל שתיה הלכה לקנות סיגריות בישבילי וכו׳. ויום למחרת אמרה שצריכה לחזור לעבוד. אני שוב באינסומניה לאחר הסיבוב היומי בגוגואים. לא נורא לקחת draft beer ב 70 באט ולהנות מההצגה וגם יש מזגן. באינסומניה פגשתי בחורה דיי שווה לא נופלת ממקומות 3-5 בגוגואים הפעם שיחקתי אותה קשוח בונקר, לא הולך אליה נשאר במקום ומסתכל. לחיים באוויר ולא רודף אחריה באה לרקוד איתי ואז חוזרת לחברות ואומרת לי לבוא , לא בא, חברה שלה מבקשת לדבר איתי ולאחר שהוסבר לה הסיטואציה חזרתי למקומי היא באה שוב רקדנו , סגרנו על 2000 ללונג רצתה להישאר אבל חברות שלה גירשו אותה משם כי היה לקוח אחר שחיפש אותה. בחורות שם נצלניות בטירוף. הבחור שהיה אמור להגיע קנה לכל החברות שלה שתיה ונרגילה, בסוף גנבתי לו אותה מתחת לאף :) מבלי לשלם על דרינק אפילו. נשארתי איתה יומיים, הלכתי איתה לגוגו סתם לקטע לבדוק אם אכן בשעה 8 כל הכוסיות זמינות (לפי מה שהמאמא סאן אמרה לי) ואכן ככה. דעו לכם שהאסייתים מגיעים איך שפותחים את הגוגו וישר גונבים את מלכת הגוגו , את הנסיכה וגם את חביבת הקהל. זה לא שהנותרות הן פצועות או משהו אבל לדוגמא בחורה גבוהה כוסית בפנים אבל תחת שטוח, או תחת יפה עם טיפה כרס בקיצור תמיד איזה פגם מעצבן ובמחיר של 5800 לא מתפשרים על כלום לדעתי. בגדול בחורות בתחזוקה שוטפת של אוכל שתייה וכו יותר יקרות מטרנסיות כי הטרנסיות לפעמים משלמות על עצמן. אחרי יומיים דיי שבעתי ממנה ורציתי לחזור לטרנסיות. מה שאהבתי בה שהייתה קומפקטית רזה ממש דורשת פירוק שוקלת כולה 43 על 157.

צילמתי אבל ללא עירום. המשך יבוא...

סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

19
המשך...

אחרי ששלחתי את הבחורה חזרתי למתכונת חיפוש הזין הגדול (מה לעשות זה הסטייה שלי) חייבים לתת ניסיון נוסף . יש לציין שגם בזמן שאני עם מישהי אני פועל בערוצים הוירטואלים (badoo,thai friendly,line) להשגת הזיון הבא בזמן שהיא לא נמצאת לידי , מתקלחת וכו׳ . בטאי פרנדלי יש בעיקר קוקס או בחורות לא משהו בכלל יש גם אפליקציה בשם badoo, שזה פחות או יותר הטינדר שלהם רק שזה באמת משרת את מטרת הזיונים ולא של השכל כמו בארץ .
הטרנסית מהחוף הראתה לי את הכמות המטורפת של הגברים הפארנגים שעומדים אצלה בתור באפליקציה הזאת ממש מאגר בלתי נדלה אבל בעיקר של קליינטים שיש להם סבלנות ולא כמוני.

ממה שאני ניסיתי לא היה שווה את המאמץ , יש בעיקר בחורות לא משהו בכלל והשוות לא עונות וגם למי יש זמן להתעסק עם לייקים ושמייקים פה .מה שנחמד שזה מראה כמה מטרים/קילומטרים המשתמש נמצא לעומת המיקום שלך ואפשר לארגן מפגשים בקלות אבל בשורה התחתונה פחות אפקטיבי בישבילי ועד כה הבאתי רק מהאתר טאי פרנדלי טרנסיות.

אחרי יצירת הקשר ב badoo או טאי פרנדלי בדרך כלל מתקשרים פה דרך אפליקציית line. שזה הוואצספ שלהם וגם ייתרון נחמד שזה לא חושף את הטלפון שלך.

