כ תודה ולא להתראות... - דף 2 - סקס אדיר

תודה ולא להתראות...

11
שימו לב כמה רוע יש במכתב הקצר שלו:
1. המונח "מעגל" ביחס אלינו: מונח מהעולם הסוציולוגי-קרימינולוגי.
2. ה"מעגל שאליו נקלעו הבחורות". מה השטויות האלה? אף בחורה לא עובדת בתחום הזה כי אין לה מה לאכול. זה שקר גס. הן בוחרות לעבוד בתחום מתוך בצע כסף.
3. "אנשים שלא רואים בבחורה אובייקט מיני". סלח לי, מר בחור, אבל בזמן האקט המיני, כל גבר רואה באשה שהוא איתה "אובייקט מיני".
ככה הטבע ברא אותנו, וזה בסדר גמור.

4. מסתבר שיש פה אנשים ש"הטייטל השלילי "זנאים" לא משקף אותם".
הבנתם? בעיני הכותב, אנחנו סוג של פושעים אבל יש בנו גם תכונות טובות. וואלה. תודה רבה לך.
5. "החוויה רק מרוקנת אותו נפשית". אני מקווה שהחוויה של כניעה טוטלית לדרישות של אשה אחת שתחליט מתי מותר לו להזדיין תספק אותו "נפשית".

אין לי ספק שפמיניסטיות שקוראות את השטויות שלו ירגישו המון סיפוק לראות את ההפנמה שהאדון הנכבד עשה ל"ערכים" שלהם ולשנאה הגברית העצמית שלו.

אז גם לך: שלום ולא להתראות!

תודה ולא להתראות...

12
דודלי דוד יקר

אני חושב שכל אחד יכול לבחור עבור עצמו האם חוויה מכל סוג מרוקנת או ממלא אותו.

אני הגעתי לפורום זה בתקופת תסכול עמוק בעקבות אילוצי בריאות שלי, התפרקות של זוגיות ארוכה, התרסקות כלכלית טוטאלית וניתוק מבני משפחה. חוויתי עוצמת חשיפה לרבבות גברים מכל סוג בעלי מכנה משותף אחד. לא יצא לי להגיע להרבה בחורות עובדות, אך ללא ספק, לכל אחת מהן הקפדתי ליצור משמעות בשבילי מעבר לשימוש מוסכם בגוף שלה ושירותי מין תמורת סכום כסף מסוים. בכל אחת השקעתי חיזור מינימלי, מתנה סימלית, מחמאות הולמות, בכל אחת התעניינתי. חלקן נענו לגישתי וחלקן לא. בכל פעם בחרתי בבחורה כפי שהיא. עם חלקן קיימתי מין עדין במיוחד ואת חלקן חששתי שאצטרך להרכיב מחדש אחרי המפגש. לא פגשתי בחורות מפוחדות, סובלות או חלילה וחס קורבנות. כל אחת ידעה מה היא עושה. לחלקן זה מתאים יותר ולחלקן פחות, כמו בכל תחום, לכל אדם. לפי עניות דעתי, הזוגיות הנוכחית שלי מתוחזקת היטב גם בזכות חוויות עם בחורות עובדות. יש משהו אמיתי במיוחד בתקשורת הבהירה הזאת של כסף תמורת זמן ושירותי מין. זה הרבה יותר בהיר מתקשורת שגרתית בין גבר ואישה, שם נדרשת עבודה קשה בלתי פוסקת על מנת לשמר יחסים מאוזנים ברמת יושרה מינימלית. לא אהסס להיפגש עם בחורה עובדת שוב במידה ואראה לנכון. בנתיים קורא בפורום ונהנה מקהילה גברית מדהימה.
תיצור משמעות אשר תיצור, תעשה אשר תעשה - הכל עניין של בחירה, גם קורבנות, גם סטריאוטיפים מכל סוג, גם בחירות שלי.

בהצלחה!

תודה ולא להתראות...

13
כל אחד צריך להתאים את המינון הנכון לו . כאחד שנשוי יכול להגיד לך שזה דווקא משמר את הנישואים
זו עסקה לכל דבר , אנשים מוכרים דברים סנטימנטליים תמורת כסף ואפילו כליה . הבנות מעדיפות להרוויח הרבה בזמן קצר ולחזור
למולדת עם בוסט כלכלי.
ואולי יש ספק קטן שהכותב זו פמיניסטית מתחזה Disapprove

תודה ולא להתראות...

15
לדעתי זה הרבה עניין של גישה.
אף אחד לא מחפש אהבה אמיתית אצל בחורה עובדת.
אני באופן אישי מחפש חוויות. בסופו של דבר חיינו הם אוסף של חוויות. יש כאלה שנוסעים עד קצה העולם בשביל חוויה. בשבילי חוויה יכולה להיות ממש כאן.
תמיד מתייחס בגנטלמניות לבנות. אם לא אוהב את החוויה ממשיך הלאה. אם אוהב יש מצב שחוזר.
חברה אצלנו האקט הפיזי יותר משמעותי מאשר אצל הבנות שמחפשות התרגשות רומטיקה וכו..
לא להתרשם מהכינוי "זנאיים" זה חלק מתעמולה פמינאצית.
תעשה טוב תרגיש טוב

תודה ולא להתראות...

17
סופר לה טיב,
ה"רוע" שדיברתי עליו הוא ביחס שלו כלפינו כאל עבריינים אכזריים ואל הבחורות כאל "קורבנות" שאין להן ברירה.

מי שהבנת הנקרא לא נשגבת ממנו, יראה שזה מה שכתוב בטקסט.

אילו היה בא ורק ואומר: "ניסיתי ולא נהניתי אז אני מפסיק עם זה", גם אני הייתי מצטרף לאיחולי ההצלחה בדרכו החדשה.

אבל זה ממש לא מה שהוא כתב.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”