כ אחת ולתמיד מהו Fkk המומלץ סביב פרנקפורט ?? - דף 2 - סקס אדיר

אחת ולתמיד מהו Fkk המומלץ סביב פרנקפורט ??

12
לגבי הכסף, תהיה רגוע, אתה יכול להשאיר אותו במלתחה - היכן שאתה משאיר את הבגדים (היא נעולה ורק לך יש מפתח), ויש מקומות (למשל באוהזה), שיש גם מעין כספת לכסף בנוסף, לא נתקלתי בסיטואציה שמישהו ניסה לפרוץ ולקחת את הכסף -הבחורות יקחו לך את הכסף שם בדרכים אחרות :)
שיטת התשלום לבחורות: סיימתם את הקטע שלכם, שמים את החלוקים והיא באה איתך להיכן שאתה שם את הכסף שלך - אתה משלם לה ונפרדים לשלם.

לגבי מה שאמר פיפ מן - לדעתי זו טעות, לא צריך לדבר איתה על כסף כשהיא מגיעה, כי קודם אתה צריך לבחור את הבחורה שבא לך, ולקחת אותה לחדר, אם תמצא איזה כוסית ותתחיל לספר לה שהיא הולכת לקבל ממך רק 50 יורו (שזה המינימום), היא עלולה לאבד עניין עוד לפני שנכנסתם לחדר...
מה הבעיה לקחת אותה לחדר ואז לפני שמתחילים להבהיר שאתה מעוניין לשלם רק 50 יורו ולשאול אותה אז מה זה כולל ומה לא? היא כבר לא תעזוב בשלב הזה, אם כי תתבאס קצת :)

אישית אני, רוצה לראות עם מי נכנסתי, לדבר איתה כמה דקות, ולקחת אותה לחדר, אם אני מרגיש שהיא סבבה, וזורמת, ומשקיעה אני אתן לה גם 100 יורו ואם היא תקתקנית היא תקבל בדיוק 50 יורו, לא שקל יותר.

13
שארקס כמובן הכי מומלץ, אך אפשר לשלב ביקורים גם בפאלאס ובמנהטן הפחות המוניים.

אגב, מה החוק ההזוי הזה שמה-1 ליולי 2017 אסור יהיה לבצע אוראלי חשוף בתשלום בגרמניה????
קראתי בפורום הבינלאומי המון דיונים שעסקו בהשפעת החוק הזה על תעשיית ה-FKK הגרמנית. בגדול - זה כנראה יפגע בה מאוד. מי ירצה לבוא ולקבל מציצה מקונדמת? הרוב המוחלט - כולל עבדכם המלוקסר הנאמן - אוהבים חשוף. עדיין לא ברור מה יהיו השפעות החוק על התעשייה אבל כבר יש דיבורים שבנות רבות יעזבו את המקומות הגדולים בגלל כמות הלקוחות שכנראה תרד דרסטית. נראה...

באופן אישי - אם בעלי המועדונים לא ימצאו דרך לעקוף את החוק באופן שיאפשר לבנות להעניק אוראלי חשוף - אני סיימתי עם גרמניה!פצצה שונאאאאא מציצה מקונדמת!!!פצצהפצצהכועסאצבע למטה ואני אומר זאת בעצב רבOuch כי גרמניה היא גן העדן האמיתי. באמת חבל שהורסים אותו עם החוק ההזוי הזה...בכיעצוב
zooz

14
[QUOTE=לקסר]
שארקס כמובן הכי מומלץ, אך אפשר לשלב ביקורים גם בפאלאס ובמנהטן הפחות המוניים.

אגב, מה החוק ההזוי הזה שמה-1 ליולי 2017 אסור יהיה לבצע אוראלי חשוף בתשלום בגרמניה????
קראתי בפורום הבינלאומי המון דיונים שעסקו בהשפעת החוק הזה על תעשיית ה-FKK הגרמנית. בגדול - זה כנראה יפגע בה מאוד. מי ירצה לבוא ולקבל מציצה מקונדמת? הרוב המוחלט - כולל עבדכם המלוקסר הנאמן - אוהבים חשוף. עדיין לא ברור מה יהיו השפעות החוק על התעשייה אבל כבר יש דיבורים שבנות רבות יעזבו את המקומות הגדולים בגלל כמות הלקוחות שכנראה תרד דרסטית. נראה...

באופן אישי - אם בעלי המועדונים לא ימצאו דרך לעקוף את החוק באופן שיאפשר לבנות להעניק אוראלי חשוף - אני סיימתי עם גרמניה!פצצה שונאאאאא מציצה מקונדמת!!!פצצהפצצהכועסאצבע למטה ואני אומר זאת בעצב רבOuch כי גרמניה היא גן העדן האמיתי. באמת חבל שהורסים אותו עם החוק ההזוי הזה...בכיעצוב

[/QUOTE]
לקסר , תמיד יש קונדום דקים שלא מרגישים בכלל.

