כ טלפון נוסף או אפליקציה שמשנה מספר - דף 2 - סקס אדיר

טלפון נוסף או אפליקציה שמשנה מספר

11
Jummi, תודה לך על ההשקעה בהסבר ובעצות. רואים שאתה בעל ניסיון ותורם לכלל החברים באורך רוח.
בהזדמנות זו אוסיף שגם את הדיווחים שלך אני אוהב. תמיד ענייניים ומועילים.

אני מתלבט זמן רב בעניין של מכשיר נוסף.
זה אולי ישמע קצת "טירוני" או מוזר, אבל כיוון שאני לא טירון וגם לא מוזר, אולי הבעיה שלי משותפת לעוד חברים.
הבעיה היא שאני לא יכול לחשוב על מקום להסליק את המכשיר הנוסף, שמצד אחד יהיה מוסלק היטב ולא יתגלה במקרה,
או שלא, ומצד שני יהיה לי זמין ו"תחת היד" בעת הצורך.

אשמח לשמוע ואודה למשמיעים על רעיונות להסלקת המכשיר הנוסף.

אוסיף, שהחשש שלי הוא שאם חלילה המכשיר יתגלה על ידי "האוייבת", הכל יתגלה כולל הכל.
במכשיר הפעיל שלי, המידע מוסתר היטב מפני מי שצריך להיות מוסתר, אך כנראה כמו שג'ומי כותב וגם אחרים, חשוף לגורמים אחרים.

אציין שאין לי פייסבוק (אז אולי אני כן מוזר בכי).

אחלה יום לכולם!

12
תמיד אפשר להחביא בתחתית הרכב איפה שהגלגל הרזרבי או פשוט להשאיר רק בעבודה במגירה סגורה ובאוטו ובמגרה סגורה בעבודה. אם אתה מהדרין אתה יכול להפריד סים וטלפון ואז בנפילה בידי האוייב כל אחד מהם בתול
כמובן שבלי קשר תמיד למחוק שיחות
ולא ממליץ על סמרט פון בכלל

15
תודה על התשובות.

אבל,

א. מסיבות שאני לא יכול לפרט, לא רלבנטי לי להשאיר בעבודה. ובכל מקרה כמו שכתבתם, אם הולכים לאחר העבודה, אז צריך גם באוטו.
ב. לגבי האוטו - ליד הגלגל הרזרבי נראה לי לא פרקטי משתי סיבות. האחת-כשיש פנצ'ר לפעמים האשה עוזרת או מסתכלת מקרוב על התהליך ויכולה לראות. השניה-נראה לי שהטמפרטורות במקום זה גבוהות מאד ואולי זה יכול להזיק למכשיר.
ג. להגיד שאפשר להחביא באוטו במקום שהאשה לא מכירה זה נחמד. אבל ביקשתי רעיונות למקום כזה באוטו...

שוב תודה !!

16
דבר ראשון, רק אתה מקיר את האוטו שלך. ובטוח אפשר למצוא מקום כזה, שאפשר לעשות ממנו סליק. אולי מתחת המושב האחורי. תמיד אפשר להגיד שזה של איציק מעבודה ו הוא בדיוק אתמול חיפש את המכשיר אחרי שקיבל ממך טרמפ.
בקשר לטמפרטורות, לא חושב שזה יכול להזיק יותר מדי למכשיר.
עוד הפעם, אנו לא יודעים את סיבות ואפשרויות שלך, אז קצת קשה להמליץ לך על מקום כזה בטוח בתוך האוטו.
אצלי מכשיר תמיד בעבודה ופעם ב... באוטו נשאר ללילה אחת.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”