כ מנדי מומלצת לאף אחד בלבד דיווח נפילה - דף 2 - סקס אדיר

מנדי מומלצת לאף אחד בלבד דיווח נפילה

13
מי שלא רוצה לעבוד בזנות שתלך למלצר, במקרה של "מנדי" בתור טרנסית שיכולה לעבור אישה זה בהחלט אופציה שלהרבה טרנסיות אחרות אין. רוב הטרנסיות לא מתאימות לעבוד בזנות אבל עושות זאת בכל מקרה ובגלל זה המצב נראה ככה. תדע לך שיש תופעה מוזרה בפורום של כאלה שמדווחים על נפילה קטסטרופלית ואח"כ אנשים באים לאותה מארחת.
לא ברור אם הם מזוכיסטים או שהם חושבים ש "להם זה לא יקרה" אולי הם חושבים שהם ממש שווים והם יקבלו שירות אחר אבל בת'כלס לרוב הם פשוט גם נדפקים בכלל משהו הזוי. אתה לא יודע כמה פעמים פרסמתי דיווח נפילה
והתחילו לחפור לי בפרטי שאני אביא עוד פרטים. תדע לך שזה שאתה מעלה את הדיווח נפילה הזה עושה לה פרסומת כמו שנאמר אין כזה דבר פרסום שלילי. רוב הלקוחות של הטרנסיות הם מזדמנים ואחוז מועט מגיע מהפורום. משיחות עם טרנסיות רובן שונאות ומתעבות את הלקוחות ואפילו אם יבוא להם דוגמן עם ריבועים הם יתקתקו אותו, יתרה מזאת לקוחות שמגיעים מהפורום יש להם סטנדרטים ודרישות וזה בשביל הטרנסית הממוצעת עוד כאב ראש ומישהו שאפשר פחות לתקתק.
אם האינטרס שלך הוא למנוע מאחרים ליפול אז תמשיך
אבל אם עובר לך איזה תרחיש במוח שעכשיו פתאום לא תהייה לה עבודה והיא תהייה חייבת לשפר את השירות
אז אני ממליץ לך לרדת מהעניין. הזמן הגיל והשחיקה עושים את שלהם.
לא יודע מה הסיפור שהיה עם סלינה אבל אתה נותן לעצמך יותר מידי קרדיט
אני מבטיח לך שאם מישהו יגיע אליה שהוא לא בטעם שלה הוא יתוקתק יפה מאוד, לא נראה לי שהיא מהטרנסיות המתקדמות שמבטלות לקוחות שהן יודעות מראש שהן לא יוכלו להיות איתם.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

15
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]
[QUOTE=סופר לה טיב]
שוב?

לא מיצינו כבר את הדווח הזה?

[/QUOTE]

סופר אני מאוכזב ממך קשות ,הדיוח מטרתו לעזור לחברים לא ליפול, ולא לבדר אותך כשאתה עצוב לאחר שרבת עם אישתך
הדיווח הציל הרבה חברים שפנו להודות לי בפרטי. וכמוהו גם הדיווח על זיו, אני ימשיך לעלות אותו כדי לעזור לאנשים ולעזור למנדי להשתנות, כמו שסלינה השתנת לא יודע אם בזכות הדיווח האחרון שלי עליה, אבל אני מאמין שכן.
[/QUOTE]

אל תהיה מאוכזב, ובוודאי לא קשות.

שאלתי. ראיתי את התגובות. השתכנעתי וגם כתבתי את זה.
[/QUOTE]
יש לך שלוש כוכבים מסתובבים ואתה מדבר כמו טרול מתחיל, לכן אני מאוכזב וגם קשות, כי אתה מהאחרונים שציפיתי לכזאת תגובה
זה שאתה לא דוגם כבר לא אומר שאנשים אחרים יכולים לזרוק את הכסף לפח
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

