כ תאילנד לא בעונה - דף 2 - סקס אדיר

תאילנד לא בעונה

12
אכן נכון מה שרשמתם.
היפנים מגיעים מוקדם למועדוני חשפנות ותופסים את ההכי כוסיות מפוצצים בכסף ודרינקים....הרמה הממוצעת היא לא משהו וכשיש כוסיות הן ממש מרימות את האף. לעומת זאת, בחורות שנראות טוב עד טוב מאוד יש גם יש ואפילו במחירים נוחים של 1500 עד 2500. אין לי ספק שתהנה מהמדינה המדהימה הזאת ג בלי זונות, אבל אם אתה רגיל לסטנדרט מזרח אירופי צפוייה לך אכזבה רצינית. אני אישית חובב איסאתיות, אבל באמת שאין מה להשוות.

יש הרבה תאילנדיות חמודות במועדונים שכיף לבלות איתן לצאת להזדיין וזה,זה מאוד שונה, זה לא דומה לזונות ה30 דקות וגמרנו, ואם לבחורה יהיה נוח וכיף איתך היא פשוט תשאל אם היא יכולה להישאר.

יכול להגיד שאם אתה מחפש לוק (המחיר גם גבוה יותר) לך על בנדקוק למבחר גדול של כוסיות או לפקוט למבחר קטן ואיכותי של כוסיות. גם סאמוי לא רעה. הבחורות בפטאיה לרוב מתחת לרמה הממוצעת בפוקט ובנגקוק (וגם זולות יותר בהתאמה כנראה).

לגבי חינם -
תאילנדית שבאה לחדר במלון בחינם, או שהיא מנקה של המלון ואז זה בסדר כי היא מנקה לך את החדר ואתה משל על זה למלון, או שהיא באה בחינם וזה יעלה לך בעתיד. הרבה. הרבה מאוד. ברגש בכסף ובהרבה אספקטים. תיזהר מאלו כמו מאש.

לא "להתהאב" ולא לשלוח כספים לתאית ולא להקשיב לסיפורים הדבילים שלהם על הבאפלו החולב או האח שצריך ניתוח. מישהי חופרת לך - תעיף אותה.
א אם כן מטרתך להתחתן עם זונה תאית ואז לך על זה ::)

תאילנד לא בעונה

13
בפוקט המצב טוב יותר מפאטייה אבל עדיין לא בקלאס של בנגקוק!!
ובגלל זה בבנגקוק הם דורשות בד"כ יותר מבפוקט

לגבי ה'חולבות' - גם אני נפנפתי בחורות שדקה אחרי הזיון (היתה גם חוצפניות אחת שתוך כדי..חח) היו מתחילות עם סיפורים סוחטי דמעות ולא עניתי להם יותר להודעות.

ועוד דבר חשוב שכתבת...בגלל אופי המפגשים ששונה מה "30 דקות וגמרנו" קל מאוד ליפול במלכודת ולפתח רגש ואז גם להיפגע!! ואני לא מדבר רק על כסף...אז כדאי מאוד להיות ערניים ואם מתחיל להתפתת סוג של רגש להתרחק!!!!
יום אחד איזו אחת דקה אחרי שגמרתי לה בפה אצלי במלון על המיטה שלי התכתבה עם 'מאהב' ולשאלתו כתבה לו שהיא עם חברה בחדר

תאילנד לא בעונה

14
[QUOTE=מרחיב ישבנים] הסיכוי שתאילנדית תלך איתך למלון בחינם זהה לסיכוי של שחר צוברי לזכות במדליה..והמחירים כבר לא זולים בתאילנד לא משנה העונה.כמובן שפאטייה זולה מבנגקוק[/QUOTE]
[QUOTE=charmer] לגבי חינם - 
תאילנדית שבאה לחדר במלון בחינם, או שהיא מנקה של המלון ואז זה בסדר כי היא מנקה לך את החדר ואתה משל על זה למלון, או שהיא באה בחינם וזה יעלה לך בעתיד. הרבה. הרבה מאוד. ברגש בכסף ובהרבה אספקטים.
[/QUOTE]
לגבי החינם/לא חינם..
אולי המילה הזו היתה בחירה לא טובה..מה שרציתי לומר זה שבמקרים בהם לא מדובר ב'מסתננות' הבחורה שתכיר במועדונים הספציפיים שדיברתי עליהם לא תבקש ממך כסף על הסקס....(אם היא תזרום איתך לנשיקות במועדון המרחק למיטה במלון שלך יהיה קצר בהרבה!! ממה שאתה מכיר בהרבה מקרים בארץ!)

