כ ארינה בת 25 בת ים - דף 2 - סקס אדיר

ארינה בת 25 בת ים

12
מלח פילפל היקר

שופנהאואר אמר ״ במשך היום אנו שמים על פנינו מסכה; בחלומות הליחה אנו מסירים אותה״
רובנו אכן שמים על פנינו מסכות. הבעיה איננה המסכה המופנית כלפי חוץ, אלא המסכה המופנית כלפי פנים. מסכה זו מקורה בפחד שאנו איננו מי שהיינו רוצים להיות. דיבר זה קשה ליישום משום שהוא מחייב להסיר את כל המסכות, להכנס לתוכך פנימה ולהתמודד מול הפחדים שלך. הוא מחייב אותך לשים את האגו שלך בצד ולהתייחס אך ורק לאינטרס האמיתי שלך.
שופנהאואר אמר גם "במקום להכיר את עצמנו, אנו מתעניינים במה שקורה אצל זולתנו.״אכן קל יותר לחפש פגמים אצל אחרים מאשר להודות בפגמים של עצמנו.
היכולת לחקור את עצמך מתגבשת עם השנים. אתה נולד לתוך מציאות מסוימת, בתוך גבולות תרבותיים ( משפחה, עם, נורמות חשיבה והתנהגות ), ביולוגיים ( מאפיינים פיזיים ) והשתלשלות החיים ( כל מה שקורה לך ) כל אלה מעצבים אותך בילדותך בלי שתהיה לך שליטה על תהליך זה. עד לגיל שבו אתה עומד על דעתך, אתה מקבל את עצמך בהתאם למה שהחיים והסביבה הטמיעו בך. אתה חי על פי נורמות חשיבה ונורמות התנהגות שהסביבה מכתיבה לך . אתה חושב ותופס את העולם דרך משקפיים שלא אתה בחרת בהם.
כדי לשרוד בסביבה שבה גדלת, אתה לומד לשחק. משחק החיים דורש ממך לשקר לאחרים ולעצמך. ברוב המקרים אלה ״שקרים לבנים ״. עם הזמן השקר הופך להיות חלק ממך.

מעולם לא ביקרתי במדינות המייצרות את הזונות הטובות בתבל!
מעולם לא היתה לי חברה רוסיה / אוקראינית.
אבל;
הכרתי הרבה נשים / זונות והן כה יפות / מכשפות המטילות עליך כישוף מטורף במיוחד עלינו העם הרחמן .
התאהבתי / חלמתי / אהבתי / נפגעתי מהזונות הללו
אבל,
לא עוד !

מלח פילפל האמן לי שהן לא תמימות , הן שחקניות עם מסיכה אשר יודעות בדיוק היכן לגעת.

כולן זונות ( קשה לי לכתוב את המילים הללו ) , אבל זאת האמת היחידה

מסקנה ;
אל תתן לרגשותיך לתעתע בך .
אל תאמין ולו למילה אחת שלהן.
זיין ושכח , אהבת לזיין את אותה אישה , שוב אליה וזיין.
שכח מהרגש הרחמן שלך.
שחק את המשחק שלהן ויהיה לך טוב.

אני אוהב נשים, עדיין נפגע מהן ( הרבה פחות ) אבל לומד להמשיך הלאה
הבעיה שהתרופה לכך ,
הינה;
מציאת זונה אחרת

שבת שלום

ארינה בת 25 בת ים

14

לאורך השנים ניתקלתי בכל סוגי נשות השרות ולמדתי לזהות מתי הסיפור אמיתי או לא.

אני יכול לומר בדיוק מה שכתב כבוד הרב, אין דבר כזה שמישהי לא ידעה למה היא נכנסת
ולא עשתה את זה בטעות !
למרבית הנשים יש סיפור כיסוי בדיוני "עצוב/נוגע ללב/אחר.." שהן מאמצות לליבן ונותן להן את התירוץ

וההצדקה להרגיע את המצפון למה הן עושות את מה שהן עושות וגם לגרום ללקוח להרגיש שהוא חייב

להבין אותן ואולי לדוגמא לתת להן יותר.

ומרוב שהן מספרות או משתמשות בו זה ממש הופך מבחינתן לתירוץ וסיפור אמיתי.

יש המון דרכים לגלות את זה אם שואלים את השאלות הנכונות רואים את התגובות

ושומעים את התשובות.

יצא לי גם לפגוש מספר בנות ישראליות/בחו"ל שהצליחו לצאת מהמעגל הזה והן נתנו לי הרבה

תובנות לנושא ומאז אני מנסה לפעמים לומר לבנות שינסו כיוון אחר.

אבל בדרך כלל ההצעות נופלות על אוזניים ערלות.

ריח הכסף עושה הרבה וקשה מאד לוותר עליו.