16
[QUOTE=ravnadal]מי שלא רוצה לעבוד בזנות שתלך למלצר, במקרה של "מנדי" בתור טרנסית שיכולה לעבור אישה זה בהחלט אופציה שלהרבה טרנסיות אחרות אין. רוב הטרנסיות לא מתאימות לעבוד בזנות אבל עושות זאת בכל מקרה ובגלל זה המצב נראה ככה. תדע לך שיש תופעה מוזרה בפורום של כאלה שמדווחים על נפילה קטסטרופלית ואח"כ אנשים באים לאותה מארחת.
לא ברור אם הם מזוכיסטים או שהם חושבים ש "להם זה לא יקרה" אולי הם חושבים שהם ממש שווים והם יקבלו שירות אחר אבל בת'כלס לרוב הם פשוט גם נדפקים בכלל משהו הזוי. אתה לא יודע כמה פעמים פרסמתי דיווח נפילה
והתחילו לחפור לי בפרטי שאני אביא עוד פרטים. תדע לך שזה שאתה מעלה את הדיווח נפילה הזה עושה לה פרסומת כמו שנאמר אין כזה דבר פרסום שלילי. רוב הלקוחות של הטרנסיות הם מזדמנים ואחוז מועט מגיע מהפורום. משיחות עם טרנסיות רובן שונאות ומתעבות את הלקוחות ואפילו אם יבוא להם דוגמן עם ריבועים הם יתקתקו אותו, יתרה מזאת לקוחות שמגיעים מהפורום יש להם סטנדרטים ודרישות וזה בשביל הטרנסית הממוצעת עוד כאב ראש ומישהו שאפשר פחות לתקתק.
אם האינטרס שלך הוא למנוע מאחרים ליפול אז תמשיך
אבל אם עובר לך איזה תרחיש במוח שעכשיו פתאום לא תהייה לה עבודה והיא תהייה חייבת לשפר את השירות
אז אני ממליץ לך לרדת מהעניין. הזמן הגיל והשחיקה עושים את שלהם.
לא יודע מה הסיפור שהיה עם סלינה אבל אתה נותן לעצמך יותר מידי קרדיט
אני מבטיח לך שאם מישהו יגיע אליה שהוא לא בטעם שלה הוא יתוקתק יפה מאוד, לא נראה לי שהיא מהטרנסיות המתקדמות שמבטלות לקוחות שהן יודעות מראש שהן לא יוכלו להיות איתם.
[/QUOTE]
ראשית, רבנדל הדיווח כן עושה את שלו גם אם הוא מפרסם אותה ,אנשים בעלי כבוד עצמי לא ילכו עליה,הרבה אנשים פנו עלי בפרטי ואמרו תודה גבר הצלתה אותי וזה מה שחשוב, סקס אדיר הוא האתר היחיד שיש לו פורום נורמאלי שאנשים יכולים לשאול שאלות ולקבל תשובות היום בישראל, לכן גם אנשים מפורומים אחרים נכנסים לקבל את תשובתם פה, ולכן אני ימשיך לעלות אותו בתקווה לטוב.
שנית ,סלינה שיפרה את השירות שלה 360 מעלות אני לא יחצן שלה ירדתי עליה מספיק בדיווחים שלי, האמת שאני בקושי הולך אליה, אבל כשאני מגיע אליה אני נהנה, נכון שיש לה ימים רעים ומודע שחטפתי ממנה גם תקתוקים אבל לא נהנתי עם קוקסית כמו שאיתה נהנתי, היא באמת אוהבת להזדייןחיוך.
ותדע ואנשים שפנו אלי בפרטי ושאלו אותי עליה אמרתי לרובם שזה 50% 50% והחליטו שהולכים חזרו עם חיוך למרות שקיבלו 30ד
אתה שוכח שהיום הדור החדש של הקוקס בקושי נותנים 30ד לסשנים, לא יודע מה היה לך עם סלינה אבל לדעתי היא האחת השוות ואחת מנותנות השירות הטובות שיש גם אם הוא רחוק מלהיות מושלם כן, ואני יודע שיש לה ימים רעים אבל אין אופציה אחרת לכן אני ממליץ עליה לאנשים שמשקיעים במראה שלהם ורוצים זיון טוב.
אתה מוזמן לפתוח את עיני ולמצוא לי כוסית שתתן שירות טוב של מינימום 30ד ותתן לך שיקרעו אותה איך שרוצים בלי לזיין במוח

17
[QUOTE=מדווח המין]

כבר כולם יודעים שה"גברת" הזו לקחה את המושג "פסיבית" לאקסטרים. אני בטוח שכפי שהיא אמרה לך, יש כאלו שאוהבים את זה. חוץ מעניין הטירטורים בהגעה, לא היה נורא רע ואפשר להירגע.

[/QUOTE]

אתה לא הייתה שם אז איך אתה יודע שזה לא היה נורא? אתה בכלל דגמת אותה? למה שאני יבזבז שלוש שעות(נסיעות פלוס לחכות לסיום השופניג שלה) מחיי על גופה? שלא נותנת שום תמורה, זה לא היה נורא אם הייתי פוגש אותה במועדון, אבל זה כן נורא כשאני זורק עליה 400 שקל מזויינים! ונוסע לאשך הצפוני של המדינה לבקושי 20ד שבהן היא מתנהגת כמו זומבית מליל המתים החייםכועס

18
אני לא משלם ל30 דק' 400 שקלים
שאני יכול ללכת לזונה ממין נקבה ולקבל ב500 שעה, 2 אקטים + נשיקות .
נקודת הבסיס היא שטרנסית צריכה להיות יותר זולה מאישה
כל הרעיון זה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות.
בסכומים האלה עדיף שתחפש לך מישהי רוסיה מכל התאגידאתר לבן וכו'
לגבי סלינה לי לא היה כלום איתה הגעתי אליה פעם ממזמן דרך מודעה רנדומלית וביטלתי אותה בדלת כי היא גמדה וממש
לא אחת שאני אשים עליה 400 במיוחד עם כל הידע המקדים שהיה לי עליה
+קיבלתי ממנה את הרושם שהיא תקתקנית מהדקה שדיברנו בדלת. אח"כ היה עוד איזה מקרה
שתיאמנו פגישה (לא דובר על תשלום) ואיכשהו היא החליטה שהיא כן רוצה תשלום
אז אמרתי שלא מתאים והיא קיללה ואמרה לי לא לפנות אליה יותר , משהו בסגנון הזה.
לגבי אלטרנטיבות
א. יש לך את רומי שאמנם לא הייתי אצלה תקופה ארוכה אבל בכל הפעמים סגרתי שם את השעה.
ב. אתה גם יכול לדגום ולהמר אם אתה שולח אנשים להמר אצלה 5050 על חצי שעה, למה אתה לא יכול לעשות את זה?
הצעתי לך מישהי כבר ששווה לבדוק ותאמין לי שרוב "המתלבשות" שאני טרחתי לבדוק הפכו להיות טרנסיות יש לי כבר חוש לזה צחוק
כמובן שאתה גם יכול ללכת רק לסלינה ולהמתין שמישהו ידגום איזה אחת חדשה ואולי במקרה תתפוס את הגל הראשוני לפני שהיא תתקלקל Cool
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

