כ ג'ני חזרה ובגדול! - דף 2 - סקס אדיר

ג'ני חזרה ובגדול!

11
לא מסתובב הרבה הזמן האחרון בתאגיד
אז הקיצור השירות תמציתי וטוב. היא תוציא ממך את 2 הגמירות
במיוחד בעזרת המציצה המושקעת.
אבל לי היא לא עשתה את זה.
היא לא שמנה.
אבל בהחלט גבוהה ולא קטנה
בעצם...הרבה אישה
ואני מאלה שמאמין ש"דברים טובים מגחעים בחבילות קטנות"
אז לא נפילה אבל בהחלט לא כצעקתה
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

ג'ני חזרה ובגדול!

14
אני לפעמים קורא תגובות ושואל את עצמי אם אתם אמיתיים?
ג׳ני מגודלת?
יופי זה לא הצד החזק שלה?
ג׳ני יפהפיה וחוויה, כיף של בחורה.
אומנם לא הייתי איתה בזמן האחרון, אבל מזכרוני היא שווה כל שקל.
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

ג'ני חזרה ובגדול!

15
[QUOTE=pinnochio] אני לפעמים קורא תגובות ושואל את עצמי אם אתם אמיתיים?
ג׳ני מגודלת?
יופי זה לא הצד החזק שלה?
[/QUOTE]
לכן שאלתי אם זו אכן היא. מזכרוני היא גבוהה וגדולה. ממש לא שמנה - פשוט מגודלת. בסגנון של... דונה משנות ה70
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ג'ני חזרה ובגדול!

16
[QUOTE=pinnochio] אני לפעמים קורא תגובות ושואל את עצמי אם אתם אמיתיים?
ג׳ני מגודלת?
יופי זה לא הצד החזק שלה?
[/QUOTE]
פינוקיו, היטיב לנסח זאת abrisod:
[QUOTE=abrisod]
אבל לי היא לא עשתה את זה.
היא לא שמנה.
אבל בהחלט גבוהה ולא קטנה
בעצם...הרבה אישה
ואני מאלה שמאמין ש"דברים טובים מגחעים בחבילות קטנות"
[/QUOTE]
...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ג'ני חזרה ובגדול!

17
סורי על הדיווח המאוחר.

ההיתי אצל ג'יני בשבת.

דבר ראשון - הבחורה כוסית! אומנם עניין של טעם אבל מי שאומר שהיא אפילו לא יפה.. אני לא יודע מה זה יפה בשבילו.

השירות שלה הוא בסדר גמור. מה שעצבן אותי זה שהיא לא הפסיקה לשחק עם הטלפון ולגלוש בפייסבוק. גם לאחר האקט הראשון ועד שלא בקשתי ממנה מאסג' היא המשיכה עם הטלפון והתעלמה ממני לגמרי. כאילו היא חכתה שאני אבקש משהו אם לא.. נפט.
המציצה שלה טובה, בלי גומי וגם הזיון הוא בסדר גמור, היא זורמת עם כל תנוחה שתרצו.

בסה"כ אני דיי מסכים עם כל מה שנכתב ממקודם אך אם זאת אני לא בטוח כמה זה שווה 500 שקל. סכום לא מבוטל.

אני בכל מקרה לא אחזור כי אני לא אחד שמשלם סכומים כאלה. זאת הפעם הראשונה והאחרונה שזה קרה Tongue

צ'ירס.
אלפא.

ג'ני חזרה ובגדול!

18
אויי ג'יני
אחרי הברזה של האחיות ליסה וקריסטינה, עם תכנית לאורגיה ביחד עם חבר שלי. בלית ברירה התדפקנו על דלתות התאגיד. אני חייב לציין שתאגידים לא עושים לי את זה בכלל והתאגיד הזה עוד פחות. בנות התאגיד מקצועיות למדי והפקידות עברו למוד שרותי וידידותי..
אבל תאגיד זה תאגיד..
בקיצור, את חבר שלי שלחו לסטלה, לא הצלחתי להבין מה היה שם אבל הוא יצא מחושמל ומורצה ביותר. אני מצאתי את עצמי אצל ג'יני החיילת הוותיקה של התאגיד הכי בת ימי.
ג'יני היא יפיפיה רוסיה עסיסית, גבוהה עם עיניים כחולות השוהה במחוזותנו מזה כשנתיים ונותנת שרות בבנין ברוטשילד שנראה מטריד, אבל בפנים הכל סביר.
ג'יני היא שרותית ביותר, סקסית ונראית פצצה לחובבי בוטיצ'לי.
בקיצור, פתאום הגברת מתנפלת עלי וחולבת אותי בכל דרך אפשרית, גרון עמוק מהמם, דוגי פראי ורכיבה עם לוק נפלא. במסיונרי נשברתי וגמרתי. סבב ב' כלל עבודת יד ומציצות וגם דוגי נחמד. לא מבזבזת זמן, מקצועית ביותר ואפילו מסכימה לנשיקות שטחיות.
לא נראה לי שאחזור, מקצועית מידי לטעמי, מחפש נשים עם זוית אנושית מעניינת. מומלצת לחובבי העסיסיות.

ג'ני חזרה ובגדול!

19
חמישי בערב שעבר בדיוק סיימתי מפגש עם חברים. כל אחד התפזר לביתו ואני התפזרתי לג'ני. אני לא נוהג (תרתי משמע) להדרים לבת ים בשביל מין אבל הפעם חרגתי ממנהגי ונחתתי אצל ג'ני ברחוב זמנהוף בת ים.

הייתי האחרון שלה באותו לילה ונראה היה שהיא שמחה לראות אותי (אין הנחתום מעיד על עיסתו - אבל נראה מעולה) לא פחות ממה שאני שמחתי לראות אותה. היא בדיוק (כמעט בדיוק) מה שחיפשתי.

ליקוי ביצים מקצועיות, מציצה נהדרת, חיוך מקסים, פנים יפות, גוף פצצה (לא שמנה לא רזה), דוברת אנגלית המינוסים: אין גמירה בפה או על הפנים אין רימינג.

עזבו אתכם מעשתה לי ככה או עשתה לי אחרת. תלכו תהנו וזהו. תמונות אמיתיות.

אחלה ג'ני ממליץ בחום.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”