כ פרטית חדשה בהחלט - דף 2 - סקס אדיר

פרטית חדשה בהחלט

11
טוב, אז אחרי תכתובות סקסיות עם הבחורה (אני קורא לה בחורה כי ילדה היא לא)
קיבלתי כמה וכמה תמונות והתחשק לי נורא לדגום, שלחה תמונות סקסיות, שיחקה את המשחק המגרה ונשמעה בוואזאפ כבחורה סקסית וזורמת.

הגעתי לאסוף אותה ולנסוע לצימר שקבענו,
הבחורה לא נראית טוב, בחורה מגודלת (היו לה שרירים, בחיי), התיישבה לי על האופנוע וכמעט הפכה את שנינו, ערסית באר שבעית לשעבר, לא משדרת טיפה של סקסיות, פנים גסות ונטולות חן, שיער צבוע בלי טעם ובלי ריח.
לאחר התחבטות העדפתי שלא ללכת איתה, היא רוצה 600 שקל אבל היא בהחלט לא בחורה של 600 שקל, יותר לכיוון ה-200 300. זה שהיא לא ממוקמת עוד מוסיף לתשלום והופך את כל החבילה ללא כדאית.

יש לציין את מקסימום שעבד וגילה לנו בחורה חדשה ונתן את המספר, כל הכבוד למקסימום, אני יודע שעל טעם וריח ניתן להתווכח, אבל בתור מישהו שרגיל לכוסיות מהתאגיד הבת ימי (סאשה הו סאשה) היא לא נראית טוב וכלל לא מעניינת.

תודה חברים, תמשיכו לתרום, אני גם מחפש פרטית טובה...

פרטית חדשה בהחלט

12
[QUOTE=אכילס]טוב, אז אחרי תכתובות סקסיות עם הבחורה (אני קורא לה בחורה כי ילדה היא לא)

קיבלתי כמה וכמה תמונות והתחשק לי נורא לדגום, שלחה תמונות סקסיות, שיחקה את המשחק המגרה ונשמעה בוואזאפ כבחורה סקסית וזורמת.

הגעתי לאסוף אותה ולנסוע לצימר שקבענו,

הבחורה לא נראית טוב, בחורה מגודלת (היו לה שרירים, בחיי), התיישבה לי על האופנוע וכמעט הפכה את שנינו, ערסית באר שבעית לשעבר, לא משדרת טיפה של סקסיות, פנים גסות ונטולות חן, שיער צבוע בלי טעם ובלי ריח.

לאחר התחבטות העדפתי שלא ללכת איתה, היא רוצה 600 שקל אבל היא בהחלט לא בחורה של 600 שקל, יותר לכיוון ה-200 300. זה שהיא לא ממוקמת עוד מוסיף לתשלום והופך את כל החבילה ללא כדאית.

יש לציין את מקסימום שעבד וגילה לנו בחורה חדשה ונתן את המספר, כל הכבוד למקסימום, אני יודע שעל טעם וריח ניתן להתווכח, אבל בתור מישהו שרגיל לכוסיות מהתאגיד הבת ימי (סאשה הו סאשה) היא לא נראית טוב וכלל לא מעניינת.

תודה חברים, תמשיכו לתרום, אני גם מחפש פרטית טובה...[/QUOTE]

אני מצטער שהתאכזבת, למרות שהיא שלחה תמונות לפני....
אבל אכילס ידידי אתה צריך להבין שלכל אחד יש טעם משלו, אני למשל לא רואה אותה באותה עין כמו שאתה רואה אותה
ערסית היא ממש לא
אכן יש לה כתפיים רחבות אבל לא כמו שתיארת אותה
אני מבין שאתה רגיל לכוסיות של התאגיד (לא כולן כוסיות לטעמי)
העניין הוא בשירות
אני יודע על עוד חבר שקיבל טלפון וכבר דגם, מחכה לשמוע מה יש לו לספר לנו
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

פרטית חדשה בהחלט

14
ידידי מקסימום, אני כלל לא מאוכזב, עדיף לפגוש ולנסות מאשר לא לנסות ולא לטעום, אני מודה לך רבות על התגלית ועל כך ששיתפת גם אותי בה, אין ספק אין כמוך, בקשר לטעם, נו טוב, צריך את כל צבעי הקשת, אחרת יהיה משעמם, אני רק ציינתי שהיא ממש לא בחורה של 600 שקל ואני חושב שאתה אפילו מסכים איתי קצת. :-)

שא ברכה, אני חייב לך.

