ליאור בהרצל רמת גן - המרעננת הרשמית של הקיץ
12לפי השמות, המחירים, הקטע של 4 ידים אני חושד שזה העמל נפתח מחדש בכתובת חדשה...
13אולי ואולי לא
פה זה250 בשביל 40 דקות ושם היה 20-30 דקות במחיר 200-220
צריך לראות לפי הבנות. בטח יש גם חדשות...
מישהו עוד היה,,??
14אני הייתי ויכול לאשר שזה העמל שנפתח מחדש לאור הביקוש והשאלות.
אז חלק מהבנות המוכרות מהמקום הקודם חזרו לכאן, נכון שהמחיר קצת עלה אבל גם הזמן, וההסבר שלהם הוא כי השכירות גבוהה יותר.
היום עובדת שם ליה, לשעבר שי-לי, בעיני מהבחורות הכי מומלצות שם ( בייחוד לאוהבי הצעירות הצבריות ), ועוד בחורה ממוצא רוסי שאני לא מכיר מקודם.
תיהנו!
מחפש את הדבר האמיתי!
16האם אפשר לגמור פעמיים? האם זה נחשב כאקסטרה?
האם אפשר עוד דברים בתפריט כאקסטרה?
171.עד איפה/כמה מאפשרת ליאור להתקדם בגופה ?
2. מה מצב הדיסקרטיות של המקום בו עובדת ליאור ?
20כל מה שכתבו על ליאור נכון! הבחורה מאד שירותית, יודעת לגעת איפה שצריך, חושנית מאד ואם יש כימיה טובה אפשר להגיע איתה רחוק. אבל הבעיה איתה, זה מה שלא כתבו. שאלו כאן כמה פעמים "איך הפנים שלה" (בכמה שרשורים שונים) ואף אחד לא ענה תשובה ישירה. מדובר בבחורה מעל גיל 40, אמנם גוף יפה מאד אך פנים לא משהו בכלל. בכל זאת אני כן מבין את ההתלהבות ממנה וזה בגלל הגוף שלה ובגלל השירות שלה. ובגלל זה החלטתי בכל זאת ללכת לבקר אותה. הבעייה שפתחה לי את הדלת מישהי שאני זוכר שעבדה או בירקון או בבן יהודה ז"ל. קראו לה שם ג'סי. ילדה כוסית ממש. גוף קומפקטי פנים יפות מאד עניים ירוקות שיער בלונד עד הכתפיים. חזה קטן אבל עומד יפה. הכל מתוח ועומד במקום. בת 21-23. היא קוראת לעצמה במקום החדש קארין. היא לא זכרה אותי (עברו לפחות 3 שנים) אבל אני זכרתי אותה טוב. וכאן הדילמה. להיכנס עם ליאור הסופר שירותית אך לא יפה או להיכנס עם קארין שהיא כוסית ממש אבל השירות שלה מכאני מאד ולא חושני בעליל.
יש לי חולשה לנשים יפות. נכנסתי עם קארין. חבילת הכל כלול ב320 (בסיס 220). כמו שאמרתי, לא היה תקתוק או משהו, 40 דקות מלאות. אבל הכל היה מכאני וסתמי.
מתאימה למי שאוהב בחורות יפות.
עדיף לנהוג 20 דקות על מרצדס מאשר שעה על עגלה.