כ גוש עציון בתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

גוש עציון בתל אביב

11
היום הייתי שם יש 2 בחורות אחת עם שיער שחור יחסית צעירה ואחת יותר מבוגרת וגבוהה יותר מהשחורה(שיער שחור), לקחתי את המבוגרת יותר, חמודה עושה מסאז' לא רע בכלל אבל איתי בסוף לא הייתה כימייה ובקושי עמד לי, עמד לי פעם אחד רק לראות מה המצב וחזר לישון, והיא מסכנה התאמצה איזה 15 דקות לפחות רק להעמיד אותו עד שהתעייפו לה הידיים חחחח צחקנו ביחד בסוף, אמרתי לה שלא תתבאס, היא צחקה עוד יותר, כי אני באמת קשה בקטע הזה, או שאני נדלק או שלא, אם לא אז בחיים לא יעמוד.
קיצור לדעתי אחלה מקום, אולי פעם הבאה אנסה בחורה שנייה עם שיער שחור קצת נמוכה עם ציצי :)
המבוגרת (לא כל כך) יש לה משהו מושך בגלל זה בחרתי אותה, סך הכל עשתה עבודה טובה גם אם לא יצאה הרפייה העיסוי היה די טוב ומשחרר ורואים שהיא השקיע מאמצים, בסוף צחקנו ביחד. סהכ היה כיף
45 - דקות אפילו קצת יותר ובאמת היא ניסתה שאני יגמור ולבסוף התייאשה חחחח
250 שח

גוש עציון בתל אביב

12
קיבלתי את הטלפון והלכתי לבקר את הגברת. סהכ מה שנכתב כאן תואם את החוויה שלי. הבחורה לא פרגית צעירה אבל לגילה (אמצע שנות ה 30) נראית סבבה אבל רואים בפנים ובציצים את הגיל. למי שלא מחפש צעירות היא תתאים. השירות סבבה. הלכתי על המסלול של חצי שעה ב 170 (שעיגלתי ל 200). קיבלתי רבע שעה של מסאז טוב מאוד ואחכ רבע של של מסאז מחרמן וסיום בבודי. בחלק האירוטי צריך קצת להפעיל אותה, אבל היא נענית לרוב הבקשות. לא מאפשרת נגיעות בשבלול. עוד דבר שאהבתי - אשת שיחה נעימה. בסהכ חוויה חיובית על הבוקר. 35 דקות מכניסה ליציאה כולל מקלחת קצרה בסוף. יש חניה ברחוב.

לבחורה אגב קוראים מישל ולמה אני מציין את זה? כי התפרסם לא מזמן פוסט שנקרא קרינה מנדרינה על עיסוי באותו רחוב ויש פרטים די דומים ביו שני הדיווחים. אממה. בדיווח על קרינה מדובר על כורסה שנמצאת בחדר שאפשר לקבל מה מציצה חשופה. אז בחדר אכן היתה כורסה אבל לא הציעו לי כל מציצה גם לא בתוספת תשלום. אז אולי זאת דירה אחרת? או שאולי בחורה אחרת. מתברר שיש בדירה שתי בחורות. אחת נמצאת בבוקר ואחת מגיעה בצהריים. ואם תגיעו בין אחת לחמש בימים מסויימים ושתיהן פנויות, אפשר לנסות 4 ידיים .

גוש עציון בתל אביב

14
הדעה שלי שונה, אומנם אני לא חובב עיסוי כמו הרבה פה, זו דירה דיי
ותיקה, ולפני שנה בערך הייתי שם ולא נכנסתי, יש שם שתי פצועות, אחת גמדה. עם תחת ענק, ועוד אחת לא יפה בלשון עדינה, לכל מי שרגיל לכוסית, תתקדמו, זו דעה אישית מבלי לפגוע. בפותח. הפוסט
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

גוש עציון בתל אביב

15
לא אתפלא אם יש שם אפילו 3 בנות שמתחלפות כי אני הייתי עם בחורה עם שיער בהיר ומישהו כתב פה על שתי בחורות עם שיער שחור.

