עיסוי הודי בפתח תקווה
13דיווח טוב. אבל למה אתה נעלם? יש עוד הרבה שאלות של החברים . השלם את הפאזל בבקשה.
לא משלם יותר מ 400 לשעה .
עיסוי הודי בפתח תקווה
15חברה 250 לשעה היא הודית כך טוענת אבל לא שחומה ונתתי תשובות אבל עד עכשיו הם לא אושרו
עיסוי הודי בפתח תקווה
17מבטיח לנסות עד סוף החודש (בלי נדר) ולהביא עוד מידע.
העיר טובה לי. השעות נוחות לי. המחיר סביר לי. הרבה לי (שזה קיצור של לינגם)
8
עיסוי הודי בפתח תקווה
18דיסקרטי373,
תדייק 250 זה ל40 דק'. לפי מה שאומרת.
אני הייתי אחרי 40 דק כבר חזרה באוטו כולל מקלחת אחרי.
כתבתי את הדיווח מיד שיצאתי משם, אחרי הטעם הטוב שנגמר
נשאר לי הטעם המר של התיקתוק.
בספק אם אחזור.
ימים יגידו יכול להיות שרהיה חרמן והשיקולים יהיו אחרים.
עיסוי הודי בפתח תקווה
19ביקרתי את הגברת היום.
נראית כ-בת 35, שמנמנה וכנראה מרוקאית או משהו.
מראה 6/10.
מבקשת 250 ש"ח לעיסוי... פאקינג שחיתות.
גם לזיון עם אותה אחת לא הייתי מסכים ב-150.
אחורה פנה, תודה ולא להתראות.
--
סיאם.
לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).
מזל שיש כאן רוסיות!!!
עיסוי הודי בפתח תקווה
20היי
אכן מופיעה ביד2 "סיאם"
אתמול הייתי חרמן אש (לא נתתי שבוע) ומכיוון שנמצאת קרוב מאד אלי קבעתי להיום ב11 וביקרתי את הבחורה לפני שעה. אכן ישנה בחורה אחרת שרק עונה לטלפונים.
נכנסתי לחדר, וכיבדה אותי בשתיה קלה וביקשה את הכסף ושאתפשט. נשכבתי ערום על הבטן היא נכנסה והתחילה מסג על שמן חם ואבנים. לא משהו אבל דיי נעים. מידיי פעם שולחת ידיים לאזור הביצים כך שברור כי יש כאן המשך ולא יגמר בסתם עיסוי...
יש לציין שדיבנו והיתה שיחה על סוגי מסגים.
לאחר 25-30 דק ביקשה שאסתובב והמשיכה בחצי הגוף העליון ולאט המשיכה מטה ואני מוכן וזקוף. בשלב זה התחלתי לשלוח ידים לשלפה זוג שדיים עם פטמות חומות וביקשה שאמצוץ אותן. ידי ממשיכה ללטף ומגיעה לכוס ואני מרגיש שהיא מרטיבה... פה לקחתי יוזמה ירדתי מהמיטה, היא קצת נבהלה ושאלה מה אני עושה? "מזיין אותך אמרתי" באתי מוכן עם קונדום, שלפתי מהמכנס שעל הכורסא, העמדתי אותה שתשען לכיוון מיטת העיסוי, תחתון למטה והופ אני בפנים. 3-4 דק פמפום וסיימתי (חרמן אש כבר אמרתי...)
אז ככה, אם יש כימיה:
עיסוי 7
מראה 6-7
ציצים 8 (לטעמי)
תחת דיי גדול פעם הבאה אנסה לבדוק מה יש בתוכו
250 שח - לדעתי שוווה
אזהרה - משהו במוחי אומר לי שלא תמיד מקפידה להתקלח אחרי כל עיסוי
אכן מופיעה ביד2 "סיאם"
אתמול הייתי חרמן אש (לא נתתי שבוע) ומכיוון שנמצאת קרוב מאד אלי קבעתי להיום ב11 וביקרתי את הבחורה לפני שעה. אכן ישנה בחורה אחרת שרק עונה לטלפונים.
נכנסתי לחדר, וכיבדה אותי בשתיה קלה וביקשה את הכסף ושאתפשט. נשכבתי ערום על הבטן היא נכנסה והתחילה מסג על שמן חם ואבנים. לא משהו אבל דיי נעים. מידיי פעם שולחת ידיים לאזור הביצים כך שברור כי יש כאן המשך ולא יגמר בסתם עיסוי...
יש לציין שדיבנו והיתה שיחה על סוגי מסגים.
לאחר 25-30 דק ביקשה שאסתובב והמשיכה בחצי הגוף העליון ולאט המשיכה מטה ואני מוכן וזקוף. בשלב זה התחלתי לשלוח ידים לשלפה זוג שדיים עם פטמות חומות וביקשה שאמצוץ אותן. ידי ממשיכה ללטף ומגיעה לכוס ואני מרגיש שהיא מרטיבה... פה לקחתי יוזמה ירדתי מהמיטה, היא קצת נבהלה ושאלה מה אני עושה? "מזיין אותך אמרתי" באתי מוכן עם קונדום, שלפתי מהמכנס שעל הכורסא, העמדתי אותה שתשען לכיוון מיטת העיסוי, תחתון למטה והופ אני בפנים. 3-4 דק פמפום וסיימתי (חרמן אש כבר אמרתי...)
אז ככה, אם יש כימיה:
עיסוי 7
מראה 6-7
ציצים 8 (לטעמי)
תחת דיי גדול פעם הבאה אנסה לבדוק מה יש בתוכו
250 שח - לדעתי שוווה
אזהרה - משהו במוחי אומר לי שלא תמיד מקפידה להתקלח אחרי כל עיסוי
חולה על השפתיים..! (גם העליונות)