פרטית חדשה בהחלט

15
[QUOTE=אכילס]ידידי מקסימום, אני כלל לא מאוכזב, עדיף לפגוש ולנסות מאשר לא לנסות ולא לטעום, אני מודה לך רבות על התגלית ועל כך ששיתפת גם אותי בה, אין ספק אין כמוך, בקשר לטעם, נו טוב, צריך את כל צבעי הקשת, אחרת יהיה משעמם, אני רק ציינתי שהיא ממש לא בחורה של 600 שקל ואני חושב שאתה אפילו מסכים איתי קצת. :-)

שא ברכה, אני חייב לך.
[/QUOTE]

אני לא מסכים איתך כלל
קודם כל אפשר להגיד לא מתאים, אבל מראש
דבר שני לדעתי העלות היא לא שיקלול של איך הבחורה נראית
זה מכלול של כמה וכמה דברים
בדרך כלל כוסיות, מהן לא תקבל יחס כמו מבחורות שנראות רק טוב
אני יכול לספר לך על בחורה כוסית יפה ששווה רק לפי המראה 2000 שקל, אבל בתכלס במיטה לא היית שם עליה 100 שקל
לעומת זאת הנערה המדוברת שווה את הכסף ולא בגלל המראה
השיקול שלי כולל את איך יצאתי ממנה
ואם חזרתי סימן שהחיוך לא עזב את פני במהרה
אוליגופול:

גזען!

פרטית חדשה בהחלט

16
[QUOTE=אכילס]
שא ברכה, אני חייב לך.
[/QUOTE]

לא עשיתי את זה בשביל חובות
עשיתי את זה בשביל השיתוף
הכל בסדר בינינו, אין חובות
הכל למען השיתוף
אוליגופול:

גזען!

פרטית חדשה בהחלט

18
אז קודם כל, מקסימום תודה על השיתוף!!!
נתחיל ככה בעיה אחת היא הדרך התקשרות של הווטסאפ שיכולה לסבך אולי את חלקנו.
שולחת תמונה ומתאמת צפיות/מיישרת קו לפני המפגש שזה חשוב מאוד
נותן gfe מדהים (עדיין לא יצא לי לקבל כזה)
זורמת בסה"כ ב"סטנדרט הרגיל"
היינו בערך שעה וחצי ממש זרם.
גמרתי פעם אחת.הפעם השנייה קשה אצלי.
עלות 600 עבורה ו200 עבור החדר.
עוד חיסרון קטן ביקשה תמונה שלי לפניהצפגש לשלול כנראה. אפשרות של היכרות מוקדמת זה"נהיה ממש טוב.... קצת יקר כולל החדר

פרטית חדשה בהחלט

19
אני לא מביו על איזה שיתוף מדברים שבאותו משפט מסרבים לשתף פרטים כדיי שנוכל לייצר קשר.

זה נראה לי יותר "באו לרוץ לספר לחברה" כמה אני גיבור וגדול. הערך של השיתוף הוא שנוכל להשתמש בהמלצות של אחירים ולא להידפק אצל בחורול לא שוות את הכסף. בצורה כזאת אין שום ערך לדיווח.

פרטית חדשה בהחלט

20
מאז ביקורי האחרון באודסה לא נהניתי כך.
לקחתי את האופציה להיות עם שתיהן.
הגענו לחדר ללא לחץ מצידי,כבר באוטו התחלנו להתנשק,
נכנסנו להתקלח שלושתנו ,ניקו אותי טוב ויצאנו לחדר.
שם כבר כמה הנוהל המקובל שלי.
נא לשכב על הגב עם רגליים מפושקות אמרתי כשאני והוא עומדים זקופים.רק רגע ענתה לי אחת מהן והוציאה ג'ל בטעם תות.אוחחחח כמה תות שאני ליקקתי.
את השאר תדמיינו......
אני לא מאופס,עד הרגע.
אני יכול רק להגיד דבר אחד.
חוויה של שתי בנות לא זרה לי.
אבל שיתוף פעולה עם כזו כימיה מזמן לא חוויתי.
מקסימום,אני מודה לך פה על מספר הנייד.
וביקשתי לא להעביר את הנייד ואני יכבד את זה.
נשים הן לא חפץ
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”