רוני , אני מאחל לך מכל הלב הצלחה בכל אשר תלך ותבחר ללכת , בין אם תצליח להיגמל ובין אם לא .
באופן אישי , אני שמח שגם בפורום כזה של זיונים , ישנה אמירה שזונות זה דבר מסוכן ולא טוב !! .
אני מאמין שעשרות אלפי אנשים קוראים בפורום הזה וכמובן שגם מושפעים ממנו , לטובה ולרעה . חשוב שתיהיה אמירה מפורשת , שהתמכרות לזונות זה דבר רע , שיכול לעלות לך בהרבה דברים רעים בחיים .
דרך אגב...אותי הזונות עצמן לא מעניינות . בניגוד לפמניסטיות הקיצוניות , אני חושב שהקורבנות אלה צרכני הזונות ולא הזונות עצמן .
הם אלה שצריכים לחיות חיים כפולים , להוציא אלפי שקלים בחודש ולהסתכן במחלות מין .
סליחה... אני רק שאלה/שילה.......
12איזה טעם מתקתק לקרא כל דגימה של רבינו ..!!
עם כל הכאב.. שיהיה בהצלחה
להערכתי האישית: עד שתי דגימות שבועיות - היינו כגמולים
איש מטה
עם כל הכאב.. שיהיה בהצלחה
להערכתי האישית: עד שתי דגימות שבועיות - היינו כגמולים
איש מטה
מכור לפירוק והרכבה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
13[QUOTE=D30]אם אתה מנסה להגמל פשוט תטוס לסביבה לא מוכרת.
שבה יהיה לך קשה להגיע לנערות עובדות.
[/QUOTE]
סביבה לא מוכרת
סע סע לתאילנד
כשתחזור יהיו לך הרבה סיבות להגמל כאן בארץ
חזרתי לפני שבועיים ואין לי חשק לזיין
אולי זה לא חשק
אין סיבה לזיין
14פלאטו שרון... הפעם אני מסכים אתך. אחרי שחזרתי מתאילנד לא התקרבתי לבחורה במשך כמה שבועות. אמנם חיכיתי גם לתוצאות של בדיקות, אבל כבר לא היה לי חשק...
מאז הלכתי לשילה
שילה נמצאת בשיכון זונות ז בבן יהודה תל אביב.
שילה היא זונה חדשה, זונה בתולה. אמנם כבוד הרב ביתק את בתולי הזונה שלה, אבל חוסר הניסיון שלה עדיין ניכר: למשל, היא חיכתה לי עם הדלת של הדירה פתוחה
וגם אני זכיתי להתנשק איתה כבר על הספה. נשיקה (ר)טובה וטעימה. עשיתי את זה לאחר פגישה קצרה שכללה קודם כל התרשמות שלי לטובה מהמראה שלה: היא כוסית. יפה וחיננית, גוף סקסי ושדיים מקסימים. סיליקון אבל בטוב טעם. נשלחתי למקלחת (הפעם היה סבון ומגבת יבשה...), בזמן שהחתולה הסקסית והטרייה הזאת התפשטה בחדר השינה, וחיכתה לי בלבוש גן העדן שלה על המיטה...
נשכבתי לצידה, התחלנו להתנשק ולהתחרמן. הגענו למצב של ראש-זנב, כך שאני מוצץ ומלקק לה את הפטמה הגדולה והטעימה שלה ולש את החזה שלה, והיא מעבירה סשן ליקוקים על הזין שלי. נפלא... המשכנו ככה בשילוב נשיקות צרפתיות מחרמנות, עד שעברנו למציצה טובה. כבר בשלב ההיכרות שילה אמרה לי שהיא אלרגית לחלבונים
אז עברנו לרכיבה שלה: מראה מעולה!
בשלב הזה התאגיד שוב פישל: אין מגבונים לחים
נכנסתי לעוד מקלחת, ונשכבנו לדבר. שילה כמעט ולא מבינה אנגלית (מסיביר), אז השיחה מלווה בהרבה צחקוקים חינניים שלה
בגלל חוסר הניסיון שלה היא הזכירה לי את לילה עליה השלום: אחרי הסחיטה הראשונה פשוט שכבנו והתחבקנו והתחרמנו ודיברנו. וכמו לילה גם שילה אוהבת ללקק
יש לה לשון רטובה וחרוצה, היא העבירה לי אותה על הגוף ועל הצוואר ומהר מאוד חרמנה אותי מספיק לסחיטה נוספת, שבאה במיסיונרית תוך כדי אנחות שלה ואחיזה בראש המיטה.
אסכם כך: לשילה יש שילוב מצוין של מראה וגישה, מה שהביא אותי ל-2 גמירות בפחות משעה
מאז הלכתי לשילה

שילה היא זונה חדשה, זונה בתולה. אמנם כבוד הרב ביתק את בתולי הזונה שלה, אבל חוסר הניסיון שלה עדיין ניכר: למשל, היא חיכתה לי עם הדלת של הדירה פתוחה

נשכבתי לצידה, התחלנו להתנשק ולהתחרמן. הגענו למצב של ראש-זנב, כך שאני מוצץ ומלקק לה את הפטמה הגדולה והטעימה שלה ולש את החזה שלה, והיא מעבירה סשן ליקוקים על הזין שלי. נפלא... המשכנו ככה בשילוב נשיקות צרפתיות מחרמנות, עד שעברנו למציצה טובה. כבר בשלב ההיכרות שילה אמרה לי שהיא אלרגית לחלבונים

אסכם כך: לשילה יש שילוב מצוין של מראה וגישה, מה שהביא אותי ל-2 גמירות בפחות משעה

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
16חפוזי,
או מישהו אחר שהיה אצלה,
נתעלם רגע מהפוטושופ המזעזע של התמונה הראשונה בפרסום שלה. יש איזה שהוא קשר בין התמונות בפרסום למציאות?
17 אני חושב שהסכומים שאנחנו משלמים לעומת תאילנד הם ממש הזויים
התמורה שאנחנו מקבלים כאן היא אפס למה שאנחנו מקבלים בתאילנד
25 זיונים ב 18 יום ברוטו רוקנו לי את הביצים
אין לי כוח ואין לי רצון לבזבז כל כך הרבה כסף לזיונים כאן שעדיף כבר לעשות זאת בעזרת היד
עדיף לחסוך את הכסף לתאילנד ותאילנד זה לא רק בגלל הזיון
יש עוד הרבה דברים חוץ מזיון בתאילנד
חופש אווירה אוכל טיולים וזיונים עם נשים מחייכות
מה שאין לנו כאן
מצטער אני מכור
אתה איתי גם עכשיו חפוזי ?
18[QUOTE=החפוז המכני]
[/QUOTE]

זה דוקא באחריותה ועל חשבונה של הזונה - קונדומים, מגבונים, סבון....
המגביה עוף - ירחיק ראות