כ המתקתק האירופי מציג, פרנקפורט חלק א׳ - דף 2 - סקס אדיר

המתקתק האירופי מציג, פרנקפורט חלק א׳

12
[QUOTE=the men] דיווח אדיר תגיד אייך שאר הבנות בoase כולם כוסיות?[/QUOTE]
לדעתי ממש לא! יש שם מכל הסוגים והמינים וכמות היפות ממש היא קטנה יחסית. מבחינת יחס עלות תועלת ה - Oase הוא פחות מומלץ כיוון שהוא רחוק יחסית וגם היחס שם לא משהו. אולי בקיץ בגלל הפעילות מחוץ למבנה שווה לנסות. אבל מחוץ לעונה אין מה לטרוח. אם ישלך ערב אחד או שניים בפרנקפורט, הייתי ממליץ על ה - Sharks בלילה אחד ועל רובע החלונות בערב השני. שני בילויים מאוד שונים באופי ובתקציב הנדרש. בילוי ב - Sharks יעלה כ - 350-500 יורו (אםשר גם 200-250 אבל זה לא מהנה מספיק) בעוד שערב ברובע יעלה כ - 100 יורו ומטה. אם יש ערב נוסף הייתי מתלבט בין ה - Oase, פאלאס ומיינהאטן. אם סופ"ש אז מיינהאטן שנמצא בתוך העיר ולי לפחות היו בו חוויות טובות מאוד.

18
עדיין לא הייתי בשארקס. יותר מידי תגובות רעון באינטרנט על המקום.
תאכלס מעדיף זיין כפי יכולתך עם בחורות קצת פחות שווה.

(כשאתה בא עם המון קוטג׳ במחסנית אתה מעדיף כמות על איכות, בכל זאת אנחנו צריכים גם לשמור קצת על הכיס ולא להגזים)
התקתקן של אירופה

20
נסעתי שעתיים וחצי מדיסלדורף לשארקס הלוך חזור ואני לא מתחרט לשניה. מכל המקומות שהייתי בהם שום דבר לא מתקרב לשארקס והייתי בהמון מקומות.

אכתוב דיווח מפורט בהמשך על החוויות שלי בגרמניה אבל משהו אחד עלה בענק...כמה אנחנו הישראלים פראיירים בארץ וכמה אין קשר בין מה שאתה משלם לבין מראה ואיכות הבחורה.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”