כ מליסה 21 תל אביב .... - דף 2 - סקס אדיר

מליסה 21 תל אביב ....

14
[QUOTE=מוצץ_בזוית]

יש 2 נשים בשלות ברחוב קיבוץ גלויות ממש בהפרש שני מספרים ברחוב באותו צד שעושות כל זאת כולל רימינג וגמירה בפה עד חצי שעה ב 150 שקל למה לשלם כזה מחיר ????
[/QUOTE]
[QUOTE=מוצץ_בזוית]roni golan
היקר אולי תגלה לנו במיוחד לאלו שהם מיעוטי יכולת כמוני איך אפשר להגיע למצב שבו אפשר להוציא בחודש מעל לגובה שכר המינימום לחודש על זונות ?
[/QUOTE]
.....כשאתה מייעד לעצמך כל כך מעט...לא יכול לקרות מזה משהו גדול ....
בוקר טוב מוצץ בזווית...
לאחרונה את שואל יותר מידי שאלות,עם יותר מידי סימני שאלה !!!
אנו חיים במדינה דמוקרטית וחופשית...לכן איש על פי אמונתו,קיבתו,כספו,וזיינו יחיה !!!!!!!!!!
רוצה אתה לזיין בתחנה המרכזית בת"א ב 150 ש"ח ? תזיין .......
רוצה אתה לאכול פלאפל ב 5 שקלים בתחנה המרכזית בת"א ? תאכל .....
רוצה אתה לנפוש במלון בטורקיה הכל כולל הכל הכל כלול ב500 ש"ח לשבוע ? תנפוש ......
כאדם שגדל וחונך בבית עני,גם אני חשבתי כמוך בעבר...אך גדלתי והתבגרתי ...
ותמיד חלמתי ושאפתי ליותר !!!!
לכן אני היום מזיין...אוכל...ומטייל...על פי ההנאה שלי !!! ולא על פי עלות ההנאה !!!
זה ההבדל היחידי ביני לבינך !!! (הבדל גדול)
אתה עושה כל דבר בחייך רק על פי העלות שלו.(טעות גדולה)
אני עושה כל דבר,רק על פי ההנאה שאני מפיק מהמעשה שאני עושה (חשיבה נכונה)
עכשיו אתה תגיד שאני עונה לך בצורה יהירה ומתנשאת !!!
אני אחסוך ממך את השאלה,ואת התשובה !!!
אתה צודק !!!
עשיתי זאת רק משום שאתה אדם,אשר אינו מכבד נשים ובני אדם !!!
עצה לסיום...מוצץ יש לך זמן מוגבל על כדור הארץ,אתה מוכרח להשתמש בזמן הזה להשתנות !!!!
תזכורת....
[QUOTE=roni golan] [QUOTE=מוצץ_בזוית]
היתי אצלה לחצי שעה תמורת 250 שקל התכתבתי איתה בוואצאפ כמעט ודחתה אותי ברגע האחרון , פתחה לי את הדלת כאשר היא מתחבאת מאחורי הדלת , אכן גבוהה לפחות 180 מלאה קצת חזה גדול ותחת גדול מאד ממש יותר מידי לא באופן פרופורציונלי לגוף שלה עיניים יפות ירוקות ופנית נאות התמונות שהיא מראה בווצאפ הן מזמן היום היא לפחות בת 45 ונראית פחות טוב מבתמונות , הציעה לי לשתות מים ולעשות מקלחת לא הציעה לי מקלחת משותפת כפי שמישהו כתב כאן ולא הציעה לי לשתוף את הפה אלא היא שטפה בעצמה אני התקלחתי התחילה לעלות עלי התנשקתי איתה על הפה קצת לא משתפת פעולה יותר מידי נראיתה קרירה , היה מישהו כאן שכתב כאן שהוא התחכך עם הזין שלו בכוס שלה וככה גמר אבל היא אפילו לא הסכימה שאתקרב עם הזין שלי לכוס שלה היתה די חסרת סבלנות מצצה לי בלי גומי הוצאתי לה את הזין מהפה הרמתי את הרגליים ודחפתי לה את הראש למטה שתלקק לי את התחת ואת הביצים , לא כל כך אהבה כבר קיבלתי מציצות ורימינג טובים ממנה , יש לה גם טיפה בטן , היא ניסתה כל הזמן שאגמור במציצה ולא בסקס ב , תוך 25 היתי בחוץ אכן הדירה מחולקת ל 2 כל הזמן אומרת שאדבר בשקט ושביום היא עובדת בנקיון היא לא רצתה לשוחח איתי כל כך היא אמרה לי שאני שואל יותר מידי , העיניים שלה שתיהן היו אדומות בצורה קיצונית ממחלה כלשהי .... שאלתי אותה למה זה ככה ואמרה שלא ישנה טוב בלילה , בכל מקרה העיניים לעולם לא יראו בצורה כזו מחוסר שינה !!! בסוף גמרתי לה בפה וירקה את זה בכיור שורה תחתונה לא שווה יותר מ 200 שקל לחצי שעה ... בוודאי לא שווה את ה 400 שקל במחיר הזה יש טובות בהרבה מכל הבחינות וצעירות יותר ... שורה תחתונה לא אחזור אליה !!!