זה לא אומר שלא תזמין אותה לכמה דרינקים במועדון (לא ליידי דרינק) זה לא אומר שלא תזמין אותה לארוחה טובה ביום למחרת..גם הרבה זונות שהייתי איתן הזמנתי לארוחה איתי..אז מה?! הם קיזזו לי את זה במחיר? לא!
וזה גם לא אומר בהכרח שהיא לא תנסה להוציא ממך כסף מאוחר יותר(השתיים שדגתי שמה לא ניסו, אחת רמזה לי יום למחרת שהיא בדלקה על איזה שמלה לא מעבר לזה) אבל זה לא משהו שאתה יכול להקביל לסגירת מחיר עם זונה על שורט או לונג..לא דומה! בנוסף הבחורות שמה בקלאס אחר לגמרי מאלה שפגשתם באיי קלאב וכאלה!
ואגב..אני מנחש שאני לא היחידי פה שיוצא עם בחורות בארץ...אז??? זה לא עולה לכם? חחחחח

תאילנד לא בעונה

15
הכל נכון . בתאילנד אתה קוטף בחורות בקלות מטמטמת .
גם חינמיות גם עובדות מלצריות, פקידות קבלה, מוכרות בחנויות.
אבל שורה תחתונה , התאילנדיות דומות לשימפנזה ליד הארופאיות .
ה 5 % שהן כוסיות אותן קשה להשיג עד בלתי אפשרי אלא אם אתה משלם סכומי עתק .

תאילנד לא בעונה

16
זה משהו אחר. כשהייתי בבנגקוק אכן ביקרתי במועדונים של מקומיות שאינן זונות בנות רגילות עם עבודה וכו', וגם יצא לי משם משהו ולא פעם אחת, כי הייתי שם יחסית תקופה. אם אתם רוצים בנות טובות יותר, אז ה רק באתרי היכרויות, כי התאיות עובדות ואין להם זמן וכסף לצאת. התאיות האלו בחורות מסורתיות ערכיות חמודות והרבה הרבה יותר יפות וסקסיות.

הבעיה? לא פשוט בכלל להזרים!! אבל שווה, לגמרי שווה.
מי כאן מתכנן טיול ארוך בתאילנד או מגורים למשך תקופה מסוימת, ממליץ לו מניסיון ללמוד קצת תאית, ולהתחיל עם בנות באתרי היכרויות ובמועדונים של המקומיים, חוויה שונה לגמרי.

איפה שיש תיירים - שם יש זונות. תתרחקו ממוקדי התיירות תמצאו בחורות טובות.
הבעיה שרוב התאיות לא מזדיינות בדייט ראשון, ולוקח להן כמה דייטים להיפתח...אז אם אתה נמצא 3-4-5 ימים בכל אי/עיר, יהיה קצת קשה להזרים מישהי אמיתית, ולכן הולכים לזונות, מהיר ופשוט.

מי שמתכון לשהות תקופה ארוכה באותו מקום - תיזהרו, אתם לא תרצו לחזור לארץ, ורק תתכננו איך עוברים לגור שם. כה שהתאיות הזונות מאיסאן חמודות ומצחיקות וכיפיות במיטה, התאיות המסורתיות, הילדות הטובות, פי 10, ונראות טוב בהרבה.

תאילנד לא בעונה

17
[QUOTE=charmer] כמה שהתאיות הזונות מאיסאן חמודות ומצחיקות וכיפיות במיטה, התאיות המסורתיות, הילדות הטובות, פי 10, ונראות טוב בהרבה.
[/QUOTE] הן באמת נראות 2 ליגות מעל כל מי שתפגוש באתרי התיירות
רק יש שתי בעיות!!!
1.אתרי התיירות בתאילנד מתוכננים באופן כזה שלא תהיה לך גישה לאינטראקציה עם בחורות מהסוג הזה..אתה תראה אותם רק במקרה...בדרך מיעד ליעד או בשדה תעופה או רכבת..והם באמת ליגה אחרת!
2. הם לא יוצאות למועדונים של תיירים ולא מחפשות מגע איתם, לא רק עניין השפה יקשה גם המנטליות(העם התאי ברובו שמרני הרבה יותר ממה שאנחנו מכירים ופוגשים באתרי התיירות)

לצערי טרם יצרתי מגע עם כאלה אבל בכל זאת נדמה לי שזה לא מתאים לתיירים מהסוג שלנו..חח שבאים להתפרק ולהנות ולא כדי למצוא כלה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”