כ סוקולוב הרצליה - דף 2 - סקס אדיר

סוקולוב הרצליה

12
דגמתי - אבל היא הפנתה אותי לסוקולוב 62, לא 73. פתחה לי איזו עייפה בת 40 פלוס, רוסיה עם גוף מלא. פרצוף בסדר אבל לא היה לה כוח - גילגלה עיניים בזמן שמסרה את הפרטים, נראתה שחוקה ולא בעניינים. ויתרתי על התענוג, בין היתר כי לא נראתה טוב ובשילוב עם היחס הזה הייתה צפויה נפילה ב-99%. הצד החיובי - דגמתי אחלה נותנת שירות במרחק הליכה משם, רחוב סירקין (אעלה שרשור נפרד כדי לא לבלבל).

סוקולוב הרצליה

13
מה קורה חברים?!
הייתי אתמול עם הגברת באתר אקס משהו זה תמונות אמיתיות בלונדינית שיער ארוך מאוד נראת די טוב לפי דעתי
אחלה פינוק היה לי איתה בחורה נחמדה מאוד קיבלתי זמן מלא מקלחת חמה והביתה ממליץ למי שבא לו להירגע קצת מהלחץ
max 200 characters

סוקולוב הרצליה

14
ליאור היקר תודה על הטלפון.!
כרגע יצאתי ממנה הפינוק תואם לדיווחים כאן אישה בגובה העיניים כמו שאומרים
מסאז' מצוין ואחלה פינוק מקלחת חמה שמפו אמיתי מגבת חמה והיא עצמה נראית טוב שיער ארוך ממש
לא ראיתי דברים כאלה מתוקה וסבלנית תהנו ותדווחו...

סוקולוב הרצליה

15
אז מה צפויים לקבל חברים כשנלך אליה ? הדיווחים של מיסטר X וליאור או סליק ריק ?
רציתי לסוע אליה במיוחד, אבל לא בא לי לסוע עד הרצליה ולחזור לחינם ... מישהו יכול לחדד מה קורה שם ? זה מכון? יש שם כמה בחורות ?

סוקולוב הרצליה

16
אהלן לכולם, אתמול הלכתי לסוקולוב 62 הגעתי דרך האתר ש10 בראש
מקבלים בחנות טיפולים ליד הירקן.

פתחה מישהי לוק אוקראיני נראה לי, בלונדינית 175 יפה רזה.
לצערי בדיוק שנכנסתי קיבלתי שיחה והייתי חייב ללכת.
קוראים לה קים(לפחות אתמול) מדברת באנגלית
אני לא יודע של איזה תאגיד החנות אבל לא פרטית כי לא איתה דיברתי בטלפון.

מי שרוצה מישהי יפה אז יש מצב ששווה לו לבדוק לא מאמין שהיחס יהיה חם כל כך.

בהצלחה Tongue

סוקולוב הרצליה

17
דיווחתי על קים בהרחבה בפוסט שכותרתו "המגדל 11 / רמבם 51, גבעתיים. התאגיד האמור מפעיל כמה דירות בהרצליה וגם אחת בגבעתיים (ברחוב האמור). הבחורות שוות מאד - דיאנה, קים, ורוניקה, ועוד, אבל השירותיות... לא משהו.
מישהי שהייתה אחלה בסוקולוב היא פאולינה, גם כוסית וגם שירותית. דיווחתי גם עליה באחד הפוסטים, נדמה לי שכותרתו "סוקולוב 62 הרצליה" שפתח דייב.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”