בטאי פרנדלי במקרה זיהיתי טרנסית והפנים היו מוכרות אז שאלתי אם עשתה פורנו ואמרה שכן וזכרתי שיש לה גדול. אז אמרתי לה להגיע לחדר ושתתאפר כמו בסרט. (יש לציין שהיא לא היחידה שעשתה פורנו שם וזיהיתי כמה טראנסיות שעשו פורנו בטאי פרנדלי , בפוק באר וכו' אמרו שהן מקבלות על זה 20000 באט)

חברים אני חייב לציין פה חגיגית את גודל האכזבה כשפתחתי את הדלת. נכון זו אותה אחת אבל איפה הסרט ואיפה היא, כבר רציתי לבטל לה אבל בסוף זיינתי רק כדי לסמן v על אחת שראיתי בפורנו. גם לא הייתה נקייה גם שערות פלומתיות בפנים ובכלל שעירה בכל הגוף ידיים בטן רגליים וכו. זין גדול יחסית אבל עקום, מוזר ולא נימול. בקיצור עוד לקח נלמד החיים זה לא סרט פורנו Dead

גם הטרנסית הבאה שפגשתי מטאי פרנדלי הייתה נפילה. הזין לא היה גדול כמו בתמונות ששלחה אמנם נראית יחסית טוב אבל הייתה לא נקייה ובנוסף היה לה סוג צלקות/יבלות/שלפוחיות/אלוהים יודע מה על הזין. מעולם לא ראיתי כזה דבר איך שראיתי את זה חיפפתי אותה במהרה פשוט מפחיד, טענה שזה בגלל שהיא עושה בודי עם שמן וקרח וזה מהשפשופים (כן בטח).

בשלב זה החלטתי ללכת על קוקסית מסוכנות ליווי ב 6000 באט לשעתיים שנקראת NANCY LADYBOY אפשר לעשות חיפוש בגוגל. זין ענק. לצערי נאלצתי לבטל כי תפסתי בחורה לפני ,ההזמנה שלה שהייתה לשעה 10 וביטלתי ב8 ואמרתי לבחור שהיה מאוד נחמד בטלפון שאתקשר יום הבא, לא יצא גם ולאחר כמה ימים התקשרתי וכבר חזרה לבנגקוק ככה שזה כבר לא היה אפשרי להזמין אותה.

כמה טרנסיות שהתכתבתי איתן בLINE רצו לבוא ישירות לחדר שלי אבל עקב מקרה שמישהי דרשה ממני בארפיין 500 כי היא טענה ששילמה על עצמה כדי להגיע והיא לא הלכה לעבוד בגלל זה. הייתה שיא המכוערת (האמת שבאופן דיי נדיר הסכמתי לשטות הזאת כי הייתה נראית מסוכנת) ושילמתי. לאחר מכן לא הבאתי יותר בחורות ישירות לחדר אלא רק הסכמתי להיפגש ליד הסנטרל או במועדון.
נפגשתי עם טרנסית שהתבררה כמתלבשת (קוראות לעצמן Femboy) לא הייתה משהו בכלל ובנוסף חירשת. לך תדחה מישהי בסמסים שהיא יושבת לידך, אמרתי לה שאני לא רוצה סקס ושאני הולך אז היא שאלה לאן אנחנו הולכים, אמרתי לה לא אנחנו, אני! לקח הרבה זמן להסביר לה שאני רוצה להתחפף משם. לאחר ה"דייט" הלא מוצלח הערב המשיך ללא הצלחה במועדוני הגוגו ואינסומניה.
חזרתי שיכור טילים וליד המלון פגשתי 2 בריטים שיכורים ואחוות שיכורים הובילה אותנו לאיזה פאב חמוד שנתן לנו לשים את המוזיקה שלנו מהאייפון ולשם שינוי שמענו מוזיקה "נורמלית" בפאטייה האוסים וטרנסים. איזה 3 בחורות מהפאב הזה רצו ללכת איתי אבל פשוט קטנות מידי נמוכות מידי ולא אטרקטיביות בישבילי והלכתי לישון לבד.
סה"כ בטיול היו כמה ימים שפשוט לא יצא לי לזיין כי אני לא מוכן להתפשר לרוב, בנוסף אני בדרך כלל לא שיכור ככה שהסטנדרטים נשמרים פחות או יותר צחוק ומבחינתי יותר כסף לקנות בגדים ולהתפטם באוכל משובח Tongue