עם כל דברים הללו , זה עדיין לא אומר שאנחנו צריכים לזלזל באישה או להוריד אותה שאולה

בהתנהגות שאינה הולמת.

צריך תמיד לכבד ולהיות רגישים גם אם הסיפור בידיוני.

לפעמים באמת קשה להן בחיים והן לא צריכים אותנו בלזרוע מלח על זה.

שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא

ושבת שלום

ארינה בת 25 בת ים

15
אתה מנסה לומר להן שינסו כיוון אחר ,
ומצד שני אתה מרבה ללכת לבחורות עובדות .
זה לא נראה בעיניך סותר ?
לי זה נשמע כמו אדם שמרבה לשתות אלכוהול ובו זמנית מטיף נגד שתיית אותו אלכוהול.

ארינה בת 25 בת ים

16
[QUOTE=שמחה]אתה מנסה לומר להן שינסו כיוון אחר ,
ומצד שני אתה מרבה ללכת לבחורות עובדות .
זה לא נראה בעיניך סותר ?
לי זה נשמע כמו אדם שמרבה לשתות אלכוהול ובו זמנית מטיף נגד שתיית אותו אלכוהול.[/QUOTE]

ראשית אני לא רואה פה סתירה או קשר.

יש הרבה מעשנים שאומרים לך שעישון מזיק לבריאות וממשיכים לעשן.

והרבה אנשים ששותים שאומרים לך שאסור לשתות והם ממשיכים בעצמם

או אומרים שאסור לשתות ולנהוג ועושים את זה בעצמם.

ויש בנות שעושות את זה במודע ובכיף ונהנות מזה...

לכן אין קשר.

שנית אני לא אומר לכולן , אני אומר לפעמים פעם במילניום כשאני מגיע למישהי שאני מזהה שהיא

לא ממש טובה בתחום או מזהה בה משהו מהתובנות שלמדתי.

לכן אין פה סתירה ואני גם לא מטיף נגד זה :-)

שבת שלום

ארינה בת 25 בת ים

17
לא הבנתי את מהות הדיון. בחורה שמגיעה לכאן כדי לעסוק בזנות, זה די ברור שלא עושה זאת כדי ליהנות מהגברים הישראלים. מה זה משנה אם היא בחורה שהחברה שבה עבדה התמוטטה או אוקראינית ענייה שרוצה לשפר את מצבה הכלכלי. כולן עושות את זה מתוך אינטרס כלכלי, לא 90 אחוז מאה אחוז.
הסיפורים שהן מוכרות, לדעתי לא רלוונטיים. אנחנו לא בעמדה לשפוט או אפילו להבין, אנחנו לא נמצאים באותה עמדה ואפילו לא מגיעים מאותם מקומות. השאלה היא בסופו של דבר אם נהנים או לא, אף אחד פה לא פילנטרופ או מושיע.

ארינה בת 25 בת ים

18
מסכים עם gama light.
להבדיל ממנו, היו כאן כמה שכתבו את אותו הרעיון אבל באופן קצת בוטה מדי לדעתי.

ברור שאף אחד לא חייב לראיין את הבחורות העובדות, ולא חייב להבין אותן, אבל תמיד מותר לרחם ואסור לשפוט לכף חובה את מי שכן מתעניין ואכפת לו. ובכלל, העניין עם אכזריות ורחמים הוא לא רלבנטי ומרבים להשתמש בו שלא לצורך. הכוונה של חז"ל היתה שהאדם חייב להתנהג לפי מצוות האל ולא לפי נטיות ליבו, גם אם יש לו לב טוב - זאת דרישה לאמונה מוחלטת באלוהים ולא דיון על טוב לב ורחמים.

ריגש אותי לקרוא את דברי מלח פלפל. תמיד יפה בעיני לגלות רגישות ואכפתיות, ובמיוחד בעולם הזה של הבנות העובדות. וכמו שנאמר כאן רבות, הן גם בתפקיד אבל גם בני אדם - נשים. הלוואי וירבו כמוך, מלח פלפל, וכפי שנאמר, במקום שאין אנשים השתדל להיות איש (כלומר בן אדם).

ארינה בת 25 בת ים

19
[QUOTE=roni golan]
ישנם בפורום גברים רבים שלא ידעו עדיין אהבה בחייהם, ואני רוצה שהם
ידעו להבדיל בין זונה <o:p]</o:p]</span>

<p style="margin: 0cm 0cm 10pt;" dir="RTL" ="Msonormal"><span style='font-family: "Arial","sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi;' lang="HE">לאישה, שיפתחו את הלב והרגש עם נשים רגילות, ולא אצל הזונות.

[/QUOTE]
לי הזונות באמסטרדם עזרו בזה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”