לעניות דעתי במציאות יותר יפה
הגיעה השעה למאשה או לסופה של השעה עם ויקטוריה...
12לא מצאתי דיווח עליה, אז קבלו את שלי.
מדובר בבחורה צעירה עם מראה אוקראיני מהסוג הכהה טיפה. בחורה צעירה. לא זוכר את הגיל המדוייק (23-25).
תיאום עם הפקידה האובדנית/תוקפנית-ברמה-פסיכוטית. כנראה שתפסתי אותה ביום טוב כי היא לא עשתה בעיות.
מקבלת בבת ים. תמונות אמיתיות- אם כי במציאות היא יותר נמוכה מהרושם שנוצר בתמונות. אומרת שהיא גם רזתה מאז, וזה ניכר. אישית אני מעדיף נשים עם קצת בשר. שיער פחות מבולגן מאשר בתמונות, אבל עם חצי תחתון צבוע לצבע אדמדם בהיר לא מוגדר. זה נראה לא טבעי בעליל. לא מבין למה הן עושות את זה.
הפקידה הבטיחה שיש לה חזה מידה 5. בפועל זה 3. צורת החזה: שני גושי שומן נוקשים, טבעיים אבל לא רכים במיוחד- לא סגנון ג'לי.
זיון סתמי. היא היתה חביבה. לא זירזה. לא תוקפנית. מנהלת שיחה. לא יכול להגיד עליה מילה רעה. אבל זיין עם ניסיון מרגיש אם לבחורה יש התלהבות. גם אדם לא מנוסה מרגיש. והתלהבות לא היה אצלה. ואל תגידו לי שאין זונה שמתלהבת מהזיון: זה פשוט לא נכון. עובדתית לא נכון. במיוחד התיירות מארצות ברית המועצות לשעבר. הרבה מהן יודעות להנות, ואם יש כימייה זה יכול להיות מדהים.
חזרה לזיון: פעם אחת רציתי לשנות תנוחה (לאחר ששינינו כמה פעמים) והיא לא רצתה. לא התעקשתי.
בכל אופן- זרמנו לזיון שני. מציצה, דוגי, שינוי תנוחה למיסיונרי. אין מה להוסיף.
אולי פגשתי אותה בשעה מאוחרת והיא היתה עיפה. שוב: לא הרגשתי אנטי, פשוט לא הרגשתי התלהבות ממנה. אולי אחרים יוציאו ממנה ביצועים טובים יותר. ילדה חביבה מארץ ענייה, שבאה להרוויח. מאחל לה בהצלחה.