19
[QUOTE=ravnadal]אני לא משלם ל30 דק' 400 שקלים
שאני יכול ללכת לזונה ממין נקבה ולקבל ב500 שעה, 2 אקטים + נשיקות .
נקודת הבסיס היא שטרנסית צריכה להיות יותר זולה מאישה
כל הרעיון זה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות.
בסכומים האלה עדיף שתחפש לך מישהי רוסיה מכל התאגידאתר לבן וכו'
לגבי סלינה לי לא היה כלום איתה הגעתי אליה פעם ממזמן דרך מודעה רנדומלית וביטלתי אותה בדלת כי היא גמדה וממש
לא אחת שאני אשים עליה 400 במיוחד עם כל הידע המקדים שהיה לי עליה
+קיבלתי ממנה את הרושם שהיא תקתקנית מהדקה שדיברנו בדלת. אח"כ היה עוד איזה מקרה
שתיאמנו פגישה (לא דובר על תשלום) ואיכשהו היא החליטה שהיא כן רוצה תשלום
אז אמרתי שלא מתאים והיא קיללה ואמרה לי לא לפנות אליה יותר , משהו בסגנון הזה.
לגבי אלטרנטיבות
א. יש לך את רומי שאמנם לא הייתי אצלה תקופה ארוכה אבל בכל הפעמים סגרתי שם את השעה.
ב. אתה גם יכול לדגום ולהמר אם אתה שולח אנשים להמר אצלה 5050 על חצי שעה, למה אתה לא יכול לעשות את זה?
הצעתי לך מישהי כבר ששווה לבדוק ותאמין לי שרוב "המתלבשות" שאני טרחתי לבדוק הפכו להיות טרנסיות יש לי כבר חוש לזה צחוק
כמובן שאתה גם יכול ללכת רק לסלינה ולהמתין שמישהו ידגום איזה אחת חדשה ואולי במקרה תתפוס את הגל הראשוני לפני שהיא תתקלקל Cool
[/QUOTE]

זה שאתה יכול ללכת לזונה ב500 זה טוב ויפה וזה לא מחדש לי כלום אבל זה לא קשור מה אתה אפילו משווה זה ידוע שהשירות של קוקסיות נמוך בהרבה משירות של זונת בת ים, אבל השיחה היא על קוקס נכון? והיום לא ניתן כמעט למצוא קוקס שתתן לך יותר מ30ד או אפילו קרוב ל30ד, אין לך מה להאשים אותי בזה זה מה שיש לשוק להציע היום.
אני לא שולח הודעות הצעה לאנשים ללכת לסלינה, הם שואלים אותי עליה לאחר הדיווח שלי, ואומר להם שזה פיפטי פיפטי הם בוחרים אם ללכת או לא, אני לא מחייב אף אחד ,ומה הקשר לך תדגום ותהמר? אני הולך להמר כשיש לי לפחות מידע בסיסי אנשים שדיברתי הסברתי להם בדיוק מי זאת סלינה ואיך היא מתנהגת ואפילו מתי ללכת עליה לכן זה הימור שמצדיק בדיקה, לאן בדיוק אתה רוצה שאני ילך להמר? על מתלבשות שלוקחות 300 ואין שום פרט מי או מה היא, אני קפצתי מספיק לבורות בשביל אחרים תאמין לי
אתה רוצה שיבדוק לך מישהי? תן מספיק מידע חיוני ואני יתן אותה בדגימה אני לא גר בעיר "הגומרות בתשלום" חבר, לכן אני לא קופץ לאש כל כך מהר
ורומי זאת לא אופציה, לא ניתן להשיג אותה והיא מבריזה מלא לכן זה משאיר אותנו בבעיה...
זאת שהצעת לי אמרת לי שהיא מבריזנית וגם ואני עוד מגיע מהצפון והיא רחוק מלהראות דוגמנית, אז מה יש לי לנסות
והשנייה נתתה לי מספר פרופיל באטרף כשאין לי מנוי אז אין לי מה לעשות
ותאמין לי רבנדל לא חושב שהיום מי שימצא מציעה יתן לך לדעת ממנה הוא ישמור אותה לעצמוOuch
בכל מקרה כשאני ימצא משהו אני יתן לך לדעת

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”