כ ביקורת בר יהודה נשר - דף 2 - סקס אדיר

ביקורת בר יהודה נשר

11
הייתי במוסד המכובד.
כניסה בצד ימין של הבניין. אין שילוט אבל יש מתקן ייבוש עם מגבות בחוץ.
הדיל פשוט 150 תמורת "עד חצי שעה, בלי מציצה, בלי סקס, בודי נעים והרפיה"
במקרה שלי "עד חצי שעה" היה 10 דקות נטו.
באתי לפורקן מהיר וזמין אז אין לי תלונות.

הבחורה? "ספיר", חטובה - שמנמונת. בטן רופסת. ציצי סיליקון בינוני. חמודה בפנים. בערך 170.

לא מלהיב. פורקן בסיסי.

הייתי מספר פעמים בעבר בעיסוי אחר בנשר (רחוב המלאכה). היה יקר יותר אבל שם קיבלתי חצי שעה על השעון עם בחורות יותר שוות.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

ביקורת בר יהודה נשר

12
בקרתי גם אני במקום .

אמת בפרסום - אכן 150 לחצי שעה עיסוי בלבד + הרפיה המקום סביר לגמרי יש מקלחונת ודי נקי .

הפקידה נתנה לי הנחיות מדויקות וכך הצלחתי להגיע די בקלות . בכניסה כמעין לובי לממתינים והיציאה ממסדרון אחר עם דלת נפרדת כך שיש הפרדה בין הממתינים ליוצאים - דיסקרטי.

הגעתי והמנהלת ביקשה ממני להמתין עד שתתפנה מעסה , הסכמתי בתנאי שכמובן אוכל לסרב וזה נתקבל לגמרי .

לאחר כמה דקות שבהן אני יושב בלובי ומחטט בטלפון נקראתי פנימה יחד עם מי שהיתה אמורה לעשות עיסוי - מבט אחד הספיק לי בשביל להודיע שהיא לא בשבילי - נראתה כמו נגמ"ש קטן עם חלק אחורי (פתח טעינה) מכובד ביותר אבל ממש לא לטעמי .

המנהלת אמרה שאין בעיה , אכנס לחדר ואמתין היא שולחת מישהי אחרת. נכנסה בחורונת צעירה הציגה את עצמה וספרה מה בתפריט שאלה אם מתאים לי - אמרתי שכן היא נראתה ממש מתוקה אמנם לא איזה כוסית אבל חמודה .

התפריט הוא "עיסוי" בגב , חיכך גוף לגוף (שנקרא שם "בודי") והרפיה . לטובת החברים שאלתי האם יש מעבר לזה ונעניתי בשלילה .

אין מה להתעכב על מי היא היתה כיוון שממילא בכל זמן נתון יש שם בנות אחרות - פשוט להגיע להתרשם ולהחליט במקום.

אין הרבה מה לומר על הטיפול שהיה סתמי לגמרי , אבל במסגרת מה שהובטח .

תוך כדי שאני שוכב שם והיא עושה עבודת יד חשבתי לעצמי שמי שמחפש מקום להתקלח ולהתרענן באמצע היום ( בין פגישות .... ) יכול להשתמש במקום כאשר על הדרך ובאותו מחיר אפשר לקבל גם הרפיה - מעבר לזה העיסוי די סתמי .

יש בעולם מספר שדות תעופה שבהם ניתן להתקלח ולהתרענן בין טיסות - זה הראש בתוספת הרפיה .

לדעתי לא שווה לטרוח במיוחד .

תקציר מנהלים :

אמת בפרסום - 10 / 150 זוזים עד חצי שעה

דיסקרטיות - 8 למרות שמדובר במכון

נקיון - 8

עיסוי - 4

הרפיה - 6

כללי - 6 סתמי אבל עם פוטנציאל להפסקת רענון בין פגישות בחיפה

ביקורת בר יהודה נשר

13
לאחר שנתקפתי שעמום וחרמנות ואנג'ליקה כבר לא אטרקציה לאחר העלאת המחיר החלטתי לגוון ללכת לעיסוי. הגעתי לבר יהודה. על מראה המקום כבר כתבו פה. קילתי עיסוי מאווה. בלונדה קטנה עם אחלה תחת וחזה קטן בצורה של קונוס. עיסוי חצי מקצועי והרפייה סבירה. עלתה עלי בלי להוריד תחתונים גם לא כשהצעתי טיפ. נתנה לגעת חופשי בחזה ומעל התחתונים. 150 שקלונים הייתה תמורה לאגרה. נשארתי חרמן אז החלטתי לבדוק מה קורה בתישייה 11. קיבלתי עיסוי מרוסייה בלונדה קטנטנה עם גוף של ילדה בת 18. לא שאלתי לשמה אבל יש לה צלב זהוב על הצוואר. עיסוי סתמי הרפייה סתמית. נתנה לגעת חופשי בתחת ובציצי. 170 שקלונים שהתבזבזו להם. אם אחזור זה יהיה לבר יהודה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”