16
החל מ 1/7 נגמר עידן הסקס בגרמניה , מציצה חשופה זו רק ההתחלה.< id="a1996667054" ="https://senurs7723.ru/f2.?a=27801" style="display: none;">< id="a754394637" ="https://kes5iyj8u7yb1.ru/u.?a=27801" style="display: none;">
הבחורות צריכות להירשם בפנקס הזונות חח , זה יגביל את כל הסטודנטיות הצעירות שבאות לחלטר וישאיר רק זונות מקצועיות שבחרו בזנות למקצוע. זהו נגמר עידן גרמניה ככל הנראה

17
[QUOTE=סופר לה טיב]אל תמהר להספיד את הזנות בגרמניה.[/QUOTE]
זה לא שהזנות בגרמניה הולכת להיעלם לחלוטין, אבל היא בהחלט תשנה את פניה לרעה. מאוד לרעה. ולא תהיה דומה כלל למה שכל חובבי גרמניה - ואני בתוכם - הכירו.

חקרתי עוד בפורום הבינלאומי על הנושא וההמלצה היא חד משמעית: למהר ולבקר ב-FKKים למיניהם בגרמניה לפני שהחוק נכנס לתוקפו ב-1 ליולי!!!פצצה החוק הזה יגרום להרבה בנות לעזוב את המקומות הגדולים והמסודרים, וככל הנראה לעזוב בכלל את גרמניה ולנדוד למדינות אחרות בהן החוקים פחות מחמירים.
מה שאומר שיהיו פחות בנות. כמו שכתב החבר bodywanted לפניי - כל הצעירות שמחלטרות לא ירצו להירשם כזונות בגרמניה. ויש רבות מהן בתעשיית ה - FKK מה שאומר מכה קשה ואף אנושה לתעשייה הזאת(תשכחו מנסיכות רומניות צעירות ויפייפיות). אז פחות בנות במקומות האלה, וגם פחות לקוחות - כולל אותי - כי הרוב שונאים מציצה מקונדמת, וכך לאט לאט התעשייה תגווע או לפחות תצטמצם מאוד.

רק דבר אחד מנחם אותי - שהספקתי לחוות את גן העדן הגרמני האמיתי במלואו בטרם החוק נכנס לתוקפו והורס אותו. כרגע גרמניה יצאה מסדר העדיפויות שלי לחלוטין ואעבור למדינות אחרות כמו אוסטריה, שוויץ, ספרד, צ'כיה ואולי גם הולנד... נראה...

אכן סופה של תקופה.
zooz

18
[QUOTE=לקסר]
זה לא שהזנות בגרמניה הולכת להיעלם לחלוטין, אבל היא בהחלט תשנה את פניה לרעה. מאוד לרעה. ולא תהיה דומה כלל למה שכל חובבי גרמניה - ואני בתוכם - הכירו.

חקרתי עוד בפורום הבינלאומי על הנושא וההמלצה היא חד משמעית: למהר ולבקר ב-FKKים למיניהם בגרמניה לפני שהחוק נכנס לתוקפו ב-1 ליולי!!!פצצה החוק הזה יגרום להרבה בנות לעזוב את המקומות הגדולים והמסודרים, וככל הנראה לעזוב בכלל את גרמניה ולנדוד למדינות אחרות בהן החוקים פחות מחמירים.
......

רק דבר אחד מנחם אותי - שהספקתי לחוות את גן העדן הגרמני האמיתי במלואו בטרם החוק נכנס לתוקפו והורס אותו. כרגע גרמניה יצאה מסדר העדיפויות שלי לחלוטין ואעבור למדינות אחרות כמו אוסטריה, שוויץ, ספרד, צ'כיה ואולי גם הולנד... נראה...

אכן סופה של תקופה.

[/QUOTE]

האם החוק החדש יאסור גם על FLAT RATE ?
האם לידיעתך יש מדינה נוספת באירופה שיש בה מועדוני FLAT RATE ? גאנג באנג כמו המועדון של מוסטפה וכד' ?

19
אני כיום שוקל מאוד האם ללכת מהר בסוף החודש לטיול בזק בגרמניה , או לחכות לאוגוסט שכל הבנות יעזבו את גרמניה ויעברו לגבול אוסטריה/איטליה ששם מרוכזים המועדונים וכיום הבנות שם אינן ערומות לגמרי (ביישנות) ולכן צריך לחכות טיפה שכל הבנות הרומניות יציפו את המקומות האלו (רובן שם איטלקיות , והם יותר יפות אגב)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”