כ אתיופיות - דף 2 - סקס אדיר

אתיופיות

12
חבר יקר

אתיופית זה מצרך נדיר אבל קיים, חלקן גם תקתקניות לא קטנות

אם אתה בקטע של שחורות / שחומות עור עצתי היא סע למדריד/ברצלונה יש שם שפע של ברזילאיות ודרום אמריקאיות ודיי זולות

אתיופיות

14
ומה בארץ???
אני מטייל בכל הארץ... חורש אותה....
לא נתקלתי באתיופית פרטית אחת... (אני הולך רק לפרטיות)...
יש מצב לתפוס אחת כזו?

בראשון אני מתחיל באילת - בחמישי הני מסיים בנהריה וככה חוזר בכל שבוע.... יכול לבקר בכל מקום מעניין...

תודה!

אתיופיות

16
אני קורא את התגובות ומבין שאף אחד לא נהנה באמת אצל אתיופית. מעניין אותי לדעת עם רק אצל העובדות זה ככה או שזה גם ככה גם עם יש לך חברה אתיופית אולי הן לא יודעות למצוץ טוב וצריך ללמד אותן. מישהו פה יצא או שהיה לו קטע מיני עם אתיופית בלי קשר לתשלום ??? אולי ינדב לנו מידע

אתיופיות

18
יוני,
אני יצאתי בעבר עם אתיופית למשך כחודש בערך והיה סקס מעולה בעיניי..כולל מציצה טובה והבחורה נתנה מעצמה לגמרי במהלך הסקס.לצערי הקשר לא החזיק מעמד מסיבות אחרות אבל הסקס היה ממש טוב.
גם בתשלום היה כמה אתיופיות קבועות שדווקא פינקו אותי די טוב למרות שרובן לא עשו סקס אלא בודי אבל בתוספת גם אוראלי.אני מאוד נדלק מאתיופיות אז אם בנוסף למראה הפיזי, היא נחמדה אני גם מפזר הרבה מחמאות וממש מתייחס אליהן באופן רומנטי אז זה לרוב גם מחזירות אותו יחס.
אבל זה נכון שהרבה מהן (במיוחד אלה שנראות מיליון דולר) מתקתקות אבל אפשר להרגיש את זה לפני שנכנסים, לדוגמא אם היא מחייכת ואם כן אם זה חיוך אמיתי.
עוד דבר, מבחינת סקס פרוע וליברלי (חריגים ואנאלי)היה לי סקס הרבה יותר טוב עם רוסיות וערביות.
שבת שלום קריצה

אתיופיות

19
לא נכנסתי איתה.
אתיופית בשם אמילי משמרת ערב יצחק שדה 36.
בחורה גדולה מאד,לפי דעתי מעל 1.82 יחפה,חזה גדול,לא בחורה רזה,יש מה לתפוס.
בפרטים הייתה נראית לי אחלה בחורה,קלילה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”