אחרי העדרות קצרה סוף סוף היה לי זמן לדיווח חדש
את הנייד של ליקה קיבלתי מידידי ורבי רוני
אחרי קישקוש בנייד באנכלית רהוטה ליקה שלחה לי תמונות
העלמה פשוט יפייפיה אני לא יודע עם זאת אותה ליקה ממפגשי הגנג בנג אבל היא פשוט מדימה
בלונדינית עם עיניי אוקיאנוס כחולות גוף מושלם תחת נדיר חזה קטן אבל מתאים בול למבנה גופה
קבענו במלון הקבוע שלי ועל השניה דפיקה בדלת
ליקה נכנסת לבושה לאירוע חגיגי
והמציאות היא אפילו יותר מדהימה חיבוק ונשיקה ואני מציאה לה לשתות משהו והיא אומרת כל דבר מלבד אלכוהול
מתחילים לדבר ואני מגלה אישה בשלה ואינטיליגנטית שעברה דבר אחד או שניים בחיים אבל היא כל כך חזקה וזוהרת שאני פשוט מוקסם ממנה כאילו שאני הופך לחומר בידיה
היא נכנסת למקלחת וכחרי כמה דקות היא מבקשת שאגיע נכנס אמקלחת והיא מתחילה בנשיקות עד שהיא מגיע לסטיק ובבת אחת מכניסה הכל לפה
מציצה חלומית עם וואקום נכון שליקת בייצים כיבוס תלייה ועימלון לא יכול להחזיק מעמד זמן רב ומתפוצץ בפייה
ועושה רושם שהיא לא השאירה זכר לנוזל האהבה
מתנגבים שותים ונרגעים קצת ונשכבים על המיטה ואז היא נפתחת ומספרת על גורלה מחבק אותה ומלטף כנראה שזה מה שמאוד חסר לה תחושת הביטחון
מתחילים במזמוז עדין שאני לאט לאט יורד דרומה בית מדרש מופלא מריח הדרים נראה יצירת אומנות
מתחיל בליקוק עדין עד שהגברת מבקשת יותר מהר
היא לופטת את רגלייה סביב ראשי ואחרי כמה דקות היא גומרת שהחדר נשבר
היא נשכבת עליי ומנשקת בעדינות ואומרת תודה
בשלב הזה כל מה שראיתי זה את זוג עיניי התכלת כחולות שלה אתם פשוט נשאבים לתוכם בךי יכול התנגדות
היא מתחילה לנשק עד שעוברת למציצה מעולה אני מבקש חליפה היא מלבישה ועולה עליי בדהירה איטית ארוטית משהו כעבור 10 דקות אנחנו מחליפים לדוגי ואז מגיעים לתנוחה שבא אני יושב והיא עליי החיכוך מלא ותוך כדי זיון אני רק מסתכל לתוך עינייה ליקה מגבירה את הקצב עד הגמירה
בחורה /אישה מדהימה לא צעירה אבל גם לא מבוגרת גיל 38, 40 גוף מושלם לדעתי שירות מעולה ואתם מבינים שאני נגד עליית המחירים אבל זאת הפעם היחידה ש500 שח שווים את הביקור שלה מאוד מומלצת
ורוני תודה