[/QUOTE]
שלום מוצץ בזוית
לעולם אינני נוהג להלבין פני חבר ברבים
אבל מאחר ומדובר בפורום וזה לא שמך האמיתי ואף אחד לא יודע מי אתה באמת (אז אני פטור).
אז תרשה לי לעשות זאת ואני אסביר לך גם מדוע עשיתי זאת !!!!
מוצץ בזוית: "אין חמור נוהק אלא מתוך כפיפה של חרובים"
"היא לפחות בת 45 " (היא בת 36 )
"לא הציעה לי מקלחת משותפת " (איך מקלחת משותפת ? איך תוכל להיכנס ביחד איתה לדוש איך ???)
"לא הציעה לי לשתוף את הפה " (נו באמת אתה אצל זונה או אצל רופא שיניים !!!!!!!!)
"היה מישהו כאן שכתב כאן שהוא התחכך עם הזין שלו בכוס שלה וככה גמר אבל היא אפילו לא הסכימה" (עדיף לך וגם לה זה מסוכן)
"כבר קיבלתי מציצות ורימינג טובים ממנה" (ממי קיבלת יותר טוב מבלה ??? עכשיו תביא את הטלפון שלה !!!!)
"יש לה גם טיפה בטן" (זה לא טיפה זה בטן ומאחורי הבטן זאת בלה )
"די היתה חסרת סבלנות" (הכי סבלנית שקיימת זאת בלה)
" היא לא רצתה לשוחח איתי כל כך היא אמרה לי שאני שואל יותר מידי" (צודקת !!!!!!!! )
"ושביום היא עובדת בניקיון "(היית חייב לכתוב את זה בפורום ????כולם יודעים את זה ולא כתבו)
"העיניים שלה שתהין היו אדומות בצורה קיצונית ממחלה כלשהי" (אתה נורמלי ??אתה רופא ?? מאיפה אתה יודע שיש לה מחלה ?)
מוצץ בזוית לא היה לך טוב איתה? תכתוב לא שווה שקל שמנה מכוערת מה שבא לך !!!!
אבל אל תעליב אל תפגע בצורה כזאת (מתאים לך תלך אליה לא מתאים אל תלך)
שמור על כבודה אומנם היא רק זונה אבל היא בן אדם והיא עברה מספיק בחייה
והיא בת אדם מקסימה !!!!!!!
ואם פגעתי בך אני מצטער !!! פשוט לא יכולתי שלא להגיב ......
[/QUOTE]
כל הדיווח.......
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מליסה 21 תל אביב ....

15
שמתי לב מפוסט אחד שהזכיר פה אוליגופול מי האדם, פשוט אין מילים
רוני אני בטוח שהיחס שהוא מתאר זה היחס שקיבל, גם מהסבלנית ביותר בנשים, רק בגלל החפירות והיחס
כמו שאמרנו לא מעט פעמים, יחס טוב לנשים יחזיר יחס טוב חזרה, כבדו אותן כי הן בני אדם כמונו ועוסקות במקצוע מאוד קשה

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מליסה 21 תל אביב ....

20
[QUOTE=אוליגופול]
רוני ...אתה אדם נבון...הבחור לא אפוי טוב...חבל על הביטים והזמן שלך. תיכנס לשרשור של ואלרי בעיסוי אם אתה רוצה לקבל אישור לדברי.

[/QUOTE]
חחחחחחצחוק
גדול.... גדול ......מוחא כפייה
"הבחור לא אפוי טוב" .....
נפלתי לרצפה... מזל שעיתוני השבת על הרצפה....
נ.ב
אוליגופול מזל טוב על דרגתך החדשה ...Star
אדמין כל הכבוד !!! בהחלט מגיע לבחור מוחא כפייה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”