כ ישראליות - דף 2 - סקס אדיר

ישראליות

11
זאת אותה בחורה תימניה, קטנטונת וקומפקטית, שקיבלה בדירה ברחובות לפני כ3 שנים, ולפני זה בישוב על יד רחובות. אחר"כ עברה לחיפה כנראה. מאוד יפה, במיוחד לאלונשאוהבים את הסגנון, אבל הבעיה שהיא מתקתקת חבל על הזמן. מההתחלה, היא אומרת שהיא עסוקה ואין לה הרבה זמן. אחרי שיוצא מהמקלחת, היא אומרת 'נגבת טוב טוב?' אני זוכר את זה מילה במילה מרחובות. אגב, זכור לי שלק חה 500שח ברחובות לאותו חצי שעה. מציצה סבירה. היא לא נותנן ליטופים או הרגשה של חברה. די מכנית. אחרי הגמירה, היא שוב פעם מתקתקת כי יש לה המון שיחות ומחכים לה בתור! דירה יפה ומשוקעת. לא חושב שאחזור בגלל התיקתוק. לשיקולכם.

ישראליות

12
אני אסביר לה בעדינות ברכות ובשבירת קירות
שאת חברי הפורום המסוקס לא מתקתקים..

אחרים אין לי בעיה.. מפורומים אחרים חופשי חופשי

אבל לא את הקודשים מכאן.

250 לאקט אחד שיכול להיגמר בשפיכה ללוע לפי דבריכם?

רגע רגע
עדכון :
טוענת שניא נמצאת בתל אביב כבר
לא ברחובות.....

ישראליות

15
היזהרו מזוהר הישראלית פצצה

זוהר התימניה הקטנה - תמונות לא אמתיות ולא קרובות למציאות.
מחליפה דירה כל שבוע..
קיבלה לפני שבועיים ברנ"ק, לפני שבוע בגאולה וכרגע בתחילת בן יהודה לא רחוק מבית אל על.
תימניה נמוכה בסוף שנות ה20 / תחילת 30 עם חזה נפול ולא גדול, בטן מעט רפויה.
בפרטים מוסרת 350 שקל *עד* חצי שעה.
נטו על הסדינים רק 9 דקות.
מציצה חשופה וזריזה -
זיון סתמי ואנמי.
תוך כדי המשגל אמרה לי "יאללה כפרע אין לנו זמן זה עד 30 דקות" באותו הרגע שמוליק נפל למשמע אוזניו.. הרגשתי כאילו מנסים לחלוב אותי כמו פר הרבעה בזריזות ויעילות להגברת התפוקה.
היות ועמדתי לפני גירוש לא נותרה ברירה להוריד את הגומי ולעבור לעבודת יד (לא הסכימה להמשיך במציצה שוב)
לסיכום:
מראה בינוני מאוד ולא אטרקטיבי.
שירותי גרוע מאוד!!
שוד לאור יום!
מיותר!!!
לא מומלץ בכלל!! רמאות לשמה! מצג שווא בתמונות!!
התרחקו.
כועס
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

ישראליות

19
אני מצטרף לאזהרה על זוהר הקטנה מת"א ,אבל...
היא קצת בקטע של נשלטת ומאד אוהבת למצוץ
אפשר לסתום לה את הפה עם הזיין די עמוק
ויש לה טכניקה לא רעה בכלל
אם המחיר היה ב 100 ש"ח יותר זול היתה שווה מאמץ
כרגע לא ממליץ

ישראליות

20
בוקר טוב ושבוע טוב לחברי הפורום
אישית עם ישראליות סיימתי מזמן.....לא שווה את המאמץ....בנות חבר העמים היפות המשקיעות והמטופחות במיוחד בחודשים האחרונים מגיעות בנות יפיפיות צעירות שגם אוהבות את מה שעושות ומרגישים זאת ללא ספק...מחייכות ומלטפות בהגיעך וכן בצאתך....אני מדגיש שזה ברוב המקרים....על כן לפחות בטווח הקרוב אמשיך בדרך זו..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”