אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 11 על ידי חולה חזה עומד רוני גדול אתה אחח כמה התגעגענו שבכל זיון מסתתר לו סיפור גדולולשאלתך קולומבו הוא כתב במפורש בדיווחו "נגעלתי ועזבתי ללא חזור" אני חושב שזה מבטא יפה מאוד את מחשבותיו לגבי קריסטינה אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 21 דצמבר 2017, 13:23
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 12 על ידי tz69 ברוך שובך איש יקר !!!!איש / חבר / סופר / כותב / משורר / וכו' וכו' וכו' ...מיוחד מאין כמוהו. אכול ושגול כי מחר הוא ייפול ! ציטוט 21 דצמבר 2017, 15:35
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 13 על ידי סופר מתוק רוני כל כל התגעגעתי. רבינו אין עלייך. תודה ששיתפת אותנו:) ציטוט 21 דצמבר 2017, 16:33
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 14 על ידי anali אין אין עליך רוני . מת על הגישה שלך. אתה מיוחד ! אין על אנאלי ציטוט 21 דצמבר 2017, 16:57
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 15 על ידי platosaron את התנ"ך כתב משה רבנואת תנ"ך הזונות יכתוב באחד הימים רוני רבנו ציטוט 22 דצמבר 2017, 08:16
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 16 על ידי Colombo [QUOTE=platosaron]את התנ"ך כתב משה רבנואת תנ"ך הזונות יכתוב באחד הימים רוני רבנו[/QUOTE] הוא כבר כותב אותו... בעיצומו ובשיא תפארתו...מאז הגיח לפורום הקדוש מישהו כבר דגם את אנה?? ציטוט 22 דצמבר 2017, 15:23
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 17 על ידי EVGF טרם, לא הכי זמינה בווצאפ, אז בינתיים רק התכתבות קצרה לתיאום ציפיות(תודה לרוני על המס') אבל מקווה שהקשר יבשיל... ציטוט 22 דצמבר 2017, 15:43
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 18 על ידי Feeting וואו היא ממש מכוערת.אני מבין שעל טעם וריח...אבל לשלם כסף בשביל להיות איתה? ציטוט 22 דצמבר 2017, 17:18
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 19 על ידי חולה חזה עומד [QUOTE=Feeting]וואו היא ממש מכוערת.אני מבין שעל טעם וריח...אבל לשלם כסף בשביל להיות איתה?[/QUOTE] גבר לא יפה לקלקל לבן אדם דיווח כל כך יפה ובמיוחד שלא היית איתה אלא רק צפית בתמונות שלה בוואצפ אני מניח מהטלפון שקיבלת מרבנו רוני, אפשר לבטא את זה בצורה קצת יותר נעימה אני חושב, לפחות תגיד תודה על זה שנתנו לך את המספר אהוב כל אדם באשר הוא לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים ציטוט 22 דצמבר 2017, 17:41
אנא ה' הושיעה נא(קריסטינה).אנא ה' הצליחה נא (אנה). 20 על ידי EVGF אני מניח שהוא התכוון לגב' קריסטינה ציטוט 22 דצמבר 2017, 17:54