[QUOTE=ravnadal]אני לא משלם ל30 דק' 400 שקלים
שאני יכול ללכת לזונה ממין נקבה ולקבל ב500 שעה, 2 אקטים + נשיקות .
נקודת הבסיס היא שטרנסית צריכה להיות יותר זולה מאישה
כל הרעיון זה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות.
בסכומים האלה עדיף שתחפש לך מישהי רוסיה מכל התאגידאתר לבן וכו'
לגבי סלינה לי לא היה כלום איתה הגעתי אליה פעם ממזמן דרך מודעה רנדומלית וביטלתי אותה בדלת כי היא גמדה וממש
לא אחת שאני אשים עליה 400 במיוחד עם כל הידע המקדים שהיה לי עליה
+קיבלתי ממנה את הרושם שהיא תקתקנית מהדקה שדיברנו בדלת. אח"כ היה עוד איזה מקרה
שתיאמנו פגישה (לא דובר על תשלום) ואיכשהו היא החליטה שהיא כן רוצה תשלום
אז אמרתי שלא מתאים והיא קיללה ואמרה לי לא לפנות אליה יותר , משהו בסגנון הזה.
לגבי אלטרנטיבות
א. יש לך את רומי שאמנם לא הייתי אצלה תקופה ארוכה אבל בכל הפעמים סגרתי שם את השעה.
ב. אתה גם יכול לדגום ולהמר אם אתה שולח אנשים להמר אצלה 5050 על חצי שעה, למה אתה לא יכול לעשות את זה?
הצעתי לך מישהי כבר ששווה לבדוק ותאמין לי שרוב "המתלבשות" שאני טרחתי לבדוק הפכו להיות טרנסיות יש לי כבר חוש לזה

כמובן שאתה גם יכול ללכת רק לסלינה ולהמתין שמישהו ידגום איזה אחת חדשה ואולי במקרה תתפוס את הגל הראשוני לפני שהיא תתקלקל

[/QUOTE]
זה שאתה יכול ללכת לזונה ב500 זה טוב ויפה וזה לא מחדש לי כלום אבל זה לא קשור מה אתה אפילו משווה זה ידוע שהשירות של קוקסיות נמוך בהרבה משירות של זונת בת ים, אבל השיחה היא על קוקס נכון? והיום לא ניתן כמעט למצוא קוקס שתתן לך יותר מ30ד או אפילו קרוב ל30ד, אין לך מה להאשים אותי בזה זה מה שיש לשוק להציע היום.
אני לא שולח הודעות הצעה לאנשים ללכת לסלינה, הם שואלים אותי עליה לאחר הדיווח שלי, ואומר להם שזה פיפטי פיפטי הם בוחרים אם ללכת או לא, אני לא מחייב אף אחד ,ומה הקשר לך תדגום ותהמר? אני הולך להמר כשיש לי לפחות מידע בסיסי אנשים שדיברתי הסברתי להם בדיוק מי זאת סלינה ואיך היא מתנהגת ואפילו מתי ללכת עליה לכן זה הימור שמצדיק בדיקה, לאן בדיוק אתה רוצה שאני ילך להמר? על מתלבשות שלוקחות 300 ואין שום פרט מי או מה היא, אני קפצתי מספיק לבורות בשביל אחרים תאמין לי
אתה רוצה שיבדוק לך מישהי? תן מספיק מידע חיוני ואני יתן אותה בדגימה אני לא גר בעיר "הגומרות בתשלום" חבר, לכן אני לא קופץ לאש כל כך מהר
ורומי זאת לא אופציה, לא ניתן להשיג אותה והיא מבריזה מלא לכן זה משאיר אותנו בבעיה...
זאת שהצעת לי אמרת לי שהיא מבריזנית וגם ואני עוד מגיע מהצפון והיא רחוק מלהראות דוגמנית, אז מה יש לי לנסות
והשנייה נתתה לי מספר פרופיל באטרף כשאין לי מנוי אז אין לי מה לעשות
ותאמין לי רבנדל לא חושב שהיום מי שימצא מציעה יתן לך לדעת ממנה הוא ישמור אותה לעצמו

בכל מקרה כשאני ימצא משהו אני יתן לך לדעת