כ מחפש שותף לאוקראינה!!! - דף 2 - סקס אדיר

מחפש שותף לאוקראינה!!!

11
[QUOTE=platosaron]
[QUOTE=אוליגופול]אני רואה שאני מצרך מבוקש בימים אלו:)

אני בקרוב בתאילנד ומאמין שבמאי או יוני אהיה שוב באוקראינה. אני אפתח תחרות "חרמן נולד" ומי שינצח יטוס איתי לקייב:) [/QUOTE]

תגיד יצאת מדעתך
מה אתה צריך תאילנד אם כל כך זול באוקראינה
מה גם שאין מה להשוות בין הבחורות של תאילנד למה שיש באוקראינה
[/QUOTE]
הוא נוסע לעבוד.
קח בחשבון שאם באוקראינה הוא משלם כל כך זול (ביחס לאחרים) - בתאילנד הן משלמות לו...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

12
פלטו - אני באיזור תאילנד בגלל עבודתי. אני מסכים שבקייב בנות הרבה יותר יפות במחירים דומים.

כוסמין. בוא תשלח כמה תמונות ששלחת בקיק לאנשים ואמרת שהן כוסיות. או שתשלח את התמונה שרואים אותך דוחף יד לבחורה שיכולה להיות הסבתא שלי יחד עם עוד בחור.

אתה חסר טעם ידוע...תפתח איתי חזית עוד פעם אחת וכל הפורום יהיה מוצף בריבים כי אני אגיב לכל הודעה שלך. תמשיך בעבודת הקודש שאתה עושה של לזיין קופות ולשלם להם הון ועל הדרך לזיין את הפורום.

בשרשור השני שפכתי בלי סוף טיעונים לוגיים והצדקות למה שאני אומר בניגוד לחיית האדם חסרת הטעם שידעה להגיב כמו קוף אדם מצוי עם קללות ובלי שום תוכן. ניסיתי לעזור אבל ישראלים יותר גרועים מאירופאים. לאירופאים לא איכפת לשלם הרבה סתם... לישראלים איכפת והם משוכנעים שאינם פראיירים אבל הם הפראיירים הכי גדולים בעולם. תמשיכו לשלם הון גם באוקראינה. טענות והסברים אני לא אתן יותר.

קישקשתא... לא מתאים לך.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

15
דמגוג...

אני פה עד שתסיים את שנותיך האחרונות ולא יעזור לך דבר...

זה מתחיל לשעמם להשפיל אותך מילולית ושכלית כל פעם מול כולם אז אני חושב שאכין הודעות קבועות שאשמור בצד.

אתה לא מדווח כי אתה פשוט לא מדווח... אין לך מה לתרום כי אתה עלוקה על הפורום והראתי מה עשית בחצי השנה האחרונה בפורום. אני יכול להדביק את זה שוב פה:) כל מי שרוצה מוזמן לדווח על מה שהוא רוצה ולשמוע את הדעות של האחרים... טובות או רעות.

אני רב רק עם כוחות האופל ויש לי גיבוי מפה ועד קייב כמו שראית בכתובים וגם כאלה ששולחים לי הודעות פרטיות ומפחדים להגיב בגלל עבריינים כמוך.

כל הודעה שתכתוב בפורום בכל נושא ובכל צורה תלווה בתגובה שלי עד שתעוף מפה.

אין לך שום מטרה פה פרט לגרום לריבים.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

16
דמגוג.... תקרא כמה פוסטים ותראה מי מגבה אותי. אולי אני צריך גם לשלוח שוב כמה הודעות פרטיות שיזכירו...

אני מגיב למי שהורס את הפורום.

אני מגיב למי שמטנף פה שרשורים שלמים.

אני בינתיים פרסמתי מי אתה ומה אתה עושה פה.

האדמין השעה אותך כבר פעם אחת ואתה לא לומד ורוצה לעוף לצמיתות.

אני אעזור לך עם זה... עד שתלמד לא לייצר פה ריבים ולא להתגרות בטובים ומוכשרים ממך.

אין לך מושג כמה אני נחוש... אתה מוכן לפגוע לכולם פה בחוויה בגלל שאתה רוצה פה אש... לבריאות.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

17
חברים, אני מרים ידיים.
תגידו את דברכם.
מישהו מאיתנו כנראה מיותר כאן.
אם אני מיותר, אעזוב מרצון.
אם אוליגופול מיותר, רק שיידע זאת.
כמובן שהביקורת תהיה מחברים ותיקים ולא עוזרים חדשים.
בברכת "העם עם קרומבה"
"הצביעו קרומבה"
"קרומבה לנצח"
ק.
מעכשיו אסור להשתמש בפרסום בחירות. חת שתיים שלוש.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

18
דמגוגוש... מנסה לרכב על אחרים:)

אלף מבוגרים פראיירים שהמראה שאני שם להם מול הפרצוף לא ישנו לי כלל.

אני מדווח פה בלי סוף ואתה רק רב איתי. היה פה שרשור נעים שאילצו אותי להגיב כי תקפו אותי ואז כמובן קפצת כמו המחרחר שאתה.

אני פה להישאר, לתרום, לדווח ולהביע דעתי. שום דבר שתעשה לא ישנה את זה. אני אדבר על המחירים ועל ההרס שאתה וחבריך יוצרים בתחום עד שיצא לך עשן מהאוזניים.

הדבר היחיד שגרמת לו זה שעכשיו כל תגובה שלך גם אם לא קשורה אלי תקבל מענה עד שתיושר.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

19
אוליגופול ידידי,
הכתיבה שלך קצת מבולבלת ולא החלטית.
תבדוק שלא קיבלת סטרואק.
לכל החברים. אני מתחייב לא להגיב יותר לאוליגופול.
אבל אל תתנו לו לרדות בכם. תשלמו כמה שאתם רוצים
ותזיינו את מי שאתם רוצים. אעלק "שם לכם מראה"....
שים לעצמך באט פלאג בפה. אתה מקיא שטויות.
בברכת " עשיתי מאוליגופול בדיחה של הפורום"
ק.

מחפש שותף לאוקראינה!!!

20
לא לכעוס על העליונות שלי עליך זה בגילך יכול להיות מסוכן:)

אתה עלוב כמו היעדר היכולת שלך להתמודד עם מישהו שחושב אחרת ממך וגם מנמק בצורה שמוח הציפור שלך לא מסוגל לעכל.

נראה לי כדאי שנדביק פה שוב את תרומתך לפורום לכל אלו שתוהים מי הליצן שכל הזמן רב עם אחד המדווחים הכי פעילים בפורום...

כל תגובה שלך מחזקת אותי ונותנת לי כוח להתמודד איתך ועם אנשים חשוכים ואגואיסטים כמוך.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”