כ קריסטינה...שתיים סוכר ומעט מרגרינה.. - דף 2 - סקס אדיר

קריסטינה...שתיים סוכר ומעט מרגרינה..

18
גם אני מצטרף לברכות לכבוד הרב הגדול שלנו ומברך על שובך לפורום.
חבל שלא ראיתי את הדיווח הזה...

מרים טלפון לפקידה ומיד מקבל את אישורה להגיע בשעה הרצויה.
לא יודע אם מדובר בפקידה זועמת, כועסת או מאוננת
אני בדרך כלל אהוב על הפקידות כי אני לא שואל יותר מדי שאלות. קריצה

מגיע לרחוב הראשי של בירת הזונות מצוחצח ומבושם בבושם שעולה כמו שעה עם בת תאגיד. קניתי את הבושם הזה במיוחד עבור זיונים. מניסיוני ריח מעורר חושים ויוקרתי יכול ליצור כימיה והרגשה מצוינת במהלך המפגש. Shocked

הדירה ממקומת בשכונה שנראית כמו עזה, המקלחת קטנה עד כדי כך שצריך למצוא פטנט איך להיכנס ולצאת משם מבלי לשבור את הדלתות ולהשמיע רעשים ואני אחד בלי עודפי שומן מיותרים. אין בדירה ספה שאפשר לשבת בנוח ולדפוק סמול טוק לפני הארוע שלשמו התכנסנו. הסדינים מריחים רע, אם היה כלב בדירה הייתי חושב שהוא השתין על הסדינים. מבולבל

כריסטי פותחת את הדלת ובמבט ראשון הבחורה נראית יפיפיה ותמימה ובמבט שני ובעיקר בפרופיל היא נראית כמו הצרות שלי. בנוסף לכך החיוך מסגיר גשר בשיניים.
במבט שלישי אל גופה התמיר והרזה ותנועותיה העדינות והנשיות גרמו לי לשכוח מהכל,
להוציא כסף על השולחן ולרוץ למקלחת.

לבחורה שיער חלק מסורק בפוני כמו תני מאח הגדול. עיניים יפות, ושפתיים חושניות כאשר את כל היופי הזה לצערה דופק אף בעייתי. גוף ללא גרם שומן מיותר עם תחת מוצק ורגליים ארוכות וסקסיות. פרטים נוספים בהמשך הדיווח...

מתחילים במסאג' הדדי ולאט לאט עוברים לנשיקות צרפתיות מארץ הצרפתים, מציצת שפתיים, הצלפות לשון ואכילות הדדיות בדיוק כמו שכתוב בספר.
רפרופי נשיקות על הגוף מצידה והיא לאט לאט מתחילה לנוע לעבר אנטנה סלולרית בדרום הארץ, סימנתי לה שאני מוותר על כך עקב גשר בשיניים.
היא שמה מעיל רוח על החבר ופתחה בפניו את היכל התענוגות.
למרות החימום ההדדי הבחורה הייתה קפואה בנרתיק מה שאילץ אותי להפוך אותה
לדוגי וקצת לחמם את העניינים. אכן העניינים התחממו ויריתי את המטח הראשון. אצבע למעלה

נחנו קצת תוך כדי ליטופים הדדיים, הבחורה חיובית ומצחיקה מאוד ומשרה אווירה נעימה.
בטיול עם הנשיקות שעברתי על גופה נחזו ציצים מסולקנים בגודל תפוזים ולא פרופורציונלים ביחס לגוף עם צלקות אחרי ניתוח.
לא נראה טוב וגם לא מרגיש טוב במגע. כנ"ל לגבי צלקות/צלוליטיס על הבטן שלא כל כך נורא אבל הבן אדם לא משלם 500 שקל לשעה כדי לראות את הדברים האלה. בכי

השעה הסתיימה בכך שאני מוותר על המספר השני ונפרד ממנה לשלום.
בסך הכל נהנתי אבל כחוויה נחמדה וחד פעמית בלבד. חיוך

קריסטינה...שתיים סוכר ומעט מרגרינה..

20
הבחורה נותנת GFE מאלף. לא הפסיקה לגעת בי ולחרמן אותי כל הזמן.
יש לה תנועות חתוליות שמוסיפות לה סקס אפיל שמחפה על הפרצוף והצלקת בבטן.

אוהבת שיורדים לה ואוהבת למצוץ
לא אוהבת שמכניסים לה אצבעות

מומלצת לחובבי ה-GFE. פחות מומלצת למחפשי המושלמות פנים-גוף
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”