באחד מהימים שיצאתי מהאינסומניה ראיתי את כל הטראנסיות שאורבות לבחורים השיכורים שיוצאים משם והן באות במיוחד בשעה 3 עד 5 ככה. כאן פגשתי טראנסית בשם ליסה או כמו שאני קורא לה crazy lisa. איתה הכי נהנתי בטיול ולא רק מהסקס פשוט קרועה מצחיקה ובראש טוב,זורמת בקיצור היה איתה הכל מהכל. רצתה בהתחלה 1500 לשורט ואמרתי לה שאני לא עושה שורט אלא רק לונג ושאני אלך אליה מחר כי הייתי שיכור מידי. יום למחרת שפגשה אותי שוב לא הייתי במצב אבל הבטחתי לה ולקחתי ממנה את המספר ואמרתי לה 1500 ללונג. בפעם הבאה שפגשתי אותה כבר הבאתי אותה איתי בחזרה למלון בנוסף ייתרון שיש לה קטנוע אז חסכנו את כל ההליכות והברבורים מוולקינג סטריט אכלנו לפני באיזה דוכן ליד המלון שפתוח כמעט תמיד אפילו בשעה 5 בבוקר ולפעמים 6.
סקס טוב, הליידיבוי זורמות לרימינג מיוזמתן לעומת הבחורות שלא בעניין. לאחר שבוע יצא לי להיות איתה עוד פעם בלונג הייתי בדירה שלה בנוסף ובאה אליה חברה טראנסית ועישנו ביחד קריסטל , אני לא השתתפתי בחגיגה כי אני אדם של גראס בלבד וגם נראה שזה לא בדיוק מעיף אותן. אחרי שסיימתי איתה חברה שלה מסתבר הייתה בליין שלי כאחת הטראנסיות שלא הספקתי להתכתב איתן והיא אמרה שזו הייתה היא ושהיא רוצה להיפגש ולא לספר לחברה שלה. אמרתי בלי סקס ומפה לשם כמו שניחשתם יצא לי עוד סקס חינם עם טראנסית לא רעה בכלל עם גוף טוב פנים סבבה לא יותר ולשם שינוי גוף חלק כמו ליסה שזה דיי לא נפוץ במחוזות פאטייה אפילו לבחורות יש קצת שפם והן לא מטופחות ומבושמות כמו הבחורות בארץ. מכיוון שהזיון היה בבית שלה השארתי את הארנק בכספת ולקחתי איתי 500 באט ליתר ביטחון ושמתי בכיס צדדי. ככה שמקסימום אם יהייה פאשלה לא אפסיד יותר מידי, נסעתי אליה בקטנוע טקסי, דיי קרוב למלון ואם לא היה כזה חם שם זה הליכה של 5 דקות כולה.

מד החרמנות יורד עם כל זיון ולאחר המספר הזה באמצע היום לא הייתי מספיק חרמן כדי להתביית על איזה מישהי מהאינסומניה וגם הייתי במיקס והייתה שם רוסיה כוסית אבל לא מחייכת ולא כלום קרה כמו קרח אז וויתרתי על זה. גם יצא לי לפגוש כמה טרנסיות בבארים שהן עובדות בסוי 13/1 , בסוי בואקו לקראת הסוף ובסוי 13 ועוד אחת שעובדת במשאזים.
הקוקסית בבאר הייתה נראתה חרא ושאר הקוקסית צחקו שביקשתי אותה. הקוקסית ב 13/1 דווקא הייתה כוסית , צעירה ושווה
אבל משהו בהתנהגות שלה אותת לי שיותר מידי "אהבה" אני לא אקבל ממנה הייתה מאוד עניינית ומקצועית ודיי נראה שלא מסוגלת לתת את חוויית הלונג טיים וכיוונה לשורט טיים. אפרופו למי שמחפש שורטים שיטה טובה להוריד מחיר מבלי להתמקח זה להגיד שאתה עושה רק לונג (במקרה שלי זה היה נכון) אבל הרבה פעמים זה גרם לקוקסיות שרצו 1500 לשורט לרדת ל 1000 ולפעמים ל 500 וכאלה שרצו 2000 ירדו ל 1500 ו 1000 וזה מבלי להתמקח פשוט להגיד שאתה לא רוצה שורט רק לונג.