לגבי מה שכתבו על מראה הבחורות. ציינתי שהבחורה שהייתי איתה ושגם פותח הפוסט היה איתה איננה כוסית צעירה אלא אישה בשלה שנראית סבבה (לדעתי) לגילה. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו בעינייני מראה/גיל/שירות/עלות/דיסקרטיות/זמינות/אקסטרות/וכדומה.

גוש עציון בתל אביב

16
אני הייתי עם קרינה(נמוכה 1.6 משהו כזה מלאה) בחורה יפה שקטה לא מתקתקת.
אני אישית לקח לי זמן(כמעט 40 דק' ולא התלונה ולא כלום
הבעיה היחידה שם זה החניה. אין מכונות של כרטיסי חניה באזור שם.
יצאתי עם דוח של 100 שח

גוש עציון בתל אביב

17
"ולבסוף עלתה עליי לבודי עם הציצי והבטן שלה תוך כדי שאני מלטף את הישבן המדהים שלה עד לגמירה המיוחלת".

יחד עם
אני מאד אוהב את אשתי ...
אין ספק גבר אתה באמת אוהב את אשתך ולא בוגד בה בכלל למעט הבודי ציצי מלטף וגומר - אכן אהבת רומיאו ויוליה אין ספק שאתה בדרן לא קטן

גוש עציון בתל אביב

19
המנוסה, אני לא משלה את עצמי שגם בודי מסאז הוא סוג של סקס אבל בגלל שהוא לא מלא שכולל גם חדירה נשיקות וירידות הוא מרגיש לי פחות אינטימי ולכן גם פחות בגידה, בדגש על פחות...אין מה לעשות, עדיין חייב את הגיוון והריגוש הנוסף עם כמה שפחות סיכון למחלות כמו שכתבתי.
אבל יש כאן משהו מוזר, מישהו כתב וראיתי שיש עוד פוסט על קרינה ששם כתבו שגם עושה מציצה (ועוד חשופה!) באותו רחוב...האם זו אותה קרינה שדיווחתי עליה? כי לי היא אמרה במפורש שלא והתנגדה אפילו בתוספת נדיבה, אז מה הולך פה?...
ובן, ראיתי שדיווחת על בחורה אחרת שם מבוגרת יותר...היא רזה עם ציצי גדול? כי לי היא אמרה שיש שם עוד אחת צעירה ורזה עם חזה גדול שעוד לא הספקתי לדגום...האם זו היא או שיש שם בכלל 3 בנות?
אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על כל העניינים חיוך

גוש עציון בתל אביב

20
היי חברים. אני משתמש חדש
ביקרתי את קרינה מרחוב גוש עציון בתל אביב ביום שישי האחרון.
על הנאמר למעלה אני יכול להוסיף שהיא לוקחת 250 עבור עיסוי ו300 עבור עיסוי עם מציצה (ללא גומי).
הגוף שלה לא מצא חן בעיני. יש לה עור די מקומט, תחת עם צלוליטוס, למרות שהיא צעירה יחסית.
גם לא מצא חן בעיני שהיא מנסה לתחמן, כאילו "בעלת הבית" קובעת שמסלול 45 דקות זה כולל 2 מקלחות (לפני כן ואחרי כן). אבל גם אז סיימה עיסוי + מציצה + 2 מקלחות שלי ב35 דקות. לא רציתי להתווכח, אבל הסקתי מסקנות לגביה.
לא אחזור
עוד בררתי אצלה שביד 2 מתפרסמים עוד כמה מספרי טלפון של אותו המקום. העונה למספרים האלו היא "בית הבית" שהיא אישה זקנה ולא מעסה בעצמה.
קרינה אמרה שהיא עובדת שם לבדה ורק לעיתים רחוקות מאוד מגיעה עוד בחורה.
כמו כן, "בעלת הבית" מתקמצנת על שמן עיסוי נורמלי ובגלל זה לדבריה "לא כדאי" לי לבקש בודי כדי שלא ישרוף אח"כ זיין מהשיפשוף.

בקיצור, אני לא אהבתי ולא ממליץ.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”