כ מירה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

מירה בת ים

11
שלשום--הצלחתי לארגן זמן ומזומן לטיול לבת-ים
הנה סיפור העיניינים:

מירה אכן בחורה חביבה וידידותית
למרות שהאנגלית שלה בסיסית ביותר.
הגיעה מארץ הקדשות לקריית-הקודש בת-ים.
גולת הכותרת -GFE -ברגע שנכנסים -חיבוק נשיקות צרפתיות וחיוך מזמין.
משאיבה על המיטה -תרגע -אני מפנקת-ליקוקים כל הגוף-
שליקת-ביצים-״כיבוס ושליקה״ (אך לא רימינג).
מציצה טובה וחשופה,
תנוחות -מרוכבת ועד דוגי וכל מה שביקשתי באמצע
הדירה -בסדר,קומת -קרקע, חוששת שהשכנים ישמעו רעשים...
מחיר תאגיד 400/40 או 500/60
הפנים חמודות ״-לא נפלתי או התעלפתי״ כדברי חז״ל
שדיים קומפקטיות -למי שזה הפטיש שלו שיפנה לכתובת אחרת.
עושה רושם שנהנתה
נראה לי שאחזור
ממליץ

אגב- כמו שכתב מישהו - מספר מספרי טלפון באתר מובילים לפקידה אחת שמתחזקת את התאגיד של ״איגור״ הגדול
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

מירה בת ים

15
הגעתי כלקוח אחרון למירה.

בדיוק ע"פ התאורים, פתחה את הדלת בחורה חמודה (לא שיא היופי) אבל העיניים שלה שידרו שהולך להיות לילה טוב...

התנפלה עלי בנשיקות
שמתי לנו איזה סט מהboiler room:
http://www.youtube.com/watch?v=X13beDr0fZY

הצעתי לה בריזר שהבאתי מהבית, העדיפה בלאדי מירה ;-)
התחילה במציצה כשאני עומד, לאחר מכן עברנו למיטה, לא רציתי לגמור מהר, אז עברתי אני לענג אותה, היא טעימה ומתופעלת בקלות עם הלשון, משחק עם האצבע במרעום והיא הבהירה שהיא "פחות" בקטע.
הצלחתי להביא אותה להרטבה ולחיוך, לאחר מכן היא המשיכה את מה שטרם סיימה, כשאני מסיים לה בפה.

הלכה לשטוף את הפה במטבח ושלחה אותי למקלחת כשבאמצע היא מצטרפת אלי לסיבון משותף, הצעתי לה מסאז' והתברר לי שהיא בהחלט אוהבת מסאז'ים...שלאחריו התחבקנו כמו זוג תיכוניסטים.

מפה המשכנו לשלל תנוחות כשבסוף הייתי חייב להשכיב אותה על הבטן ולהיות מעליה לתרועת הניצחון.
המשכנו עוד קצת לדבר (טוב לא ממש, האנגלית שלה זוועת), אמרה לי שנשארו עוד 5 דקות ושלחה אותי להתקלח.

נפרדנו עם הבטחה להפגש שוב

כנראה אחזור (אם אספיק לחסוך בשבועיים הנותרים) - אמרה שהאנשים שבאו אליה נחמדים, אז בואו נשמור על זה...

לסיכום:
מראה - 7
GFE - 9
מציצה - 8
זיון-9
אנאלי-נייט
ניהול זמן - 10

לילה טוב

מירה בת ים

16
מירה בחורה גבוהה, 170+, שטוחה, A-, ופנים לא משהו בכלל, עוברות אבל לא בסערה... מתנשקת בחמדה, מציצה חביבה שמשתפרת עם הכוונה, צורכת חלבונים, תנוחות כבקשתך ועיסוי חביב שלא חלילה יהיה רגע דל. חמודונת...

מירה בת ים

17
חייב לשאול, יש בחורות אפשר להגיד חלק גדול מאוד מהבחורות שהשיניים שלהן לא משהו או במקרה הכי גרוע על סף ריקבון
אתם לא מפחדים לקבל מהן מציצה חשופה? אני יודע שבלי שום קשר לשיניים אפשר לקבל מס' מחלות. אבל עדיין זה קצת מפחיד לקבל מבחורה מציצה חשופה שהשיניים שלה רקובות, או שזקוקות לטיפול דחוף..

לא רציתי להפחיד אף אחד , אבל הייתי חייב לשאול
חג שמח!

מירה בת ים

20
מירה מירה בחורה מהסרטים . יש לה חברה טובה ויקטוריה סקסית מבתיים .רבותיי הייתי עם ויקטוריה ונהנתי . יש לה טוסיק מדליק . ציצים יפים . ומציצה מעולה . אז לא לפספס . ויקטוריה בתמונות אמיתיות .....מומלצת גם כמו מירה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”