בשבוע האחרון מד החרמנות היה בשפל, בסוף יצא לי להיות עם אחת מפוק באר פשוט שאלתי את המאמא סאן למי יש את הזין הכי גדול אבל בפועל הזין שלה ממש לא היה גדול ולכן נשארתי איתה רק לשורט ב1000. גם הייתה מסוג הקוקסיות שפדיחות להיות איתן ברחוב. גוף פצצה ופנים לאחר הפצצה. אז כמו שאמרתי בשבוע האחרון לקחתי שוב את ליסה ושוב קוקסית מסוי 6 שהייתי איתה כבר פשוט נתתי לזין שלי להכתיב את הטון ואם הייתה התעוררות זרמתי עם זה. בחוף סימנתי איזה אחת שראיתי 3 פעמים טראנסית דיי כוסית שלא הייתה בעדיפות הראשונה אבל בהחלט במצב של מחזור זונות הרבה יותר עדיפה על המחזור אבל לצערי עשיתי עוד 3-4 פעמים בימים שונים סיבובים בחוף ולא מצאתי אותה שוב. גם היה בשבוע האחרון יום בודהה שזה 24 שעות שאין אלכוהול והמועדונים והפאבים סגורים והם נפתחו ב 12 בלילה יום אחרי ורק חצי מהם.

סקס מוריד עול מלבך

sunken בתאילנד פאטייה

20
לצערי האייפון שלי נאבד באמצע הטיול ובאופן מפתיע החזירו לי אותי , הייתי בטוח שנגנב באינסומניה אז מחקתי אותו מרחוק ורשמתי את המספר של המלון למקרה שאדם הגון יימצא אותו, בבוקר קמתי להוציא כסף לקנות אייפון 6 והפקיד קבלה עצר אותי ואמר שהתקשרו מהמועדון ושאני אבוא לקחת אותו בערב ואכן החזירו לי אותו לאחר שנתתי סימנים מזהים. נתתי לבחור 100 באט על המאמץ אבל את התמונות ממנו לא ניתן לשחזר.

והרי התמונות:

ליידי בוי בשם SPY הבאתי אותה בשבוע הראשון ללונג פעם 1 ובשבוע האחרון שוב ללונג. נראית
יותר טוב במציאות סקסית בטירוף.

ליידי בוי בשם איירה שלקחתי ביום הראשון בפטייה ליומיים שעזרה לי מאוד בהתאקלמות במקום וכמובן סקס מעולה

ליידיבוי בשם באייו שלקחתי מפוק באר בסוי בואקו ליומיים גבוהה סקסית וחמודה נראית יותר טוב במציאות

ליידיבוי שאיני זוכר את שמה לקחתי אותה מלינדה באר שנמצא ליד האינסומניה (הבאר הקטן של הקוקסינליות ולא הגדול ממול) זיון קטלני

ליידיבוי בשם ניקי שהבאתי מטאי פרנדלי בדרך כלל עובדת בבנגקוק זורמת מאוד ובשבוע האחרון הבאתי אותה שוב ללא תשלום

בחורה מגוגו שפורקה לה הצורה נראית יותר טוב מהתמונות אבל לא להיט מה שכן הייתה בשרנית וגוף טוב יש מה לתפוס אהבתי

הטרנסית מהחוף שהייתי איתה סה"כ 3 ימים מתוכם שילמתי על 2 והוחזר לי כ 1000 באט בקניות

פים בחורה מאינסומניה בין היחידות שהבאתי משם הבאתי עוד אחת דיי פצצה אבל ייצאה מעפן בתמונות אז לא שמתי

קריייזי ליסה, הטרנסית הכי קרועה והכי כייפית שהייתה לי בטיול הבאתי אותה בהתחלה ליום ואח"כ לעוד יומיים מנותחת בלי זין
גם חרמנית כל הזמן גם חלקה כמו משי שימו לב שזה גם תמונות בלי איפור 24 שעות 1500 באט.

סקס מוריד עול מלבך
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”