כ דומיניקה הדומיניקנית מסיביר...פרטית ! - דף 2 - סקס אדיר

דומיניקה הדומיניקנית מסיביר...פרטית !

11
Hard candy שמה או אולי האופיה שלה....נראת נערית עם נעלי פלטפורה ומכנסיים צמודים, שיער רך עם קארה ומשקפיים של rayban אופנתיים...
בקולה לא הצלחתי להבין מי יושב מולי...אולי זה בלוף סיביר קר או שזה עניין של חוסר מידע אחד על השני...מחשבות רצות....מגע רך שלה בכתף משכנע אותי אחרת...מגע רך שלי בירך...מבטל כל מחשבה אחרת....רק להגיע ולחוש את החום והלהט של שני גופים בתשוקה.

חדר גדול ולא משכנע...ראיתי יותר טובים...מיטה גדולה ונוחה...ראש מיטה מברזלים לאחיזה..הראש כבר מתכנן כל אחיזה ותזוזה...
פותח יין תמרים סיני..היא מכירה, יודעת שהוא טעים...פותח קופסאת שוקולדים...מפתיעה אותה בטעמים....חיוך ממזרי על פני...

היא מתפשטת...גוף אלוהי...מוצק...קטן..מתוק עד דמעות....שוכבת על המיטה כמו ילדה עם השלט ביד....מביט בה בתשוקה עזה..מחייך והיא מחזירה חיוך.....שואלת, מה קרה?....עונה בשקר עיניים מדהימות יש לך...עיניים זה הדבר האחרון שאני מביט בו עכשיו...באמת יש לה עיניים חומות מדהימות...מתפשט...מגיע למיטה.

ראיתי ממתק מתוק....ראיתי סוכריה שלא נגמרת....ראיתי את טארטלט לימון מרובע של "פושון"....ראיתי פלזיר סוכרה של "פייר הרמה"...ראיתי את הפרלן קרמל של "מיייזון דה שוקולד"...ראיתי מקורון ורדים,תפוזים,וזערפן של "ז'ראר מולו"...יצירה אלוהית...

ליקקתי אותה בנשיקות..ליקקתי אותה בגופה....ליקקתי אותה בפותה הענוג....ליקקתי אותה ברגליה החזקות והעדינות....ליקקתי כל סנטימטר שהלשון שלי יכלה להגיע...אכלתי אותה, בלעתי אותה, נגסתי בה, שתיתי אותה, ינקתי אותה...

היא ליקקה אותי, נישקה אותי, מזמזה אותי, אכלה אותי,מצצה אותי, ינקה אותי,שתתה אותי ואת זיעתי...

אני קיפלתי אותה, אחזתי בה, החזקתי בה,הפלקתי בה,,חנקתי אותה,הכתי קלות בחזה,פנים,רגלים ישבן....זיינתי אותה,בעלתי אותה,חדרתי בה,חפרתי בה.....הרטבתי אותה.

היא רכבה עלי,נשענה עלי,נרטבה עלי,נצמדה אלי,נדחפה עלי,קפצה עלי,הזדיינה עלי,התפרקה עלי, התחננה אלי... גמרה עלי.

קיפול מהיר של הדברים...מקלחת זריזה של שנינו...התלבשות...נסיעה הביתה.

זכרון חזק...ריח של גופה עדיין באוויר..טעם שפתייה לא נשכח....תשוקה עזה לפורקן נוסף.

חוויה חזקה....

אין לפנות אלי, אני לא מחלק את המספר שלה.

.You so need a Daddy, little girl

דומיניקה הדומיניקנית מסיביר...פרטית !

12
אחחחחח יא רוני יא רוני...
הייתי רגוע, שקט, הבולבולון והמח היו רגועים עד שהגיע הדיווח הזה....... שלא נדבר על מה שקורה לשניהם אחרי הפגישה עם הממתק הזה.

פגשתי את דומיניק היום.... בלי לפרט יותר מדי....
דומיניק מריחה נפלא, בעלת חיוך אמיתי המקרים על אישיות נפלאה. באמת ילדה נעימה ומעניינת אפילו.
חזה קטן במבנה חצוף/שפיצי.
למטה - מגולחת לגמרי, מריחה מצויין ואפילו טעימה ללא טעם חמוץ. החור האחורי - נקי.
ירידה - מצויינת. כמעט הכניסה הכל, מלקקת ביצים ועושה רימינג.
מנשקת... וואוו - איזו נשיקה!!!!! איזה כיף, שפתיים בשרניות ושוב - פשוט ילדה כיפית אז גם הנשיקה הייתה כיפית.
זיון במספר תנוחות ללא שום בעיה, מאוד מתמסרת ועושה מה שמבקשים.

היא לא הכי יפה, אבל מתוקה שזה לטעמי יותר חשוב מהכל.
היא נמוכה, מספר פצעים על הפנים, שיער קצר בסטייל לא נשי ממש, אבל עזבו הכל... מדובר בממתק השנה.
ריח+שפתיים+חיוך+עור חלק+שוב פעם ריח+מבט עיניים+אישיות = wow.

תתייחסו אליה יפה, ואל תהיו חיות.
נימוס, עדינות, ביישנות אפילו, קצת היסוס וכבוד - יובילו לפינוק מהסרטים.

ורוני... הרגת אותי הפעם....
:-*
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”